Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Η συνέντευξη Τύπου της ΕΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου της ΕΣΑΠ όπου ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Παντελής Ταρνατόρος, αλλά και τα μέλη του ΔΣ είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν για διάφορα θέματα που απασχολούν την Αμειβόμενη Πετοσφαίριση, αλλά και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.
«Κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για την ΕΣΑΠ και την προσπάθεια που γίνεται, για όλα όσα έχουν γίνει κι όσα θα γίνουν, ώστε να διαμορφώσετε κι εσείς μια ολοκληρωμένη άποψη», είπε αρχικά ο κ. Ταρνατόρος και συνέχισε:
«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεχθεί κριτικές από αθλητές και το συνδικαλιστικό τους όργανο. Διαμαρτύρονται για κάποια πράγματα τα οποία εμείς θεωρούμε ότι είναι υπό συζήτηση αρκεί να παρουσιαστούν στις συζητήσεις κι όχι να κάνουμε διάλογο μέσω ανακοινώσεων.
Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι να δούμε τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν κι αν μπορέσουνε να τα λύσουμε. Μας ενδιαφέρει να έχουμε ευχαριστημένους αθλητές και δεν έχουμε καμία ρεβανσιστική διάθεση εναντίον τους όπως έχει ακουστεί. Πρωταγωνιστές του αθλήματος είναι οι αθλητές, αλλά όχι μόνο αυτοί. Δυστυχώς έχουμε δεχθεί τον τελευταίο καιρό απαξιωτικές δηλώσεις συγκεκριμένων ανθρώπων, τις οποίες ευτυχώς θεωρούμε ότι δεν υιοθετούνται από την πλειοψηφία
Το να υπάρχει διαφωνία ΕΣΑΠ - ΠΑΣΑΠ το θεωρούμε λογικό και το είχαμε πει ευθύς εξ αρχής. Όπου διαφωνούμε, υπάρχει η Πολιτεία για να πάρει την τελική απόφαση, όμως ό,τι συζήτηση κάνουμε, θα γίνεται σε ένα δεοντολογικό και αξιοπρεπές πλαίσιο. Δυστυχώς τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο οργάνου ο ΠΑΣΑΠ έχει προχωρήσει σε απαξιωτικές δηλώσεις για τους παράγοντες λες και δεν υπάρχουν ομάδες και παράγοντες. Εμείς δεν έχουμε ακολουθήσει αυτή τη λογική και τους καλούμε εκ νέου σε διάλογο για να βρούμε λύσεις και το άθλημα να ηρεμήσει και να έχει τα αποτελέσματα που θέλει και μπορεί».
Ακολούθως ο κ. Ταρνατόρος έκανε ένα σύντομο απολογισμό των ενεργειών της ΕΣΑΠ τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως βασικούς άξονες:
-Οικονομικά θέματα (Χορηγία ΟΠΑΠ ΑΕ, τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες ιματισμού & αθλητικού υλικού, κεντρική διαχείριση ταξιδίων)
-Διαιτησία (αναμόρφωση συνθηκών, συνεχής ενημέρωση, εφαρμογή νέων τεχνολογιών)
-Προβολή πρωταθλήματος (πλήρης στατιστική κάλυψη αγώνων, on line score, πλήρη preview και review των αγώνων κ.α.)
-Ανάπτυξη - Διοργανώσεις - Κοινωνική Προσφορά (Μείωση του μέσου όρου των ηλικιών των ομάδων, διοργάνωση του 1ου Volleyleague Camp, διοργάνωση του League Cup, κοινωνικές εκδηλώσεις στις πόλεις έδρες των μελών της Ένωσης).
Ακολούθως ο κ. Ταρνατόρος και τα παρευρισκόμενα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠ απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου που αφορούσαν:
-Τις οφειλές προς τους αθλητές
-Την περίπτωση αποχώρησης του Απόλλων Καλαμαριάς
-Την διοργάνωση του Κυπέλλου
-Τις υποθέσεις των αθλητών Ντονά, Χριστοφορίδη
-Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών - Ντόπινγκ
-Προϋποθέσεις συμμετοχών ομάδων στη Volleyleague

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!