Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Στους «8 του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 (26-24, 25-13, 28-26) την Ορεστιάδα μέσα στο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς και προκρίθηκε στους “8” του κυπέλλου Ελλάδος.


Έτσι το ντεμπούτο του Γιώργου Γιάτση στον ασπρόμαυρο πάγκο στέφθηκε με επιτυχία με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει μέσα στην πόλη της Θράκης την πρόκριση στην επόμενη φάση της ελληνικής διοργάνωσης, παρουσία 1500 θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ανάμεσα τους και πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Ορεστιάδα και τις γύρω περιοχές που έσπευσαν στο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς” και ώθησαν την ομάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και με όπλο την έδρα λαχτάρισαν τον ΠΑΟΚ όταν και προηγήθηκαν με 11-13 Πιο αποτελεσματικός στα κρίσιμα σημεία όμως ο ΠΑΟΚ καθάρισε το πρώτο σετ με 26-24. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Γιώργου Γιάτση ανέβασε την απόδοση της και με κορυφαίους στην επίθεση τους Μίλκοφ, Τζελάτη επέβαλλε πλήρως την κυριαρχία της και έφθασε με συνοπτικές διαδικασίες στο 2-0 (25-13). Οι έμπειροι παίκτες της Ορεστιάδας προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τρίτο σετ, προηγήθηκαν μάλιστα και με 24-25 αλλά ψύχραιμοι οι ασπρόμαυροι διαμόρφωσαν το το 28-26 και καθάρισαν το ματς και την πρόκριση με 3-0.Στα θετικά και η επιστροφή του Μπράντλει Λόουσον που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες απουσίας. Για τη νίκη -πρόκριση επί της Ορεστιάδας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης τόνισε: “Είναι σημαντικό που κερδίσαμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ορεστιάδα είναι μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα και έχοντας την εντυπωσιακή συμπαράσταση των 1500 και πλέον θεατών προσπάθησε για την πρόκριση. Της αξίζει να βρίσκεται στην Α1 κατηγορία . Έχει κόσμο που διψάει για βόλει. Όσο αφορά τη δική μας απόδοση ήταν σημαντικό που πήραμε την πρόκριση αλλά χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να παίξει αυτό που θέλω”. Εκτός από τον Δικέφαλο την πρόκριση μέχρι στιγμής στους “8” του κυπέλλου έχουν ο Ολυμπιακός, η Κηφισιά, η ΑΕΚ, και ο Παμβοχαικός. Ορεστιάδα (Νίκος Αντωνιάδης): Κεμανετζής 6 (5/9 επ, 1 μπλοκ), Δημητρούδης 3 (2/2 επ., 1 άσσος), Βλασακίδης 12 (10/20 επ., 2 μπλοκ, 67% υπ. – 33% άριστες), Ποτολίδης 9 (9/17 επ., 50% υπ. – 42% άριστες), Καρδαμανίδης 10 (8/29 επ., 1 άσο), Χουσίδης 5 (3/7 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Κωνσταντινίδης (λ. 71% υπ. – 35% άριστες), Προδρομίδης, Κοφίδης, Νένογλου, Διαμαντίδης, Πεντίδης ΠΑΟΚ (Γιώργος Γιάτσης): Παντακίδης 4 (2/2 επ, 2 μπλοκ), Λόσον 6 (4/14 επ, 2 μπλοκ, 63% υπ – 33% άριστες), Στίγγας 5 (2/4 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Μίλκοφ 19 (13/23 επ, 2 άσσοι, 4 μπλοκ, 36% υπ – 27% άριστες), Μακ Κίμπιν, Τζελάτης 20 (15/27 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ) / Μπαμπαλιούτας (λ. – 67% υπ – 44% άριστες), Νικηφορίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!