Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Γιάτσης: «Μπορούμε το κύπελλο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του τμήματος ΠΑΟΚ, Γιώργος Γιάτσης. Μίλησε για την σταδιακή βελτίωση της ομάδας και τόνισε πως ο στόχος του “Δικεφάλου”, είναι το κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Γιάτσης:

Για το νόημα του “συνεχίζουμε”:
“Εδώ και τρία χρόνια κάνω κάποιες μικρές δηλώσεις που έχουν και κάποιο νόημα. Το συνεχίζουμε είναι ένα μήνυμα για τους παίκτες που δείχνουν πως έχουν τις ικανότητες”.
Για την σταδιακή βελτίωση της ομάδας:
“Σαν διάστημα είμαι λίγο στην ομάδα. Το θέμα δεν είναι μόνο η βελτίωση και άλλα πράγματα. Κάναμε ήττες αλλά παίξαμε και με ομάδες που κάνουν καλές πορείες στον δεύτερο γύρο όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα μπορεί να δυναμώσει και άλλο και να αποδώσει καλά”.
Για τον αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το κύπελλο:
“Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το κύπελλο. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα, η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε και η Κηφισιά παίζει όμορφο βόλεϊ. Κάθε ομάδα μπορεί να το πάρει όπως φυσικά και ο ΠΑΟΚ”.
Για το νέο πρόγραμμα προπόνησης που κάνει:
“Έχουμε ένα πρόγραμμα που σου δίνει άμεση πληροφόρηση και παίρνει κάποιες λεπτομέρειες την ώρα του αγώνα που είναι σημαντικές. Δεν το χρησιμοποίησα εγώ πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι γενικά κάτι που χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Για αυτό ευθύνονται η στατιστικολόγοι και κάνουν ένα έργο πολύ σημαντικό. Τα τελευταία τρία χρόνια δουλεύω αυτό το πρόγραμμά συνεχώς και βλέπω πως βοηθάει τους παίκτες. Έχω μέσα από την ταμπλέτα όλες τις πληροφορίες και μπορώ να βλέπω και τις προηγούμενες φάσεις. Το κακό είναι πως το δίκτυο δεν είναι ισχυρό και μπορεί να πέσει”.
Για το φετινό πρωτάθλημα:
“Είναι το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Οι τραυματισμοί μετράνε όπως και το βάθος του πάγκου. Πρέπει να δούμε τι έχουμε και να έχουμε και μια διάρκεια. Αυτό που κοιτάμε είναι το κύπελλο καθώς θα πάρουμε τους βαθμούς μας για να μπούμε στα πλει οφ. Θέλω να λύσω κάποια θέματα και γενικότερα ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις”.
Για την μειωμένη απόδοση κάποιων παικτών:
“Δεν θέλω να μιλάω για τους παίκτες αλλά θα μιλάω για την ομάδα ως ομάδα. Πρέπει να υπάρχει μια καλή συνεργασία. Υπάρχουν προβλήματα τα οποία μπορείς να λύσεις μπορεί και όχι. Η τακτική είναι κάτι που κάνει ο προπονητής και μπορεί να την εκτελέσει ο παίκτης. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το πρόσωπο της ομάδας συνολικά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!