Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν σε όλα τα τμήματα του "Δικεφάλου"


-Τι πρόκειται να κάνει ο Θανάσης Κατσαρής στις επερχόμενες εκλογές;
"Γίνονται συζητήσεις. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουμε, όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε την απάντηση που θέλετε. Πάντως θέλω να τονίσω πως αυτές οι εκλογές που ακολουθούν, είναι κρίσιμες διότι η οικονομική συγκυρία, θέλει ένα άνθρωπο ο οποίος ξέρει το αντικείμενο. Ο οποίος να μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να έχει την δυνατότητα να βοηθήσει τον σύλλογο, αλλά και την καρδιά για να προχωρήσει.
Ένας τέτοιος άνθρωπος όπως γνωρίζετε πολύ καλά είναι ο Θανάσης Κατσαρής. Και θα ήταν ευχής έργον να συνεχίσει τη προσπάθεια στον Α.Σ. ΠΑΟΚ για μία ακόμη τριετία. Είναι μπροστάρης ο Κατσαρής στον ΠΑΟΚ. Διότι οι καιροί που έρχονται για τα ερασιτεχνικά και όχι μόνο τμήματα είναι πολύ δύσκολοι. Έχω μία κρυφή αισιοδοξία πως θα συμμετέχει".
-Ο Θανάσης ο Κατσαρής θα πει το ναι, αυτό λένε οι πληροφορίες μας. Θέλετε να πείτε κάτι για αυτό;
"Δεν θέλω να επιμείνω, γιατί όπως ξέρετε άμεσος συνεργάτης του είμαι κι εγώ και δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση. Είναι ευχής έργον για όλους μας να τον έχουμε κοντά μας για την επόμενη τριετία".
-Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντέξει στην κρίση και να διατηρήσει όλα του τα αθλήματα στο επίπεδο που βρίσκονται;
"Θα σας απαντήσω κυριολεκτικά. Αυτή τη στιγμή η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ έχει πληρώσει τους αθλητές του μέχρι και τον Ιανουάριο. Και η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι πληρωμένη, με τη βοήθεια του εφόρου του τμήματος του κ. Πετρίδη, μέχρι και τον Φεβρουάριο. Το ίδιο θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα και στο βόλεϊ. Αυτό που σας ανέφερα δίνει απάντηση στο ερώτημα που θέσατε. Βεβαίως και αντέχει ο ΠΑΟΚ στην κρίση, γιατί κάνει πράγματα μέχρι εκεί που φθάνει το πάπλωμα. Δεν κάνει περιττές κινήσεις για να χρωστάει χρήματα σε αθλητές και προπονητές του με υπερβολικά νούμερα.
Νομίζω ότι η διαχείριση της κρίσης από τον Θανάση Κατσαρή, έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να είναι το πιο σοβαρό, έντιμο και σωστό σωματείο, όσον αφορά τις πληρωμές. Είναι ένας σύλλογος, που δεν του έλειψε ποτέ – και αναφέρομαι στα 13 χρόνια που βρίσκομαι κοντά στον Κατσαρή – η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Και παρόλο που η κρίση κυριαρχεί τα 2,5 χρόνια και θα συνεχίσει, νομίζω ότι με πρόεδρο τον Θανάση Κατσαρή, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".
-Πιο σοβαρός είναι ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που είναι τα δύο κατεξοχήν ανταγωνιστικά σωματεία;
"Δεν θέλω να πω πόσους μήνες οφείλουν χρήματα τα ερασιτεχνικά σωματεία που μου προαναφέρατε. Αυτό που έχω να δηλώσω, είναι πως η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρίσκεται με το "ένα πόδι" στην Α2 και το μπάτζετ της έφθανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός οφείλει στους αθλητές των ερασιτεχνικών του τμημάτων. Είμαστε σε καλύτερη μοίρα από αυτά τα σωματεία. Ο ΠΑΟΚ συγκρίνεται μόνο με τα μεγέθη αυτών των συλλόγων και με κανένα άλλο".
-Μπορεί να κάνετε ένα μίνι απολογισμό για την πορεία των τμημάτων του Ερασιτέχνη;
"Να ξεκινήσουμε από το χάντμπολ που πήγε καλύτερα από όλα. Βέβαια το χάντμπολ δεν πήγε για πρώτη φορά καλά, καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια έχει γίνει θεσμός με την πορεία του. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, έχασε πέρυσι τον τίτλο στο φινάλε. Το 2007 έγινε μια μεγάλη προσπάθεια για να φθάσει αυτή η ομάδα εδώ που βρίσκεται. Μέσα σε δύο χρόνια, με χρηματοδότη τον κ. Πετρίδη (έχει "ματώσει" για την ομάδα) ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ξεπέρασε μεγαθήρια, όπως ο Πανελλήνιος, το Κιλκίς, ο Δούκας.
