Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

"Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο"



Ο Γιάννης Μέλκας είπε ότι η ευκολία που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το πρώτο σετ "κοίμισε" την ομάδα του, στάθηκε στον τραυματισμό του Στέινμπεργκ και τις... αλχημείες που έγιναν ώστε να καλυφθεί το κενό του, ενώ όσον αφορά το παιχνίδι με της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό αρκέστηκε να δηλώσει... "πρώτα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας".

Συγκεκριμένα δήλωσε
"Εμείς το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Κηφισιά γιατί είχαμε πολλά προβλήματα. Προχθές ήρθε το μεγαλύτερο από όλα με τον διαγώνιο. Δουλέψαμε δύο μέρες με τον Μπόγιτς ως διαγώνιο. Είναι μια θέση που δεν την έχει παίξει σταθερά, άντεξε μόνο ένα σετ, μετά έδειξε ότι δεν του πήγαινε. Βέβαια, είχαμε απέναντι ένα αντίπαλο, που ναι μεν δεν ήταν έτοιμος, αλλά έπαιξε πιο έξυπνα από εμάς.
Δεν είχε δυνατές επιθέσεις η Κηφισιά, έχουμε κάνει 16 μπλοκ, αλλά θα μπορούσε να κάνουμε και παραπάνω. Αυτό που έπαιξε ρόλο και ήταν η Κηφισιά μέσα στο παιχνίδι ήταν η άμυνά μας. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε άμυνες και να τελειώσουμε τις κόντρα επιθέσεις. Χάσαμε ένα βαθμό αλλά το σημαντικό είναι ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες (σ.σ. πολλοί τραυματισμοί) πήραμε τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, ειδικά τον Δημητρακόπουλο, ο οποίος είχε φοβερό πρόβλημα και στην γάμπα και στο γόνατο. Συγχαρητήρια και στον Παπαδημητρίου που έπαιξε σε μια θέση που δεν γνωρίζει και τα πήγε πολύ καλά".
"Μας... κοίμισε το πρώτο σετ"
"Φάνηκε ότι πήραμε εύκολα το πρώτο σετ και αυτό μας έβαλε λίγο στον ύπνο. Πιστεύοντας ότι η Κηφισιά δεν ήρθε εδώ για να διεκδικήσει κάτι. Με την είσοδο του Καρυπίδη άλλαξαν άρδην τα πράγματα. Αυτός δεν ήταν τόσο καλός αλλά έδωσε ώθηση στους άλλους να παίξουν. Αυτό ήταν που κράτησε την Κηφισιά μέσα στον αγώνα. Θέλαμε και εμείς το τρίποντο αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είμαστε ικανοποιημένοι και από τους δύο βαθμούς"
"Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας"
"Τώρα έρχεται ο Ολυμπιακός και πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!