Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Με δύο αγώνες της 10ης αγωνιστικής ανοίγει η αυλαία για το 2012

Με δύο αναμετρήσεις για την 10η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 ανοίγει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2012.
ΑΟ Κηφισιάς - Ολυμπιακός
Ο ΑΟ Κηφισιάς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες (ΠΑΟ εντός, ΕΑΠ εκτός, Ηρακλή εντός) και θέλει να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί του, ενώ ο Ολυμπιακός αντιθέτως μετρά 7 συνεχόμενες νίκες (έχει ηττηθεί μόνο στη 2η αγωνιστική στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης) και μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου (λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών) έχει τέσσερις νίκες χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ.
«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα που έχει, αλλά είναι επίσης και μια ομάδα η οποία δεν έχει αδυναμίες», παρατήρησε αρχικά ο Κώστας Αρσενιάδης με τον τεχνικό του ΑΟΚ να συνεχίζει: «Για μας είναι μια ακόμη πρόκληση, ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κι ότι πάρουμε θα είναι θετικό. Η Κηφισιά δεν μπαίνει ποτέ στο γήπεδο για να χάσει, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει και πάλι ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ οι Ντε Ρόκο, Εστράδα παρά τα μικροπροβλήματα που έχουν θα αγωνιστούν κανονικά.
Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν έδειξε να ασχολείται και ιδιαίτερα με το θετικό σερί της ομάδας του. «Δεν με απασχολούν τα σερί, αλλά αυτό που θέλω είναι να δω την ομάδα μου να μπαίνει στο γήπεδο για τη νίκη και να παίζει καλό βόλεϊ», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών εφιστώντας όμως την προσοχή στους παίκτες του: «Η Κηφισιάς όπως έδειξε και το ματς με τον Ηρακλή, αλλά και σε κάποια άλλα παιχνίδια είναι μια ομάδα που αν βρεθεί σε καλή μέρα τότε με την αγωνιστικότητα της μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουν κάνει και κάποια άσχημα παιχνίδια, αλλά ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ επικίνδυνοι».
Τι έγινε πέρσιΜετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 επικρατώντας με 3-0 του ΑΟ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.
Τα σετ: 22-25, 19-25, 19-25
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Δρίκος): Νικολάκης 3, Καλαϊτσίδης 5 (4/5 επ., 1 μπλοκ), Ντάνγκουμπιτς 6 (4/7 επ., 2 άσοι), Ιωάννου 11 (10/14 επ., 62% υπ. - 57% άριστες), Νανγκά 10 (8/26 επ., 1 άσο), Σάκι 7 (6/16 επ., 67% υπ. - 57% άριστες), Ταμπουρατζής -λ 56% υπ. - 33% άριστες) / Καρακίτσος, Παπαγγελόπουλος Μπέλλος 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκουλινέλι): Ντεσπέιν 14 (12/20 επ., 2 μπλοκ, 56% υπ. - 44% άριστες), Ζέκοφ, Κραλ 3 (2/4 επ., 1 μπλοκ), Ανδρεάδης 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 17 (13/21 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Γιαμπλόνσκι 11 (7/10 επ., 3 μπλοκ, 1 άσο, 46% υπ. - 23% άριστες), Κουζούνης -λ 50% υπ. - 32% άριστες) / Φράγκος 1

Άρης - Φοίνικας ΣύρουΤο πρώτο σερβίς για το 2012 θα δοθεί στο Αλεξάνδρειο και στην αναμέτρηση Αρης - Φοίνικας Σύρου.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά θα αγωνιστούν και σ' αυτό το ματς με μοναδικό ξένο τον Ιβάιλο Μπαρούτοφ.
«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά παρόλα αυτά εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη για πολλούς λογούς», σχολίασε ο Γιώργος Γιάτσης.
Στον Φοίνικα ο Νίκος Νεόφυτος θα στερηθεί για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον τις υπηρεσίες του Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς (οι εξετάσεις έδειξαν τελικά ότι υπάρχει κάταγμα στο πέλμα) ενώ ο Στέλιος Νικηφορίδης παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διήμερο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό ματς.
«Θέλουμε να αρχίσουμε το 2012 όπως κλείσαμε το 2011, με μία ακόμη νίκη. Σίγουρα ο Άρης δεν βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση και θα έχει τα δικά του κίνητρα, σίγουρα το μεγάλο γήπεδο θα είναι ένα πλεονέκτημα για τον αντίπαλο μας, αλλά κι εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».
Ο Φοίνικας με το αυριανό παιχνίδι, ολοκληρώνει (ως προς την κανονική περίοδο) τα ταξίδια του στην Θεσσαλονίκη, αλλά στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις του με τον Άρη (σε αγώνες της κανονικής περιόδου) μετρά ισάριθμες ήττες με 3-0.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Τρίτη 3/1/2012 Αλεξάνδρειο, 17.00, Άρης - Φοίνικας Σύρου (Βαρθαλίτης - Βασιλειάδης, Κομισάριος: Βασιλειάδης)
Ζηρινείο, 19.00 (Novasports), ΑΟ Κηφισιάς - Ολυμπιακός (Παπαδογούλας - Ράπτης, Κομισάριος: Ακαρέπης)
Τετάρτη 4/1/2012 Μίκρας, 18.00 (Novasports), Ηρακλής - ΓΑΣ Παμβοχαικός (Καραμπέτσος - Γεωργιάδης, Κομισάριος: Αντωνούλης)
Λαμίας, 19.00, (STAR Κ.Ε.), ΓΣ Λαμία - ΠΑΟΚ (Γεωργουλέας - Φραγκάκης, Κομισάριος: Ιορδανίδης)
Μετς, 19.00, Παναθηναικός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Βουδούρης - Γεροθόδωρος, Κομισάριος: Γεωργόπουλος)
ΕΑ Πατρών, 19.00 ΕΑ Πατρών - Απόλλων Καλαμαριάς (Μυλωνάκης - Κουτσούλας, Κομισάριος: Παναγής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!