Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/2 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.. 
Υ.Γ. volleypaok: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ..

ΠΑΟΚτσήδικος ξεσηκωμός!

Η "Θύρα 4" και οι "Μακεδόνες έκαναν την αρχή και πλέον υπάρχει μπαράζ ανακοινώσεων για τη στάση του κόσμου του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (2/2) με τον Ολυμπιακό 

Δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα, μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 80.000 ευρώ για τα γεγονότα του Βόλου. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ξεσηκωθεί και ετοιμάζουν την δική τους αντίδραση με την μαζική παρουσία τους στην Τούμπα (μέσα ή έξω από αυτή θα κριθεί στην αυριανή (28/1) εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ) την ερχόμενη Τετάρτη (2/2). Το κλίμα "λαϊκής εξέγερσης" πιστοποιούν οι ανακοινώσεις των συνδέσμων που πέφτουν σαν βροχή τις τελευταίες ώρες. Ενδεικτικά αναφέρουμε αποσπάσματα αυτών:  
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πολίχνης: "Περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια την εκδίκαση της έφεσης που έκανε ο επίσημος ΠΑΟΚ όσον αφορά την τιμωρία και με την ευκαιρία σας ευχαριστούμε που πείθετε και τους πιο αφελείς το πόσο φοβάστε τον τεράστιο λαό του ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που η κατάσταση μείνει ως έχει θα είμαστε εκεί, καθώς η δημοκρατία σας δεν απαγορεύει ακόμα την συνάθροιση οπαδών έξω από αθλητικούς χώρους".
ULTRAS PAOK: "Η ομάδα μας την Τετάρτη παίζει έναν καθοριστικό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η ομάδα αυτή αξίζει όσο τίποτα έναν τίτλο. Τίτλο που του στέρησαν πέρσι. Ανεξαρτήτως από την έφεση της υπόθεσης-ο ΠΑΟ την κέρδισε γιατί «αναρχικά στοιχεία» έκαψαν πολλάκις περιπολικά, ξήλωσαν γήπεδα, μπούκαραν σε αγωνιστικούς χώρους- σύσσωμος ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. επιβάλλεται να βρίσκεται ακόμη και έξω από το γήπεδο μας".
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ιερισσού: "...Καλεί τα μέλη του την άλλη Τεταρτη στις 18.00 να παρευρεθουν έξω απο την Τούμπα για να υποστηρίξουν την ομαδα μας στον αγωνα που δίνει γιατο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον σωματείο του Δημοσίου..."
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου: "... καλεί όλο το λαό του  Π.Α.Ο.Κ. να βρεθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 στο γήπεδο της Τούμπας , για να δείξουμε στους τρομοκράτες με τα κουστούμια και τις γραβάτες και στους έμμισθους υπερασπιστές τους, ότι δεν ανεχόμαστε την τρομοκρατία τους".
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βέροιας: "...διοργανώνει εκδρομή την Τετάρτη 2 Φλεβάρη στην Τουμπα. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. Λαμπράκη, Μικράς Ασίας και Κλεάνθους γεμάτες κόσμο για να φωνάξουμε για μια ακόμη φορά ενάντια στους διορισμένους κλέφτες κ βιαστές. Όταν δεν σέβονται τον λαο που ΔΕΝ φοβάτε θα μας βρίσκουν πάντα περήφανους απεναντι τους"!
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυάς: " Μετά την απόφαση σκάνδαλο με την τιμωρία της ομάδας μας για τα γεγονότα που έγινα στο Βόλο που είχαν ως κύριο υπεύθυνο την ΕΛ.ΑΣ. με τον αναίτιο ψεκασμό-προσφορά με καρκίνο που δεχθήκαμε, ανακοινώνουμε ότι η ήδη προγραμματισμένη εκδρομή του συνδέσμου μας για την Τετάρτη και τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΟΣΦΠ θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Όλοι στο ναό για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους "4" !!!".
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ν. Κρήνης: "Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την απόφαση της διοικούσας πειθαρχικής επιτροπής, που είναι μια αγωνιστική και 80.000 ευρώ πρόστιμο, γιατί έτσι βολεύει αυτούς που φοβούνται και έχουν χάσει τα παντελόνια τους εδώ και χρόνια, διαπλεκόμενοι πάντα πίσω από δικαστές-παρασκήνια και μαγειρέματα, εμείς έχουμε να τους πούμε στέλνοντας μήνυμα, ότι στις 2/2/11 θα είμαστε εκεί στο σπίτι μας, στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ είτε μέσα, είτε έξω".
CLUB ΠΑΟΚ FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: "... διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ στην Τούμπα στις 2/2 ,ανεξάρτητα από την απόφαση που θα παρθεί μετά την έφεση".
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χίου "East Front": "... συμφωνεί απόλυτα με την ανακοίνωση της Θύρας 4 και με όλους τους υπόλοιπους Συνδέσμους που εξήγγειλαν ότι θα βρεθούν έξω από την Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη. Το μπαλάκι είναι πια σε εμάς. Η αφορμή υπάρχει. Την Τετάρτη πρέπει να είναι στην Τούμπα όλοι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους ΠΑΟΚτση συνειδητοποιημένο και όχι πανηγυρτζή οπαδό του αεροδρομίου, της ρετσίνας και της εκδρομής στην επαρχία και το εξωτερικό".
Σ. Φ. ΠΑΟΚ Επανομής: "Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούνε στην Τούμπα. Είτε παίζουμε με κόσμο είτε χωρίς. Μόνο έτσι μπορείς να τους τρυπήσεις. Είδαμε και προχθές την Κυριακή τα χάλια που έχει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!