Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γιάτσης : «Σημαντική νίκη, συνεχίζουμε»

Γιάτσης, Κουτσονίκας και Τάσος Γάτσης μίλησαν μετά το τέλος του ¨ντέρμπι" ΠΑΟΚ - Άρης.


Φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης επισήμανε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί ήρθε μετά από μία σειρά άτυχων αποτελεσμάτων παρά το γεγονός ότι παίζαμε καλά. Συνεχίζουμε…»

Ο προπονητής του Άρη Βαγγέλης Κουτσονίκας απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη. Δεν υπήρξε κάποια γραμμή που να λειτούργησε σωστά και φυσιολογικά ήρθε το 3-0. Δεν παλέψαμε και δεν κάναμε τίποτα μέσα στο γήπεδο. Μας σκότωσαν στο σημείο που πονούσαμε, στην υποδοχή μας».
 
Ο κεντρικός του Άρη Τάσος Γάτσης που αγωνίστκε στα δύο πρώτα σετ  δήλωσε: «Ήταν η χειρότερη μας εφετινή εμφάνιση. Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα και φυσικά από τον τρόπο που χάσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!