Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ παναθηναικο ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ PLAY OUT ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!

Ο προπονητής της ΕΑΠ Γιώργος Χριστόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγο την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ΕΑ Πατρών ύστερα από...επτά χρόνια.
«Ναι. Είναι οριστικό. Παραιτήθηκα. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και όσους με στήριξαν. Θα πούμε περισσότερα αργότερα...», δήλωσε ο Γιώργος Χριστόπουλος.

Υ.Γ. 1 ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ παναθηναικου ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ.. 

Υ.Γ. 2 ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ?? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ.. Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΠ!!

 Ο Γιώργος Χριστόπουλος παρέθεσε έκτακτη συνέντευξη τύπου στο γήπεδο της ΕΑΠ και ανέλυσε τους λόγους όπου έφτασε σε αυτή την απόφαση: Στην έναρξη της συνέντευξης ο Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε:
«Είναι προφανής ο λόγος που είμαι σήμερα εδώ και είναι η απόφαση μου να παραιτηθώ από την ΕΑΠ ύστερα από πολύ σκέψη και πολύ υπομονή που έδειξα το τελευταίο διάστημα όπου ύστερα από δυο εβδομάδες μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, δεν με πήρε ούτε ένας τηλέφωνο για να δει τι συμβαίνει. Η ομάδα είναι υπό διάλυση, έχουν φύγει δυο παίκτες, ο Τζορτζ Παπαδόπουλος και ο Βλάντο Μίλεβ και σήμερα με ενημέρωσαν και οι άλλοι δυο ξένοι ότι ψάχνουν εισιτήριο για να φύγουν».

Ο Πατρινός τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Φτάσαμε σε αυτό το σημείο, το σημείο ντροπή για την ομάδα από αυτούς που την διοικούν και δεν έχουν το θάρρος να μας πει κανείς τι συμβαίνει. Φεύγω αηδιασμένος από την όλη συμπεριφορά της διοίκησης και τον τρόπο αντιμετώπισης προς το πρόσωπο μου. Νομίζω ότι δεν ήθελαν να μείνει η ΕΑΠ στην κατηγορία. Βέβαια είναι μεγάλη κουβέντα αλλά μετά την φυγή του Μαντέκα αυτό συνηδειτοποιησα ότι δεν ήθελαν να μείνει. Και δεν είναι μόνο ο Μαντέκας, δυο εβδομάδες πριν από το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπου ήταν πολύ κρίσιμο και θέλαμε τους βαθμούς, παρά τις εκκλήσεις μου δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από την διοίκηση να μιλήσει στους παίκτες καθώς υπήρχαν μέρες που δεν κάναμε προπόνηση λόγω οικονομικών προβλημάτων».
Ακολούθως ο Πατρινός προπονητής είπε: «Και να μην έφευγα όμως μου λέτε ποια ομάδα θα κατέβαζα στον αγωνιστικό χώρο; Η ομάδα αυτή την στιγμή δεν έχει 9 παίκτες όπως πρέπει για να κατέβει σε αγώνα, οπότε για αυτό φεύγω, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.
Μια ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ στη κατηγορία, νίκησε 2 φορές τον ΠΑΟ και μια τον Ολυμπιακό και παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με αυτούς τους παίκτες.  Νιώθω πίκρα βεβαια για αυτούς  οι οποίοι παρά τα πολλά προβλήματα και τις δύσκολες καταστάσεις άντεξαν μέχρι το τέλος. Η επιτυχία αυτής της ομάδας για όσους ξέρουν από βόλεϊ είναι πρωτόγνωρη, δεν είχαμε γιατρό, φυσιοθεραπευτή αλλά κυριότερα τα οικονομικά προβλήματα αφού με το ζόρι είχαν πάρει ενάμιση μισθό και για αυτό λέω ότι είναι μεγάλη επιτυχία.
Μου έλεγαν πολλοί γιατί δεν μιλούσα τόσο καιρό γιατί είχα φτάσει πέρα από τον προπονητή να κάνω τον γιατρό αλλά και τον χορηγό; Δεν ήθελα να διαταράξω το κλίμα της ομάδας αλλά αν πω προκληθώ θα πω και περισσότερα. Όλα αυτά αλλά και η συμπεριφορά της διοίκησης σε μένα με οδήγησαν στην απόφαση να φύγω. Μου είχαν δώσει υποσχέσεις το καλοκαίρι για να αναλάβω την ομάδα και το έκανα, έβαλα πλάτη παρά την έλλειψη προετοιμασίας και τις μεταγραφές που έγιναν την τελευταία στιγμή όμως αλλιώς ξεκινήσαμε και αλλιώς φτάσαμε ως εδώ και αναφέρομαι στην διοίκηση η οποία επιπλέον είναι και αφερέγγυα απέναντι μου στο οικονομικό εδώ και τρία χρονιά".  
 
«ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΒΕΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ»
 
Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους που η διοίκηση δεν ήθελε να μείνει η ομάδα αλλά προφανώς επειδή η διοίκηση γνώριζε από τον Νοέμβριο το θέμα με την οφειλή του Ριβέρα δεν ήθελε να πληρώνει άλλα χρήματα. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ, παραιτήθηκε ο πρόεδρος και οι παίκτες αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει και γενικότερα δεν γνωρίζαμε τι γίνεται στο Δ.Σ. Εγώ τι άλλο να κάνω;  Δεν ήξερα τι να πω στους παίκτες μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τι ήθελε η διοίκηση, να πάρω εγώ την φορτωτική και να πέσει η ομάδα κατηγορία στο αγωνιστικό μέρος; Για μένα η ΕΑΠ από τυχαίο γεγονός δεν βρέθηκε να έχει ένα ακόμα βαθμό και να μην μπει στην διαδικασία των πλει-άουτ  ώστε να έχει ήδη σωθεί.
 
«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ Η ΕΑΠ»
 
Στο φινάλε της συνέντευξης τύπου, ο Γιώργος Χριστόπουλος, μίλησε και για το παρελθόν του στην ομάδα όπου σημείωσε:
«Για μένα η ΕΑΠ έπρεπε να είχε πάρει ένα τίτλο, αλλά ξαφνικά μετά τον Γενάρη χανόταν και αυτό δεν είναι τυχαίο. Κι αυτά όμως που έχει πετύχει δεν είναι λίγα. Δυο φαιναλ-φορ ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ένα τελικό κυπέλλου Ελλάδας και μια δυο οχτάδες στην Ευρώπη είναι σημαντικά πράγματα για την ΕΑΠ. Δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Ρογδάκης δεν έχει βάλει χρήματα στην ΕΑΠ, έχει βάλει αλλά μεγάλη σημασία έχει το πώς τα διαχειρίστηκε και η κατάληξη. Η ουσία είναι ότι μια ιστορική ομάδα δεν αξίζει να έχει τέτοιο τέλος. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα αλλά δεν έγινε μια προσπάθεια για άνοιγμα στην τοπική κοινωνία ώστε να βοηθήσει».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!