Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Καλώς ήρθες 2011

Ελπίζουμε να είσαι ένας χρόνος με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη θετική ενέργεια.
Το 2010 βάλαμε κάποιες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο αλλά αυτό είναι μόνον η αρχή.
Στο 2011 ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο για το επαγγελματικό βόλλεϋ στην χώρα μας που θα είναι ανθεκτικό να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του αύριο.
Το Δ.Σ της ΕΣΑΠ αλλά και όλα τα μέλη των συμβουλίων των ΤΑΑ έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει πλέον να αλλάξουμε πολλά για να αντέξουμε το αύριο.
Χωρίς παρωπίδες ή προδιαγεγραμένες αποφάσεις αρχίσαμε να μελετούμε το μοντέλο λειτουργίας των ΤΑΑ λαμβάνοντας υπόψιν καταρχήν την κατάσταση της αγοράς ,τα δεδομένα που δημιουργούνται στο τομέα της Πολιτείας όσον αφορά τον ελληνικό αθλητισμό και πάνω από όλα την λογική μας ότι πρέπει επιτέλους να βρούμε πόρους που να αντέχουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Το εγχείρημα είναι δύσκολο αλλά η αγάπη μας για το άθλημα που υπηρετούμε και η ωριμότητα των μελών μας θεωρώ ότι αποτελούν εχέγγυα ότι θα πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Στην προσπάθεια μας αυτή πρέπει να θεωρούμε δεδομένη και την συνεισφορά όλων των φορέων που εμπλέκονται με το πρωτάθλημά μας αλλιώς κάθε εγχείρημα δεν θα έχει τύχη.
Πρέπει όλοι να καθήσουμε σε ένα τραπέζι με καλή διάθεση και δημιουργική σκέψη,ΟΛΟΙ πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς κόμπλεξ και εμμονές ,μα πάνω από όλα χωρίς νοοτροπίες του παρελθόντος.
Εμείς στην ΕΣΑΠ και όλα τα μέλη μας αγωνιζόμαστε καθημερινώς να διατηρήσουμε το πρωτάθλημα μας σε ένα επίπεδο ανταγωνιστικό ,κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική μας  με σκοπό να διορθώσουμε τα όποια λάθη έχουν γίνει στο παρελθόν.
Ελπίζουμε και οι άλλοι φορείς να συναισθανθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και να συμφωνήσουμε σε ένα νέο μοντέλο .
Είμαστε αισιόδοξοι ότι παρόλες τις αντιξοότητες θα βρούμε λύσεις για όλους και με όλους έτσι ώστε να χαιρόμαστε για ένα πρωτάθλημα υγιές και ανταγωνιστικό.
Ευχόμαστε σε όλους φιλάθλους ,παράγοντες,αθλητές,προπονητές,διατητές και φορείς του αθλήματός μας
 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!