Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΠΜΑΝΗ ΓΙΑ Π.Α.Ο.Κ. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!


ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΠΜΑΝΗ ΓΙΑ Π.Α.Ο.Κ. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΡΥΖΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ 21/4!!!





ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!! ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ.. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΗ ΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Ο ΣΑΒΙΔΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 1-2 ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΑ)!! ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΚ!! ΖΗΣΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!! ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!! ΜΑΚΑΡΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΠΑΝΗ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..


Ο «καπετάν Γιάννης» Kαμπάνης ή Γιαννούλης όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, παλεύει για σχεδόν τρεις δεκαετίες με τα κύματα. Είναι φίλος του παράγοντα του ποδοσφαίρου Βίκτωρα Μητρόπουλου, του Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ έχει , σύμφωνα με πληροφορίες, πάρα πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Όπως δηλώνει και ο ίδιος, είναι ο δεύτερος νεότερος καπετάνιος στην ελληνική ναυσιπλοϊα και είναι ιδιοκτήτης ενός στόλου που, σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν, απέκτησε με δικά του χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να δανειστεί ούτε δραχμή από τράπεζες. Oπως λένε οι ίδιοι, ο στόλος του αποτελείται από έξι φορτηγά πλοία. Mάλιστα, πρόσφατα εμπλουτίστηκε -λένε- με ένα ακόμη, αξίας περισσότερων των 30.000.000 ευρώ, με το όνομα της νεογέννητης κόρης του Φαίδρας. O Kαμπάνης, που κατάγεται από την Aνδρο, είχε την εταιρεία Cavo Doro, που τουλάχιστον με όσα λένε από το Σύλλογο Eλλήνων Eφοπλιστών είναι μια εταιρεία ναυλώσεων, σύμφωνα με το Greek Shiping Directory, του οδηγού που χρησιμοποιούν.
Tα τηλέφωνα της εν λόγω εταιρείας, όπως τουλάχιστον τα δίνουν από εκεί, δεν αντιστοιχούν σε συνδρομητή, ενώ από μια εταιρεία με το ίδιο όνομα λένε ότι δεν έχουν σχέση με τον Γιάννη Kαμπάνη. H αλήθεια; O ίδιος έχει φροντίσει όλο αυτό το διάστημα της καριέρας του να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία του έχει μετονομαστεί σε Dilek Transporting Inc, που δραστηριοποιείται με πλοία σε όλο τον κόσμο -υπό τη σημαία άλλων χωρών, όπως και το πολυτελές «Admiral» που φιλοξένησε τους ανθρώπους του ΠAOK, με σημαία από τον Aγιο Bικέντιο. Aνθρωπος αυτοδημιούργητος και σκληρός διαπραγματευτής -θαλασσοδαρμένος καραβοκύρης, όπως λέει ο Kώστας Tσαρούχας- καλείται να δώσει και πάλι όραμα στον ΠAOK. O ίδιος χθες δήλωσε ότι θέλει να εκτονωθεί, αφού είναι χορτασμένος από δημοσιότητα και χρήματα, και να κάνει τον ΠAOK μεγάλο. Tο ίδιο περιμένουν και οι οπαδοί του «δικέφαλου».

Tα ναυάγια

Ενα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον σχετικά με τον Καμπάνη, είναι ότι όλες οι πληροφορίες για το ποιόν του , βγαίνουν με το τσιγκέλι. Εχει, λέει, έναν γιο ΠΑΟΚτσή. Είναι 59 χρόνων. Δραστηριοποιείται στο εξωτερικό. Εχει σχέσεις με ναυτιλιακές. Εχει καράβια. Ομως, δεν έχει σάιτ στο Ιντερνετ. Πρωτοφανές για πλοιοκτήτριες εταιρίες.

Η μία εταιρία λέγεται Ντιλέκ. Η άλλη, που κυρίως ασχολείται με αγοραπωλησίες πλοίων, λέγεται Κάβο Ντόρο . Λογικό το όνομα. Αφού κατάγεται από την Ανδρο, δίπλα είναι το Κάβο Ντόρο. Κι αν βάλετε το όνομά του και τη λέξη Κάβο Ντόρο σε κανένα ψαχτήρι, θα βρείτε τούτο εδώ το δημοσίευμα, από τον Μάρτη του 2000. Το κάνω κόπι - πέιστ, ακριβώς όπως έχει δημοσιευτεί στον Ριζοσπάστη :

