Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ-ΟΠΑΔΩΝ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΒΟΛΕΙ!! ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!! ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ.. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑΤΟΣ!! ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!

 

 

 
 

 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΠΑΔΟΙ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ: http://liberovolley11.blogspot.com

15 σχόλια:

ΓΑΣ_FAN Έγραψε:
4/01/2012 Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΑΣ(ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ).ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΤΑ ΜΟΝΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΑΣ ΤΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ!! ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!! Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!! ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΙΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ!! ΑΝ ΕΙΧΕ 50 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑ!! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΝΩ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ!!
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
Κάντε τους δώρο τα πάμπερς στα Κουφάλια. Μία πολύ μέτρια ομάδα ο Παοκ, με ποδοσφαιρόφιλο έφορο και παίκτριες με πολύ μπλα- μπλά όλη τη χρονιά, με απαράδεκτες δηλώσεις για δήθεν "πελατάκια" κτλ, ταπεινώθηκαν από τα κορίτσια του ΓΑΣ, που το μόνο κίνητρο τους είναι η αγάπη τους για το βόλεϊ και η προβολή του τόπου τους. Ελάτε να δέίτε τι σημαίνει αθλητικό περιβάλλον , τι σημαίνει φιλοξενία, εσείς οι απαράδεκτες και μέτριες παίκτριες, που βρίζατε σήμερα, ελάτε να ταπεινωθείτε άλλη μία φορά και να καταλάβετε, ότι όταν φοράτε την τιμημένη και δοξασμένη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να έχετε και ανάλογη συμπεριφορά.
Θα το εμπεδώσετε αυτό, άλλη μία χρονιά στη Β τοπική. Εσείς που ειρωνευόσασταν όλη τη χρονιά, αυτή τη φορά θα χάσετε από την Εθνική οδό.
Παρολα αυτά σας εύχομαι καλώς να ορίσετε και καλή επιστροφή.
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. δΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟ , ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. πΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ , Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. γΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΤΕ;
ΓΑΣ_FAN Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ.Η ΜΕΒΓΑΛ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ 100 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ'ΣΑΣ.
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ (ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
δΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ ,ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΛΑΙΥ ΟΦ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ.ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΔΙΚΟ.
ΓΑΣ_FAN_No2 Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΑΝΩΝΥΜΕ?ΕΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ.
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..Ο παοκ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΝΕΥΡΙΚΟΣ..ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.......ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ..ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΘΕΛΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ..
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..Ο παοκ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΝΕΥΡΙΚΟΣ..ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.......ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ..ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΘΕΛΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ..
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΤΕ Β ΤΟΠΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ.ΚΟΥΦΑΛΙΑ,ΠΑΟΚ,ΑΟΔ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ.ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ,Ο ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΝΙΚΗΣΕ.ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΕΠΕΣΘ.ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ.
liberovolley Έγραψε:
4/02/2012 Reply
Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις
ΠΑΟΚ- ΓΑΣ Κουφαλίων.1-3
http://www.youtube.com/embed/x4Z0Si-X4Aw?rel=0
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΛΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΓΑΣ_FAN Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙΑ?ΩΡΑΙΑ ΧΘΕΣ,ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΟΚ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
αν και απο αλλη ομαδα του β τοπικου μπραβο στα κουφαλια μπραβο κοριτσια.οσο για τον παοκ δεν υπαρχον λογια απορω που θελοθν να λεγονται και αθλητριες.
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα ρε τις παικτουρεςςςςςςςςςςςς που μονο βριζανε ολο το χειμωνα ετσι η αλαζονεια αυτα φερνει,να σας χαιρετε ο προπονητη σας για την συμπεριφορα σας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!!!!!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
Μπράβο ρε αλάνια. Τώρα όμως θέλει περισσότερη υπομονή και την τετάρτη στα Κουφάλια θα στηθεί ένα τεράστιο πανηγύρι. Για να μάθουν να μιλάνε και να βρίζουν κάποια παιδάκια εκεί στην ομάδα του Δημοσίου. Ο ΓΑΣ είναι στην Α κατηγορία και εσείς γατάκια κρατείστε τις απαράδεκτες δηλώσεις, για δήθεν "πελατάκια" κτλ. Από την εθνική οδό είστε χαμένοι, πάρτε το χαμπάρι!!!
Ανώνυμος Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ .. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ... ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ

 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ!!
volleypaok Έγραψε:
4/02/2012 Reply
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ!!! ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ?? ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!! ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!! ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!! ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ "VolleyPaok"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!