Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: Ένα μήνα ακόμη ζητούν οι Άραβες

Διαβάστε την προσωπική δήλωση του Οντάι Αλ Σαμαρί, με την οποία ανακοινώνει ότι ζητάει χρόνο έως τις 20 Φεβρουαρίου για την επένδυσή των Αράβων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η προσωπική δήλωση του Οντάι Αλ Σαμαρί έχει ως εξής:"Όπως είναι ήδη γνωστό το επενδυτικό consortium-fund, Αραβικών συμφερόντων, με τη συμμετοχή και της CRYSTREGAL, το οποίο εκπροσωπώ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του, του ελέγχου δηλαδή, δια της καταβολής μετρητών του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον αυτό παραμένει και είναι ακόμη πιο ισχυρό κατά την δημοσίευση της παρούσης.
Βάσει του χρονοδιαγράμματος που είχαμε αρχικά εξαγγείλει, είχαμε προγραμματίσει να καλυφθεί η αύξηση το αργότερο μέχρι τις 20-1-2011. Πλην, όμως, αυτό δεν κατέστη εφικτό για τον πολύ απλό λόγο, ότι εμείς προχωρούμε σε αυτή την επένδυση με γνώμονα ο ΠΑΟΚ να αλλάξει τα επόμενα χρόνια επίπεδο. Με βάση το business plan, που έχουμε ήδη καταρτίσει, και που είναι γνωστό, και στο λεκτικό του οποίου, περιμένουμε τις θέσεις της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και την στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ, τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι πολλαπλάσια αυτών που αρχικά είχαν προβλεφθεί. Η τελική επιβεβαίωση ώστε να μπορεί να γίνει και η πρώτη εκταμίευση του ποσού που απαιτείται θεωρούμε ότι θα μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία και το άγχος των οπαδών, φιλάθλων και απλών φίλων του ΠΑΟΚ να έρθει η ομάδα σε ένα υγιές επιχειρηματικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και η δική μας προσπάθεια είναι σοβαρή, δεν μπορούμε δε να ρισκάρουμε το σύνολο της επένδυσης υπό την πίεση μίας ημερομηνίας. Άλλωστε, για καθαρά τυπικούς νομικούς λόγους απαιτείται και χρόνος στη σύγκλιση του νέου ΔΣ, που θα διαχειριστεί την ομάδα.
Αποδείξαμε στην διάρκεια των εξάμηνων διαπραγματεύσεων που κανείς δεν γνώριζε, ότι δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική προβολή. Σημαντικό ρόλο, άλλωστε, σε αυτή την επαφή έπαιξε η παρουσία του κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης, τα εισαγόμενα από τον Αραβικό κόλπο, χρήματα, που απαιτούνται για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή για όποια άλλη επένδυση κάνουμε στην Ελλάδα, δεν έχουν οποιαδήποτε εξάρτηση από το Ελληνικό κοινωνικό ή οικονομικό σύστημα. Πρέπει να γίνουν κατανοητές οι διαφορές ανάμεσα στο Ελληνικό και κυρίως το Ευρωπαϊκό και Αγγλικό Δίκαιο, που έχουμε εμείς υπόψη μας. Υπενθυμίζουμε, για παράδειγμα, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα προκύψει μετά την αύξηση του του μετοχικού κεφαλαίου, τα μέλη αυτού θα είναι εις ολόκληρο υπεύθυνα και με την ατομική παρουσία τους και με ποινική ευθύνη, για τα παλιά χρέη της ομάδας προς το Ελληνικό Δημόσιο, και αυτό δεν ίσχυε για τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης. Παρά ταύτα εμείς θα προχωρήσουμε.
Τέλος διαψεύδω κατηγορηματικά ότι η επένδυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει οποιαδήποτε σχέση ή εξαρτάται από οποιαδήποτε άλλη επένδυση της οικογένειας μου και του ομίλου που εκπροσωπώ στη Βόρεια ή Νότια Ελλάδα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν θα προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια δήλωση και δεν επιθυμούμε να γίνει κάτι τέτοιο, ούτε από την πλευρά των πληρεξουσίων δικηγόρων μας, παρά μόνο μετά την οριστική άφιξη, την δική μου στην Ελλάδα, που καθυστέρησε, πλην των άλλων, για σοβαρούς επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Στο μεσοδιάστημα, αναμένουμε από την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά και τους οπαδούς να δείξουν ακόμη λίγη υπομονή και να εκφράσουν την στήριξή τους στο business plan, που έχουμε προτείνει.
Το ενδιαφέρον μας είναι ξεκάθαρο και ο στόχος είναι προς την κατεύθυνση του κοινού συμφέροντος.

Για το consortium-fund με τη συμμετοχή της CRYSTREGAL, consortium
Ντάχα-Κατάρ 17 Ιανουαρίου 2011
Oday Faez Ibrahim Ali Al-Shammari
(υπάρχει και υπογραφή του)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!