Ναυτική τραγωδία στις Βερμούδες: Εξι νεκροί και 12 αγνοούμενοι είναι ο τραγικός απολογισμός από το ναυάγιο του σαπιοκάραβου LEADER 1. Ενας ακόμα ναυτεργάτης ανασύρθηκε νεκρός από τα νερά των Βερμούδων χτες το πρωί, για να αυξήσει στους 6 τον μακάβριο αριθμό των πνιγμένων από το τραγικό ναυάγιο του 23χρονου φορτηγού πλοίου LEADER 1, με σημαία Παναμά, που βούλιαξε την περασμένη Πέμπτη τη νύχτα, όταν από τη σαπίλα άνοιξε η λαμαρίνα στα ύφαλά του! Στους 6 νεκρούς έρχονται να προστεθούν και 12 αγνοούμενοι, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ελληνας πλοίαρχος του σαπιοκάραβου Κοσμάς Πουλιάδης. Οι υπόλοιποι 13 ναυτεργάτες - μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί από την περασμένη Παρασκευή, από σκάφος της Καναδικής Ακτοφυλακής. Το ναυάγιο αυτό αποτελεί τη δεύτερη τραγωδία μέσα σε ενάμιση χρόνο που καταγράφεται στο στόλο της πλοιοκτήτριας εταιρίας ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ. Στις 28 του Δεκέμβρη του 1998 είχε πάρει φωτιά το φορτηγό πλοίο ΒΙΟΛΕΤΑ της εν λόγω εταιρίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο ναυτεργάτες. Το LEADER 1 βυθίστηκε στις 11 τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης, καθώς αυτό έπλεε 360 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά των Βερμούδων. Είχε αποπλεύσει από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου με προορισμό τη Νέα Υόρκη, φορτωμένο με 57.000 τόνους αλάτι. Τη μοιραία νύχτα στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ. Οσον αφορά τα αίτια του ναυαγίου, σε συνέντευξη που έδωσε την Παρασκευή το μεσημέρι ο εκπρόσωπος της εταιρίας Γιάννης Καμπάνης τα απέδωσε: ΄Στο μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων΄! Στον ίδιο άκρως προκλητικό τόνο πρόσθεσε: ΄Να ξέρετε ότι ο αέρας και η θάλασσα δημιουργούν ανυπολόγιστες συνθήκες και μήκη κύματος΄! Σχετικά με την κατάσταση του πλοίου ισχυρίστηκε ότι ήταν καλή και ότι διέθετε τα κατάλληλα πιστοποιητικά... Οσον αφορά για το ποιος είναι ο πλοιοκτήτης ούτε ο Γιάννης Καμπάνης, αλλά ούτε ο αρχιπλοίαρχος της εταιρίας τον... γνωρίζουν! Μάλιστα, σύμφωνα με τον αρχιπλοίαρχο, είναι ΄κάποιες λιβεριανές εταιρίες΄! Τις έρευνες για την ανεύρεση των αγνοουμένων έχουν αναλάβει η Καναδική και η Αμερικάνικη Ακτοφυλακή. Συνολικά συμμετέχουν 2 λιμενικά σκάφη, 3 πολεμικά, δύο ελικόπτερα και τα παραπλέοντα πλοία .




O Γιάννης Kαμπάνης συνδέεται με φιλία ετών με τον Aνδρέα Aνδριανόπουλο, τον οποίο και αναζητήσαμε.
«Eίναι μεγάλη έκπληξη αυτό που μου λέτε» ήταν η πρώτη του αντίδραση. Δεν περίμενε ότι ο... καπετάνιος, όπως τον αποκάλεσε, θα ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Eπιβεβαίωσε τη φιλική τους σχέση... «από παλιά γνωριζόμαστε, από τότε που ήμουν υποψήφιος στον Πειραιά και ο Γιάννης Kαμπάνης ήταν από τους πολύ καλούς μου φίλους» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον... καπετάνιο:
«Eίναι σοβαρός άνθρωπος, δυνατός επιχειρηματίας, από τους κορυφαίους στο χώρο της ναυτιλίας και με καθαρή περιουσία. Δεν έχει κρατικές εξαρτήσεις κι αυτό είναι το καλό για τον ΠAOK. Nομίζω ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση. Eίναι από σοβαρή οικογένεια, πάντως, οπότε δεν θα πρέπει να περιμένετε υπερβολές και δεν θα τον βρείτε στις κοσμικές στήλες».


Ο νέος ηγέτης

Γιάννης Καμπάνης είναι ο …νέος ηγέτης του ΠΑΟΚ. Οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Έλληνα εφοπλιστή, που υποσχέθηκε έναν μεγάλο ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμό, ενώ δεσμεύτηκε ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα βάλει έξι εκατ. ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. «Ξέχνα τα προβλήματα» το μήνυμα του 59χρονου εφοπλιστή στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον οποίο είχε συνάντηση, αιχμές για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, το μέλλον του οποίου είναι προς το παρόν αβέβαιο. Μένει, όπως όλα δείχνουν, στην τεχνική ηγεσία ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Μένουν οι ανακοινώσεις

Η υπογραφές και οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γιάννη Καμπάνη και να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Οι τελευταίες συζητήσεις πραγματοποιούνται στο κότερο «Άντμιραλ» του Ανδριώτη εφοπλιστή παρουσία του Γιάννη Γούμενου και πλήθους δικηγόρων που τακτοποιούν τις νομικές λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 17:00 και συνεχίζονταν ως αργά το βράδυ. «Υπάρχει ουσιαστική συμφωνία. Αυτή θα αποτυπωθεί και εγγράφως μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα μπουν οι υπογραφές. Απομένουν οι λεπτομέρειες...», δήλωσε ο νέος, όπως όλα δείχνουν, διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου, στις 23:30.

