Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

live ενημέρωση του αγώνα Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 σέτ Τελικό!

Παρακολουθήστε με live ενημέρωση την εξέλιξη του αγώνα Παναθηναικός Vs Π.Α.Ο.Κ. για την 15η Αγωνιστική της Volleyleague.
live η εξέλιξη του αγώνα:
  
1ο σετ: Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά παρόλα αυτά πήρε το πρώτο σέτ ο δικέφαλος με 26-28 μέσα σε 29'.

2ο σέτ: Πόλλά λάθη απο την ομάδα του δικεφάλου, δεν προηγήθηκε καθόλου στο δεύτερο σετ και έτσι η ομάδα του Παναθηναικού το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 25-21 μέσα σε 30'.

3ο σετ: Αρκετά λάθη και απο τις δυό ομάδες και στο τρίτο σέτ οπου ο δικέφαλος ήταν απο την αρχή μπροστά αλλά στο τέλος κόντεψε να χάσει ένα δικό του σετ καθώς ο Παναθηναικός κατάφερε και πέρασε ακόμη και μπροστά με έναν πόντο... Ο ΠΑΟΚ όμως δεν το έβαλέ κάτω και τελίκά πήρε το τρίτο σέτ με 24-26 μέσα σε 30'.

4ο σετ: Καθόλου καλός ο ΠΑΟΚ στο τέταρτο σέτ με πολλά λάθη, έχασε απο τον Παναθηναικό εύκολα με 25-17 και δυστυχώς μαζί και το τρίποντο που θα μπορούσε να είχε πάρει αν ήταν λίγο πιο σοβαρός...

5ο σετ: Έχασε και το πέμπτο σέτ ο ΠΑΟΚ με 15-13 και έτσι κατάφερε να χάσε με 3-2 απο τον ουραγό Παναθηναικό!! Μόνος στόχος για φέτος πλέον το ΚΥΠΕΛΛΟ!

Σε λίγο περισσότερα(στατιστικα, συνεντεύξεις, παρελειπόμενα και πολλά άλλα απο τον αγώνα) με νέα άρθρα στο ανανεωμένο VolleyPAOK.blogspot.gr που επέστρεψε δυναμικά...

3 - 2
26-2829'
25-2130'
24-2630'
25-1727'
15-1322'
Πατάτε refresh η F5 για να βλεπετε την εξέλιξη του παιχνιδιόυ...




Γήπεδο: Γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ.
Διεύθυνση: Ευελπίδων 2, Αθήνα
Λεπτομέρειες:
Κλειστό Γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ. - Κυψέλη, Αθήνα
Ευελπίδων 2, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2108233720

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!