Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Π.Α.Ο.Κ. vs ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. 3-0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!! ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!! ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΠΑΟΚ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 3-1!

 

 










11η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1




  KYΡΙΑΚΗ 8/1/2012
( PAOK SPORTS ARENA «ΠΑΛΑΤΑΚΙ» )


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00 
ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ 10 ΕΥΡΩ!!
ΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 30 ΕΥΡΩ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!


Π.Α.Ο.Κ vs ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.


  3 - 0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ

Τα σετ: 25-22, 25-17, 25-21
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 12 (6/12 επ., 6 μπλοκ), Παπαϊακώβου 6 (6/9 επ.), Πλίκας 3, Ρομέρο 7 (7/15 επ., 39% υπ. - 28% άριστες), Μπορόβνιακ 15 (12/24 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 79% υπ. - 50% άριστες), Αρμενάκης 13 (13/25 επ.), Παπαδημητρίου -λ 71% - 59% άριστες) / Καρασαρλίδης.
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Ζουπάνης 6 (6/9 επ.), Ψάρρας 4 (2 άσοι), Κόλεφ 6 (6/28 επ., 73% υπ. - 40% άριστες), Γιοζεφάσκι 12 (10/32 επ., 2 άσοι), Στοϊκοβιτς 5 (4/18 επ., 29% υπ. - 14% άριστες), Πανταλέων 6 (4/10 επ., 2 μπλοκ), Δαρίδης -λ 71% υπ. - 48% άριστες / Αγγελόπουλος, Ντονάς, Κοτσιλιάνος, Πρωτοψάλτης 1




ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: (Θεμελής - Σιμίδης , Κομισάριος: Μιχελινάκης)




ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok o
Ivan BOROVNJAK (SRB)


Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 3-0 τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena και να ανασάνει βαθμολογικά, αφήνοντας τους πράσινους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι και στα τρία σετ είχε ενδιαφέρον μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά μετά τον 16ο πόντο ο ΠΑΟΚ είτε με συνεχόμενους πόντους από μπλοκ, είτε από λάθη τον φιλοξενούμενων έπαιρνε μια σημαντική διαφορά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δύο ακραίοι του ΠΑΟ (Στοΐκοβιτς, Κόλεφ) είχαν συνολικά 10/36 επιθέσεις, με τον ΠΑΟ να έχει συνολικά 31% στην επίθεση και τον ΠΑΟΚ 53%!
Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 12-9, αλλά ο ΠΑΟ ισοφάρισε 13-13 και προσπέρασε 17-18 με άουτ του Μπορόβνιακ, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το 18-19. Εκεί ο ΠΑΟΚ με τρία συνεχόμενα μπλοκ έκανε το σκορ 23-19 και ουσιαστικλά καθάρισε το σετ.
Στο β' σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 16-15, το οποίο έγινε 18-15 με άουτ του Κόλεφ και το 18-16 έγινε 24-16 με τα εξαιρετικά σερβίς του Μπορόβνιακ που έδιναν εύκολους πόντους από μπλοκ ή κόντρα επιθέσεις.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 8-4 στο γ' σετ, αλλά ο Παναθηναϊκός προσπάθησε για την επιστροφή και μείωσε σε 8-7 κάτι που επανέλαβε λίγο αργότερα όταν το 16-12 έγινε 16-15 με τον Γιοζεφάσκι στο σερβίς.
Οι πράσινοι όμως άντεξαν μέχρι το 18-17, το οποίο μετατράπηκε σε 21-17 με συνεχόμενα λάθη στην επίθεση, επιτρέποντας τελικά στον ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη.
«Μετά την αποχώρηση της Καλαμαριάς, ένα γεγονός που ήταν δυσάρεστο για όλους, βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση και αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε. Είχαμε αρκετά προβλήματα, ιδιαίτερα με τον Αρμενάκη που είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με την Λαμία, αλλά σήμερα παίξαμε πραγματικά καλά και είναι σημαντικό ότι πήραμε μια καθαρή νίκη για πρώτη φορά φέτος. Είναι μια ανάσα αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα και έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολη συνέχεια», τόνισε ο Γιάννης Μέλκαςενώ ο Δημήτρης Καζάζης δεν έκρυψε την απογοήτευση και τον εκνευρισμό του λέγοντας: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς και έτσι όπως παίξαμε τζάμπα ήρθαμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε πάθος, θέληση και σήμερα δεν είχαμε τίποτα από αυτά. Κι αν θέλουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά θα πρέπει να τα αποκτήσουμε ξανά, γιατί είμαστε στην ουρά της βαθμολογίας και πρέπει πλέον να παίρνουμε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια για να ανασάνουμε».


ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΠΑΟΚ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 3-1!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!


TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
 
Ενας από τους παίκτες βαρόμετρα της φετινής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι ο Τόλης Αρμενάκης. Για αυτό, άλλωστε, και ο προπονητής του "Δικεφάλου", Γιάννης Μέλκας, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματισμού του έμπειρου διαγώνιου στο γόνατο, τον οποίο αποκόμισε μετά από χτύπημα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Λαμία.
Ο κόουτς των "ασπρόμαυρων" ξέρει ότι το παιχνίδι της Κυριακής (8/1) με τον Παναθηναϊκό είναι κομβικής σημασίας, με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ότι ο Αρμενάκης ειδικά σε αυτό το ματς είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος. Ετσι, παρόλο που πονάει, ο διαγώνιος του "Δικεφάλου" αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί.
Στο μεταξύ, να σημειωθεί, ότι στις τάξεις της ομάδας επικρατεί δυσαρέσκεια για την αφαίρεση των τριών βαθμών που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα που έδωσε την 4η αγωνιστική με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά την απόσυρση των "κοκκινόμαυρων" από το πρωτάθλημα.

 
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής
Σάββατο 7/1/2012

Ρέντη, 17.00 (Novasports), Ολυμπιακός - Ηρακλής (Γεροθόδωρος - Βαρθαλίτης, Κομισάριος: Βασιλειάδης)
Αλεξ/πολης, 18.00, Εθνικός Αλεξ/πολης - ΕΑ Πατρών (Δεληκωστίδης - Μπαντιανίδης, Κομισάριος: Λαδάς)

Κυριακή 8/1/2012
ΠΑΟΚ, 19.00, ΠΑΟΚ - Παναθηναικός (Θεμελής - Σιμίδης , Κομισάριος: Μιχελινάκης)
Βόχας, 19.00, Παμβοχαϊκός - Άρης (Μυλωνάκης - Γεωργουλέας, Κομισάριος: Ιορδανίδης)
*Ο αγώνας Φοίνικας Σύρου - ΓΣ Λαμία αναβλήθηκε λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Λαμίας.




ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΑΛΑ(ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!