Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Στίγγας: «Στόχος μας το κύπελλο»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο κεντρικός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κάσανδος Στίγγας και μίλησε για την χθεσινή νίκη του Δικέφαλου κόντρα στον Παμβοχαϊκό, που του εξασφάλισε την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και στους στόχους του ΠΑΟΚ.
Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου:
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι αυτή την πρόκριση μας στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου. Έπρεπε να δείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ότι ατυχώς βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα χαμηλά».
Για την νίκη επί του Παμβοχαϊκό:
«Η ομάδα έδειξε την πραγματική της αξία και πήραμε σχετικά μια εύκολη νίκη. Υπήρχε ένα σχετικό άγχος , αλλά το καλύψαμε και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη και να περάσουμε στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου. Ήταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με κάτω τα κεφάλια».
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:
«Στόχος μας είναι να πάρουμε το κύπελλο. Θα είναι ότι καλύτερο και για εμάς και για τον κόσμο. Η ομάδα φέτος αδικήθηκε από τους παίκτες της και από το όλο κύκλωμα».
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ:
«Δεν είμαστε το αουτσάιντερ. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αμφίρροπο».
Για το ποια ομάδα εκ των Κηφισιά, Ολυμπιακό ή ΑΕΚ θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα του φάιναλ-φορ:
«Και οι τρεις είναι πολύ καλές ομάδες. Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, για να αποδείξουμε την αξία μας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Άδικα χάσαμε στο Παλατάκι, στο πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα είναι ότι καλύτερο να κερδίσουμε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό θα είναι ευκολότερη η κατάκτηση του κυπέλλου».
Για την περίοδο φορμαρίσματος την οποία διανύει :
«Η καλή μου παρουσία οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα που διακατέχει την ομάδα και στην εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο προπονητής μου. Εγώ από την πλευρά μου τα δίνω όλα για τον ΠΑΟΚ».
Για τον 5ο προπονητή που αναλαμβάνει φέτος τον ΠΑΟΚ, Γιώργο Γιάτση:
«Είναι ένας εντελώς διαφορετικός από του άλλους. Έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Τον σεβόμαστε όλοι και θα πάμε πολύ καλύτερα και στο πρωτάθλημα».
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη:
«Ο Εθνικός είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά, να συνεχίσουμε το σερί μας και να πάρουμε μια νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας:
«Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να μας στηρίξει, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν ομάδα. Να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους για να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!