Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Νίκησε η ανθρωπιά

Δυναμικό«παρών» στο φιλικό της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ με την Νίκη Αιγινίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση μιας πεντάχρονης φίλης του Δικέφαλου που έχει εγκαύματα στο πρόσωπο.
Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έδωσε στο Αιγίνιο ένα φιλανθρωπικό αγώνα με την τοπική Νίκη με απώτερο σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά μια πεντάχρονη φίλη του Δικέφαλου που έχει εγκαύματα στο πρόσωπό της.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που είχε γίνει τις τελευταίες μέρες και πάνω από 400 φίλοι του ΠΑΟΚ με κεντρικό πυρήνα τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Αιγινίου, έδωσαν το«παρών» τους στο κλειστό γυμναστήριο προς τιμήν της μικρής Ιωάννας.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αιγινίου έδωσε μια ανθοδέσμη στον προπονητή του Δικέφαλου, Γιάννη Μέλκα αλλά και στον πρόεδρο της Νικής Αιγινίου. Επίσης, δόθηκε εκ μέρους του συνδέσμου μια πλακέτα στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Οι παίκτες από μέρους τους, έδωσαν το ποσό των 450 ευρώ στον πατέρα της 5χρονης Ιωάννας για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την οικογένειά του άτυχου κοριτσιού.

Το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα όπου για την ιστορία ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 σετ.

Τα επιμέρους σκορ ήταν τα εξής: 16-25, 21-25, 15-25.

O Γιάννης Μέλκας είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Ράφαελ Λινς που έμεινε στη Θεσσαλονίκη προληπτικά επειδή ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση.

Ο προπονητής του Δικέφαλου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του και μάλιστα στα μέσα του δεύτερου σετ απέσυρε τους«βασικούς» για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε όσους δεν έχουν πολλά αγωνιστικά λεπτά. Ο μόνος παίκτης που αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα ήταν ο Σάντερ Στάινμπεργκ και αυτό για να μπει σε ακόμη εντονότερο ρυθμό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Μετά το πέρας του αγώνα η διοίκηση της Νίκης Αιγινίου παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του ΠΑΟΚ δείχνοντας και έμπρακτα την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους του Δικέφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!