Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Απευθείας στο final 8 ο ΠΑΟΚ!

Έπειτα από το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τις εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στην Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΟΠΕ κατόπιν συζητήσεων με την ΕΣΑΠ, αποφάσισε τη ματαίωση της Α’ φάσης και την απευθείας διεξαγωγή του final 8, η κλήρωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/1) στις 14:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Συγκεκριμένα, η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ήταν προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης (18/1), ωστόσο, αφού το απόγευμα της Τρίτης (17/1) έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, υπήρξαν τρεις ομάδες που απείχαν.
Μετά από συνεννόηση της ΕΟΠΕ με την ΕΣΑΠ, καταβλήθηκαν προσπάθειες να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια για τη συμμετοχή όλων των ομάδων, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα, η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων (ΚΕΠ) να μην κάνει αποδεκτές τις εκπρόθεσμες δηλώσεις και να προχωρήσει το Κύπελλο Ανδρών με τη φάση του final 8 στην οποία συμμετέχουν οι: Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκος, Φοίνικας Σύρου, ΠΑΟΚ, Άρης, Λαμία, Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!