Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ το οποίο πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:
-Το ΔΣ συζήτησε το θέμα που ανέκυψε με την αποχώρηση του μέλους της ΤΑΑ Απόλλων Καλαμαριάς και αφού ανέμενε μέχρι και τη λήξη της συνεδρίασης του συμβουλίου της ΕΣΑΠ για οποιαδήποτε αλλαγή στάσης από την πλευρά του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς, αποφάσισε ομόφωνα για δέσμευση όλων των μελών της Ένωσης να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια στα πλαίσια του αγωνιστικού τους προγραμματισμού για να απορροφήσουν αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Σε κάθε περίπτωση που αθλητές του Απόλλωνα δεν απορροφηθούν από άλλα σωματεία, τότε θα επανεξεταστεί το θέμα τους σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ.
Το χρονικό διάστημα των 25 ημερών μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, κρίθηκε επαρκές και ως εκ τούτου αποφασίστηκε να μην δοθεί καμία περαιτέρω παράταση.
Επίσης θα υπάρξει πλήρης νομική κάλυψη από την πλευρά της ΕΣΑΠ υπέρ των αθλητών του Απόλλωνα σε περίπτωση που υπάρξει το οιοδήποτε θέμα από την πλευρά του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς
-Μετά την αποχώρηση του ΤΑΑ Απόλλων Καλαμαριάς το ΔΣ της ΕΣΑΠ επικύρωσε τη βαθμολογία ης Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 μετά και τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής (η βαθμολογία βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα της Ένωσης)
-Σχετικά με τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΣΑΠ αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχιστούν οι συζητήσεις με το όργανο των αθλητών.
-Συζητήθηκε η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος κι αποφασίστηκε να συζητηθούν άμεσα με την ΕΟΠΕ ο τρόπος διεξαγωγής και όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες του θεσμού
-Το ΔΣ συζήτησε το δημοσίευμα του αθλητή - μέλους του ΠΑΣΑΠ Σ. Ντονά και αφού το καταδίκασε, αποφάσισε ομόφωνα να παραπέμψει τον αθλητή στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα (Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό Όργανο, Επιτροπή ΦΙλάθλου Πνεύματος. Επίσης αποφασίστηκε να ζητηθεί εγγράφως και η θέση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός στο δυναμικό του οποίου ανήκει ο αθλητής.
-Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών διαφορών Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών στα πλαίσια επίλυσης των οικονομικών θεμάτων λειτουργίας της εν λόγω Επιτροπής
-Συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας και αποφασίστηκε να γίνει το διήμερο 21-22 Ιανουαρίου 2012 συνάντηση των φορέων της διαιτησίας και των διαιτητών της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011 - 2012 με αντικείμενο την ανασκόπηση του πρώτου γύρου της Volleyleague.
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του β' γύρου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012. Αναλυτικά οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:
12η αγωνιστική: 14 Ιανουαρίου
13η Αγωνιστική: 21 Ιανουαρίου
14η Αγωνιστική: 28 Ιανουαρίου
15η Αγωνιστική: 4 Φεβρουαρίου
16η Αγωνιστική: 11 Φεβρουαρίου
17η Αγωνιστική: 15 Φεβρουαρίου
18η Αγωνιστική: 18 Φεβρουαρίου
19η Αγωνιστική: 25 Φεβρουαρίου
20η Αγωνιστική: 3 Μαρτίου
21η Αγωνιστική: 17 Μαρτίου
22η Αγωνιστική: 24 Μαρτίου
-Συζητήθηκε το θέμα του αριθμού και των προϋποθέσεων έκδοσης των δελτίων εισόδου (εκπρόσωποι ΜΜΕ, φωτογράφοι, κ.α.) για τους αγωνιστικούς χώρους της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 κι αποφασίστηκε να εξεταστεί η ισχύουσα νομοθεσία για κάθε κατηγορία.
-Συζητήθηκε το υπό κατάθεση αθλητικό νομοσχέδιο και εγκρίθηκαν οι συνολικές προτάσεις της ΕΣΑΠ οι οποίες θα σταλούν σε όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα.

-Τέλος αποφασίστηκε ομόφωνα να κατατεθεί αίτημα στο Υπουργείο Πολιτισμού για υλοποίηση όλων των σχετικών υπουργικών αποφάσεων επιχορήγησης για συμμετοχή μελών της ΕΣΑΠ σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών και Βαλκανικών Κυπέλλων περιόδου 2009-2010 και παλαιότερα, όπως προέβλεπε η σχετική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!