Πώς δούλευε ο κ. Πετρίδης. Δεν τον ενδιέφερε να πάρει παίκτες με υποσχετική. Αγόραζε παίκτες για τον ΠΑΟΚ, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Σήμερα, όλοι οι παίκτες που παίζουν στο χάντμπολ, ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Φέτος κατακτήσαμε το κύπελλο για πρώτη φορά. Και στο πρωτάθλημα είχαμε ελπίδες, αλλά ο Διομήδης, δεν έκανε καμία ήττα. Στο βόλεϊ έγινε μια καλή προσπάθεια. Όμως αν δεν βάλεις πολλά χρήματα όπως κάνουν ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής, δεν μπορείς να κάνεις ανταγωνιστική ομάδα για το πρωτάθλημα.
Στο πόλο ανδρών η ομάδα διεκδικεί την 6η θέση. Έχουμε νεανική ομάδα με τρεις αθλητές στην εθνική εφήβων. Του χρόνου αυτή η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Έχουμε στόχο την πρώτη τετράδα. Θέλουμε πολλές σελίδες να γεμίσουμε στα ΣΠΟΡ αναφερόμενοι στη προσπάθεια που γίνεται σε όλες τις ομάδες του ΠΑΟΚ. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου τα δέκα τελευταία χρόνια κατακτά ανελλιπώς τον τίτλο. Και θα χάσει το πρωτάθλημα, μόνο αν το θελήσει η ίδια. Έκανε μόλις μια ήττα τα τρία τελευταία χρόνια και αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη.
Τεράστια ήταν η επιτυχία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ που βρέθηκε στην 3η θέση. Κυνήγησε με πολλές αξιώσεις το κύπελλο που έχασε στις λεπτομέρειες. Το χάντμπολ με τον κ. Χασεκίδη στο τιμόνι του πάει πολύ καλά. Ίσως του χρόνου να δούμε άλλη μια ομάδα να παίρνει πρωτάθλημα. Η ομάδα βόλεϊ των γυναικών ανέβηκε κατηγορία και πιστεύουμε ότι θα έχουμε συνεχόμενες επιτυχίες για να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία. Όπως και η ομάδα πόλο που δεν κατόρθωσε να βρεθεί στην Α1 κατηγορία αλλά αυτό μπορεί να γίνει φέτος".
"Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις διοικήσεις"
-Στο Δ.Σ. αποφασίσατε πότε θα γίνουν οι εκλογές;
"Όχι, δεν αποφασίσαμε για την ακριβή ημερομηνία. Οι εκλογές θα γίνουν μετά τις 20 Μαίου και μέχρι τις 10 Ιουνίου".
-Στη απόφαση που πήρε η διοίκηση της ΠΑΕ για την ανανέωση της θητείας της, ποια είναι η θέση σας;
"Πολύ καλά έκανε και πήρε αυτή την απόφαση. Εμείς όπως ξέρετε στηρίζουμε τη διοίκηση που επιλέγουμε, με νύχια και με δόντια. Και πιστεύουμε ότι η διοίκηση αυτή, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει την κρίση".
-Στο μπάσκετ μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια;
"Ναι μπορούν, διότι γίνεται μια προσπάθεια εξυγίανσης. Είναι μονόδρομος να γίνει η εξυγίανση για την οποία τόσα χρόνια την ακούμε, αλλά ποτέ δεν έγινε. Ο Μπάνε έχει λάβει το μήνυμα. Η εξυγίανση άρχισε με το άρθρο 99. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει στην εφορία, το ΙΚΑ. Σε τρία χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός".
"Αισιόδοξος για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ".
"Η κρίση που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, επηρεάζει και την ομάδα μας. Η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί στηρίζει τις προσπάθειες όλων των τμημάτων και εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, είναι κοντά στο χάντμπολ, το βόλει κι άλλα αθλήματα".
"Θα μειωθεί το μπάτζετ"
Ο Παπαδόπουλος τόνισε για το μπάτζετ της νέας χρονιάς: "Θα μειωθεί. Σημαντικά ή όχι, αυτό θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες του κάθε τμήματος. Θα κοιτάξουμε όμως όλα τα τμήματά μας να έχουν υψηλό επίπεδο".
-Γίνεται προγραμματισμός και για μετά τις εκλογές;
"Θα σας πω κάτι σημαντικό. Ο κ. Κατσαρής κάνει προγραμματισμό κάθε μέρα. Δεν περιμένει ούτε το τέλος του χρόνου, ούτε του εξαμήνου. Προγραμματίζει το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!