Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

O ΠΑΟΚ ΨΑΧΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, μιλάει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό βόλεϊ, την γεύση που του αφήνει η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον "Δικέφαλο" πριν από μερικές ημέρες και αποκαλύπτει πως έχουν ξεκινήσει επαφές ώστε να βρεθεί άνθρωπος που θα ενισχύσει οικονομικά το τμήμα βόλεϊ των "ασπρόμαυρων".
Αρχικά ο κ. Παϊσιάδης είπε: "Διανύσαμε μια χρονιά η οποία ήταν τελείως διαφορετική από ότι οι προηγούμενες. Ηταν η πρώτη φορά που το άθλημα δεν στηρίχθηκε όσον αφορά την προοπτική των ομάδων στον ανταγωνισμό και φυσικά τις οικονομικές υποχρεώσεις προς τους συλλόγους. Ξεκινήσαμε και το πρώτο πράγμα που θέλαμε ήταν να ανταπεξέλθουμε οικονομικά. Μέσα από αυτόν τον πρωταρχικό μας στόχο επιθυμούσαμε να καταλήξουμε να διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Τελικά αυτό το καταφέραμε. Μέσα από την τελευταία αγωνιστική και τις συγκυρίες αποτελεσμάτων που υπήρξαν παίξαμε για την διεκδίκηση της 5ης θέσης. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτύχαμε, ενώ οικονομκά για ακόμη μια χρονιά λειτουργήσαμε μέσα στην λογική των χρημάτων που μπορούσαμε να διαθέσουμε και δεν εκτεθήκαμε".
Πρόσθεσε ότι: "Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ καθιερώθηκε μέσα στα  κέντρα αποφάσεων του ελληνικού βόλεϊ και ισχυροποίησε την θέση του. Αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο τα σωματεία έχουν πλέον καταλάβει ότι πρέπει να συμβαδίσουν και ο ΠΑΟΚ σε αυτό το πλαίσιο έχει και ισχυρή φωνή και ισχυρή θέση".
Κατέληξε μιλώντας για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα βάλει ένα λιθαράκι στα οικονομικά του σωματείου: "Εμείς έχουμε ξεκινήσει μια δράση που έχει σαν στόχο να μπορέσουμε να προσελκύσουμε ένα άνθρωπο με οικονομική δυνατότητα όχι για να αλλάξει το ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ αλλά παράλληλα με τον Ερασιτέχνη να προσφέρει όσο μπορεί στο οικονομικό κομμάτι.
Αλλωστε, αγωνιστικά φέτος αποδείχθηκε ότι οι ομάδες που ήρθαν από κάτω μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι σημαντικό, όπως μας έδειξε ο Φοίνικας Σύρου που πήγε στον τελικό του πρωταθλήματος. Αυτό αποδεικνύει ότι τα επόμενα χρόνια θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για τα υπόλοιπα σωματεία και κατ' επέκταση και για τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται ότι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ακόμη και ο Ηρακλής περνάνε κρίση και έτσι θα υπάρξει ευκαιρία για το κάτι παραπάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!