Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ η οποία αύριο το απόγευμα (8/1-17:30) θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο κλειστό της Πολίχνης κόντρα στον Επίκουρο.

Οι εορτάζοντες Γιάννης Μέλκας και Γιάννης Παντακίδης αφού κέρασαν τους συνεργάτες και συμπαίκτες τους, πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση πριν το ανεπίσημο ποδαρικό στους αγώνες καθώς οι υποχρεώσεις για την Α1 Ανδρών ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα(16/1-18:00).

Το αυριανό φιλικό κόντρα στον Επίκουρο θα αποτελέσει και μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα για την Α’ φάση του κυπέλλου στις 29 Ιανουαρίου όπου και πάλι οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Να σημειωθεί πως στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, στις 20 Νοεμβρίου, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 1-3 του Επίκουρου στην Πολίχνη για το θεσμό της Α1 Ανδρών.

Ο Γιάννης Μέλκας από πλευράς ξένων θα έχει στην διάθεσή του πιθανότατα μόνο τον Μάρκο Μπόγιτς καθώς ο Μαυροβούνιος αναμένεται σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ο Τζόναθαν Γουίντερ έχει άδεια μέχρι αύριο το μεσημέρι ενώ ο Σάντερ Στάινμπεργκ θα επιστρέψει μεθαύριο, Κυριακή.

Επομένως όπως είναι κατανοητό το βάρος όσον αφορά τον τομέα της πάσας θα πέσει στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Βασίλη Πλίκα ενώ πολύ χρόνο θα πάρουν και παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό του Δικέφαλου για το 2011 καθώς την Τετάρτη(12/10) η ασπρόμαυροι θα μεταβούν στο Αιγίνιο για να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικής σημασίας κόντρα στην Νίκη Αιγινίου. Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα δοθούν στην οικογένεια ενός άτυχου πεντάχρονου κοριτσιού που έχει υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και χρειάζεται αρκετά χρήματα ώστε να γίνουν κάποιες πλαστικές επεμβάσεις έτσι ώστε να αποκατασταθεί η επιδερμίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!