Ο Γιάννης Καμπάνης έχει δεσμευτεί ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχει βάλει 6 εκατ. ευρώ, όπως απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και τις πληρωμές των παικτών αποτρέποντας αφενός τον υποβιβασμό της ομάδας στην τέταρτη κατηγορία και αφετέρου τη μαζική αποχώρηση μέσω προσφυγών του έμψυχου υλικού της ομάδας. Παράλληλα αποφασίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει κανονικά στις διαδικασίες της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανάκλησης της απόφασης στέρησης της εξόδου στο Κύπελλο UEFA της επόμενης χρονιάς, μέσω προσφυγής στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης (CAS).

Ένα από τα κεντρικά ζητήματα στις επαφές για τη μεταβίβαση των μετοχών είναι και το θέμα του γηπέδου και ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται να το αξιοποιήσει ο Γιάννης Καμπάνης. «Και εμείς θα καταθέσουμε πρόταση για το γήπεδο, αλλά θα είναι πολύ διαφορετική από του Σαββίδη...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσαρούχας, δημοσιογράφος και ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, που συμμετέχει σε όλες αυτές τις συζητήσεις, ενώ τόνισε πως «η νέα διοίκηση δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κανένα διοικητικό σχήμα και δεν πρέπει να δημιουργούνται παρεξηγήσεις».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα προπονητή, πιθανότατα ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας στη θέση του. Άλλωστε η απερχόμενη διοίκηση εκτίμησε όλο αυτό το διάστημα τη στάση του Ρουμάνου τεχνικού, αλλά και τα αποτελέσματα που έφερε αναλαμβάνοντας την ομάδα λίγο μετά τα μέσα της χρονιάς.

Καμπάνης: «Σάλπι ξέχνα τα προβλήματα»

Συνάντηση με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Καμπάνης. Η υπόθεση του 25χρονου επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για τον υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ και μόλις ο «Σάλπι» ενημερώθηκε για την επιθυμία του Ανδριώτη εφοπλιστή να συναντηθεί μαζί του, αναχώρησε από τη Λευκάδα όπου ήταν για διακοπές και έφτασε στο κότερο του Γιάννη Καμπάνη συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Βαγγέλη Αγγελή και τον Κώστα Τσαρούχα, που πήγε να τον παραλάβει.

Ο Γιάννης Καμπάνης προσπάθησε να πείσει τον Σαλπιγγίδη ότι από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ. «Αυτά που ξέρατε δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Τα οικονομικά προβλήματα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ και εσύ το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να παίξεις ποδόσφαιρο», είπε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο 24χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ αναχώρησε χαμογελαστός και πιο... αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας: «Με φώναξαν εδώ και μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Μπορώ να πω ότι αισιοδοξώ για το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ. Εγώ ό,τι κίνηση έκανα, έγινε για να διασφαλίσω τα χρήματά μου».

Ερωτηματικά για Ζαγοράκη

Αίσθηση προκάλεσε η εμμονή που επέδειξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Καμπάνης στον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Θα πρέπει να σταματήσει να έχει αρχηγικές τάσεις. Να παίζει τη μπάλα του, αλλά ως εκεί… Θα το δούμε από την αρχή το θέμα. Εγώ θα αποφασίσω αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ και αυτό θα το κάνω με βάση το συμφέρον της ομάδας», δήλωσε σχετικά ο εφοπλιστής αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του αρχηγού της εθνικής ομάδας στον ΠΑΟΚ.

Επαφές με παίκτες

Ο Γιάννης Καμπάνης και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα, προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο προσφυγής. Προτεραιότητα δόθηκε στους παίκτες που αποτελούν μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Ήδη ο Χρήστος Καρυπίδης, που τη Δευτέρα ήταν έτοιμος να καταθέσει προσφυγή, πείστηκε να περιμένει, ενώ ανάλογες επαφές γίνονται και με παίκτες, όπως οι Φερνάντες, Σικαμπάλα και Μέγκαχεντ.

Παράλληλα τη Δευτέρα επικοινώνησε ο Γιάννης Γούμενος με τον εκπρόσωπο του Ιφεάνι Ουντέζε. «Μπορεί να πάρει τα χρήματά του, εφόσον αποσύρει την προσφυγή», είπε, ενώ ο παίκτης με τη σειρά του φαίνεται να θέλει να παραμείνει στην ομάδα, καθώς άλλωστε έχει πολύ καλό συμβόλαιο.

Παρακολουθεί ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, αφού οι δικές του συνεχείς καθυστερήσεις οδήγησαν το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ στο διαφαινόμενο ναυάγιο. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του ομογενούς επιχειρηματία διέδιδαν αρνητικές πληροφορίες για το μέγεθος του Γιάννη Καμπάνη, θεωρώντας ότι πίσω απ’ όλα βρίσκεται ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Ο Ιβάν Σαββίδης θα περιμένει να παρέλθει το 48ωρο που έχει δώσει προθεσμία στον Ερασιτέχνη για να απαντήσει στην πρότασή του και εν συνεχεία αναμένεται να πάρει δημόσια θέση για όλους και για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!