Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

11η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 3 - 2 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ


 














11η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΚΥΡΙΑΚΗ 16/1/2011 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00 
 THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
-




ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ!
ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ!
 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
(Δεληκωστίδης, Μιχελινάκης, παρατηρητής διαιτησίας: Δόγαρης)


Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

3 - 2 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΥΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ live score ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ link ΤΟΥ blog ΜΑΣ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ONLINE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ SCORE ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ Α1 ΒΟΛΕΙ!!!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...




TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

Έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ διατήρησε την Κυριακή (16/1) το αήττητο στην έδρα του κερδίζοντας την Κηφισιά με 3-2 σετ για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο "Δικέφαλος" απόντος του Στέινμπεργκ (παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα), που πονάει στην μέση, δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις στην θέση του διαγώνιου και πλην του πρώτου σετ, το οποίο κατέκτησε με ευκολία, τα άλλα δύο τα κέρδισε δια πυρός και σιδήρου.
Η απουσία του Στέινμπεργκ ανάγκασε τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μέλκα, να αλλάξει το σχήμα της ομάδας, αφού ο Μπόγιτς ξεκίνησε ως διαγώνιος και ο Παπαδημητρίου ως ακραίος. Στην διάρκεια του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να επαναφέρει τον Μπόγιτς στην φυσική του θέση και να περάσει τον Ωρολογά διαγώνιο. Σα να μην έφτανε ο τραυματισμός του Στέινμπεργκ, ήρθε να προστεθεί και ένα πρόβλημα του λίμπερο της ομάδας, Χρήστου Δημητρακόπουλου, ο οποίος έπαιζε με τράβηγμα στην γάμπα, για να δυσκολέψει το έργο των "ασπρόμαυρων".
Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα το πρώτο σετ και στο β' προηγήθηκε με 21-19, αλλά η Κηφισιά (με τον Καριπίδη πλέον αντί του Γεώργα) απάντησε με σερί 1-6 και ισοφάρισε σε 1-1.
Ανάλογη ανατροπή έγινε και στο τρίτο σετ όπου ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά με 21-19 και 23-20, αλλά τα μπλοκ του απίστευτου Ντάνγκουμπιτς (11 συνολικά) έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με 2-1 σετ.
Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου άγγιξε το τρίποντο όταν προηγήθηκε με 17-20 στο δ' σετ, αντέδρασε στο ξέσπασμα του ΠΑΟΚ (21-20) και προηγήθηκε εκ νέου με 21-23, όμως ο "Δικέφαλος" με νέο σερί 4-0 οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ... Στο 5ο σετ ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα το κατακτούσαν εύκολα (προηγήθηκαν με 5-1, 12-8, 13-10) είχαμε νέο θρίλερ, αφού η Κηφισιά μείωσε σε 14-13, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την ανατροπή.
Τελικά, τέλος καλό, όλα καλά για τον ΠΑΟΚ που έστω και με άγχος κατέκτησε δύο βαθμούς και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική ο "Δικέφαλος" υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Τα σετ: 25-18, 22-25, 25-27, 25-23, 15-13

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 16 (12/17 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Γουίντερ 4, Μπόγιτς 26 (20/53 επ., 6 μπλοκ, 60% υπ. - 40% άριστες), Καραγιάννης 6 (2/8 επ., 4 μπλοκ), Παπαδημητρίου 7 (5/7 επ., 2 μπλοκ, 68% υπ. - 53% άριστες), Λινς 22 (21/44 επ., 1 μπλοκ, 71% υπ. - 54% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 54% υπ. - 42% άριστες, / Πλίκας, Ωρολογάς 2 (1/4 επ., 1 άσο)
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Δρίκος): Νικολάκης 1, Παπαγγελόπουλος 2 (2/4 επ.), Ντάνγκουμπιτς 17 (5/14 επ., 11 μπλοκ), Γιάρμοχ 15 (13/30 επ., 69% υπ. - 54% άριστες), Νανγκά 28 (25/60 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Γεώργας 2 (1/7 επ., 64% υπ. - 29% άριστες), Ταμπουρατζής -λ 60% υπ. - 33% άριστες) / Καλαϊτσίδης 7 (2/5 επ., 3 μπλοκ), Καρακίτσος, Μπέλλος, Καριπίδης 6 (5/17 επ., 1 μπλοκ, 66% υπ. - 38% άριστες)


Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με την συμμετοχή του Στέινμπεργκ. Ο Εσθονός αθλητής ένιωσε και πάλι εντόνους πόνους στην μέση και πλέον η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει το πρωί της Κυριακής, στην τελευταία χαλαρή προπόνηση της ομάδας. Αντίθετα θα ξεκινήσει κανονικά ο Λίνς που ξεπέρασε τους πόνους στην μέση.
Ο ΠΑΟΚ πορεύεται την φετινή αγωνιστική χρονιά με "όπλο" την έδρα του. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνουν τα αποτελέσματα του "Δικεφάλου" την φετινή σεζόν, αφού, έως τώρα, δεν έχει χάσει στο γήπεδό του ούτε βαθμό, έχοντας τέσσερις επιτυχίες σε ισάριθμα ματς. Όλες οι νίκες της ομάδας του Μέλκα είναι με το "καθαρό" 3-0, την 2η αγωνιστική επί του Απόλλων Καλαμαριάς, την 4η επί του Άρη, την 6η επί του Πανελληνίου και την 9η επί Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Θυμίζουμε, ότι στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Εθνικό ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε ως έδρα το κλειστό της Πολίχνης, λόγω καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που ήταν σε εξέλιξη στο PAOK Sports Arena.
Αναλυτικά τα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος ο ΠΑΟΚ στην έδρα του:
2η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 3-0
4η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Άρης 3-0
6η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος 3-0
9η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0
Ο ΠΑΟΚ, ακόμη, μετράει τρεις νίκες εκτός έδρας, κόντρα σε Ολυμπιακό, ΕΑ Πατρών και Επίκουρο και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, πίσω από Ηρακλή και Παναθηναϊκό.
Θέλοντας να συνεχίσει το θετικό σερί στην έδρα του, ο "Δικέφαλος" ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Κυριακή (16/1, 18.00) στο "Παλατάκι" την Κηφισιά για την τελευταία (11η) αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ο Γιάννης Παντακίδης τοποθετήθηκε την Παρασκευή (14/1) για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου που δίνει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (16/1, 18.00) με αντίπαλο την Κηφισιά. Ο κεντρικός του "Δικεφάλου" τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δουλεύουν με στόχο να διορθώσουν τα λάθη τους και επεσήμανε τα αίτια των ηττών που γνώρισαν οι "ασπρόμαυροι" στο φετινό πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα είπε στον "Sport 103":
Για το παιχνίδι με την Κηφισιά: "Θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή γιατί μετά αρχίζει και ο δεύτερος γύρος και θέλουμε να μπούμε δυναμικά. Τώρα κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με την Κηφισιά. Είμαστε πολύ καλά, κάναμε και δύο φιλικά και ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο ματς με την Κηφισιά. Ξεκουραστήκαμε όλοι είδαμε πιο προσεκτικά τα λάθη που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια για να τα διορθώσουμε. Έχουμε ακόμη δύο μέρες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".
Για το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο Αιγίνιο: "Δώσαμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε εκεί. Ήταν ένας αγώνας που αμέσως δεχτήκαμε να τον κάνουμε για την μικρή Ιωάννα. Θέλουμε να βοηθηθεί το κορίτσι. Δώσαμε και εμείς οι παίκτες κάποια χρήματα για να βοηθηθεί η οικογένεια της κοπέλας".
Για τον λόγο που ήρθαν οι ήττες στο πρωτάθλημα: "Σίγουρα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι μέχρι το τέλος. Κάναμε τις ήττες από κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, πρέπει να διορθωθούμε μέσα από αυτές. Δεν είχαμε την συγκέντρωση που είχαμε στα άλλα παιχνίδια για αυτό ήρθαν οι ήττες. Ειδικά σε αυτήν από τον Ηρακλή, ίσως χαλαρώσαμε και λίγο επειδή έρχονταν οι γιορτές. Πάντως, έχουμε ακόμη ένα γύρο και πρέπει να προσπαθήσουμε".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!