Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ VolleyPaok.blogspot.com ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!


ΛΟΙΠΟΝ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ!! ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ volleypaok.gr και volleypaok.blogspot.com ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α' Η Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑΤΟΣ!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΑΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ volleypaok.gr ΚΑΙ volleypaok.blogspot.com ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!! ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE-BLOG ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΛΕΩ "ΑΝΔΡΕΟΥ" ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ Α1'
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!! ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!! Η ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΡΜΟΖΕΙ!! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ!!
Υ.Γ.1 ΤΟ volleypaok.gr ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ volleypaok.gr ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΙ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!  ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!!
Υ.Γ.2 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ "ΤΡΥΠΑΚΙ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟ ΒΟΛΕΙ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!!
Υ.Γ.3 ΕΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ!!
Υ.Γ.4 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ PLAY OFF ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΧΑΝΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΟΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!! ΕΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!