Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

13η Αγωνιστική Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 3 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ

 

13η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1/2011 



ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00  


 THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
ΝOVASPORTS 3



Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ vs Π. Α. Ο. Κ
2 - 3 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ
25-13 ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΣΕΤ 
25-21 ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΕΤ 
22-25 ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΣΕΤ  
14-25 ΤΕΛΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΣΕΤ 



 13-15 ΤΕΛΟΣ ΠΕΜΠΤΟΥ ΣΕΤ


Απόλλων Καλαμαριάς (Πάτρας): Άλεξιτς 9 (6/9 επ., 3 μπλοκ), Χατζηηλιάδης 17 (12/27 επ., 4 μπλοκ, 67% υπ. - 44% άριστες), Παπαϊακώβου 6 (4/5 επ., 2 άσοι), Παπαδημητρίου 13 (12/18 επ., 1 άσο), Μποζίδης, Γκορμπάτκοφ 23 (18/37 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ), Καραγιάννης -λ (43% υπ. - 26% άριστες)/ Βαρθολομαίος -λ, Ντραγκίεφ 1, Γκιτζέκος, Γκεοργκίεφ, Μαυροβουνιώτης
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ), Γουίντερ, Μπόγιτς 24 (22/37 επ., 2 μπλοκ, 45% υπ. - 27% άριστες), Καραγιάννης 9 (6/10 επ., 2 μπλοκ), Στέινμπεργκ 16 (11/23 επ., 4 μπλοκ, 1 άσο), Λινς 9 (8/22 επ., 71% υπ. - 41% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 72% υπ. - 38% άριστες / Πλίκας 1, Ωρολογάς, Παπαδημητρίου 1

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
(Γεωργιάδης, Καραμπαλάσης, παρατηρητής διαιτησίας: Λαδάς)

Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...




TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.


Η παράδοση διατηρήθηκε και στην Καλαμαριά, όπου Απόλλωνας και ΠΑΟΚ έλυσαν τις διαφορές τους στα πέντε σετ σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές και τελικό νικητή τον Δικέφαλο.
Στο πρώτο σετ ο Απόλλωνας ήταν εντυπωσιακός, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του που είχε προβλήματα σε όλους τους τομείς, ενώ ο Δικέφαλος στο β' σετ κατέρρευσε μετά το 16-16 το οποίο μετατράπηκε σε 21-16 για να έρθει το 2-0.
Η είσοδος του Βασίλη Πλίκα και η άνοδος του Μάρκο Μπόγιτς επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να αλλάξει εικόνα προς το καλύτερο, με τις δύο ομάδες στο τρίτο σετ να φτάνουν μαζί μέχρι το 21-21 και στο φινάλε ο ΠΑΟΚ με σερί 1-4 να μειώνει σε 2-1 σετ.
Το δ' σετ ήταν η αντιγραφή του πρώτου με τη διαφορά όμως ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε πλήρως κι έτσι φτάσαμε στο τάι μπρεικ.
Ο Απόλλων προηγήθηκε με 3-1, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε γρήγορα (3-3), αλλά οι γηπεδούχοι ξέφυγαν εκ νέου με 9-6, όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Απόλλων είχε τα ηνία μέχρι το 12-10 το οποίο έγινε 12-13 με κόντρα επίθεση του Μπόγιτς, με τον Μαυροβούνιο να σημειώνει το 13-14 και τον Πλίκα με μπλοκ στον Χατζηηλιάδη να τελειώνει το ματς.
«Μπήκαμε πολύ νωθροί δεν κάναμε τίποτα απ' όλα όσα είχαμε πει και ήταν σα να θέλαμε να χάσουμε. Από ένα σημείο και μετά βρήκαμε τον ενθουσιασμό μας, βγάλαμε τον εγωισμό μας και πήραμε μια σημαντική νίκη εν όψει και του αγώνα με την ΕΑ Πατρών Λουξ», δήλωσε ο κορυφαίος του Δικεφάλου Βασίλης Πλίκας, ενώ ο Χρήστος Πάτρας τόνισε: «Στα δύο πρώτα σετ η εικόνα που δείξαμε ήταν υψηλού επιπέδου. Είχαμε ευκαιρία να το τελειώσουμε το ματς στο τρίτο σετ. Δεν το κάναμε, ο Πλίκας άλλαξε το ρυθμό, ενώ εμείς ήμασταν βιαστικοί στο να τελειώσουμε το ματς. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία, αλλά η ομάδα προσπαθεί και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα»


Τα σετ: 25-14, 25-21, 22-25, 14-25, 13-15

Το μάτς ειναι δύσκολο καθώς οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς. Ο Γιάννης Μέλκας ζήτησε απο τους παίκτες του να ειναι προσεκτικοί και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Σαφώς πάντως το μάτς κυπέλλου με την Κηφισιά ειναι στο νού ολων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!