Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Π.Α.Ο.Κ. vs Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 3-0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ!! Ο ΠΑΟΚ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΡΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ 6ΑΔΑ!! ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!

 
12η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1  
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/1/2012
( PAOK SPORTS ARENA «ΠΑΛΑΤΑΚΙ» )

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00 

ΤV: NOVASPORTS
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ 10 ΕΥΡΩ!!
ΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 30 ΕΥΡΩ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!


Π.Α.Ο.Κ vs Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ



  3 - 0 ΣΕΤ 

Τα σετ: 25-11, 25-16, 25-22


ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 5 (4/5 επ., 1 μπλοκ), Παπαϊακώβου 9 (7/8 επ., 2 μπλοκ), Πλίκας 1, Ρομέρο 8 (6/12 επ., 50% υπ. - 33% άριστες), Μπορόβνιακ 16 (12/19 επ., 4 μπλοκ, 64% υπ. - 50% άριστες), Αρμενάκης 20 (15/25 επ., 5 άσοι), Παπαδημητρίου -λ 77% - 77% άριστες).


ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Μαντέκας 9 (8/14 επ., 48% υπ. - 26% άριστες), Βούγιοβιτς 2, Παπαδόπουλος Τζ. 3 (2/8 επ.), Γιούριστς 7 (3/6 επ., 3 μπλοκ), Ασπιώτης 8 (7/25 επ.), Μίλεφ 5 (5/12 επ., 41% υπ. - 18% άριστες), Καραγιάννης -λ 54% υπ. - 38% άριστες) / Αχιλλεόπουλος-λ, Πατρινός, Παπαδόπουλος Π. 3 (3/6 επ., 39% υπ. - 29% άριστες)



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ( Πανούτσος, Βασιλειάδης, Κομισάριος: Κάλλης )




ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok  για άλλη μια φορά ο
Απόστολος ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ
Με τα σερβίς του διέλυσε την υποδοχή της ΕΑΠ (5 άσοι) ενώ και επιθετικά ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι το πρώτο βιολί του Δικεφάλου (15/25 επιθέσεις), σε μία εξαιρετικά βραδιά για τον διαγώνιο του ΠΑΟΚ.
«Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς και αυτό είναι που μετράει, καθώς σήμερα δεν κάναμε τα λάθη του πρώτου γύρου που μας κόστισαν την ήττα. Πιστεύω ότι ήταν η πιο ολοκληρωμένη μας εμφάνιση, αφού παίξαμε ακόμη καλύτερα απ' ότι την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟ», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Αρμενάκης στην κάμερα της NOVA και συμπλήρωσε: «Εδώ και καιρό η ομάδα άρχισε να είναι καλύτερη κι αυτό το βλέπαμε στις προπονήσεις, αλλά ήταν θέμα χρόνου να μας βγει και στους αγώνες. Παρά τις δύο συνεχόμενες νίκες όμως δεν παρασυρόμαστε, βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά και στο τέλος θα γίνει το ταμείο»

Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

Ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, η ΕΑ Πατρών ίσως τη χειρότερη της κι έτσι εξηγείται το εύκολο 3-0 με το οποίο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε των Αχαιών στο PAOK Sports Arena, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του β' γύρου.
Ενδιαφέρον υπήρξε μόνο στο τρίτο σετ, όπου η ΕΑΠ είχε το προβάδισμα μέχρι το 15-17, με το σκορ να γίνεται γρήγορα 18-17 και τον ΠΑΟΚ να φτάνει τελικά στη νίκη.
Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο Τόλης Αρμενάκης, ο οποίος στο πρώτο σετ πήγε στο σερβίς με το σκορ να είναι 4-2 κι έφυγε αφού έφτασε τη διαφορά στο 11-2, ενώ στο β' σετ πάλι ο διεθνής διαγώνιος πήγε στο σερβίς με το σκορ να είναι 10-9, διεύρυνε τη διαφορά στο 14-9 ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για την εύκολη επικράτηση της ομάδας του.
«Πήραμε μια Σημαντική νίκη, ένα τρίποντο που το είχαμε ανάγκη και το αφιερώνουμε στον αντιπρόεδρο κ.Θανάση Καπετανάκη, ο οποίος το είχε ζητήσει από τα παιδιά», είπε ο Γιάννης Μέλκας μην κρύβοντας την ικανοποίηση του για την απόδοση της ομάδας του. «Παίξαμε κακά, δεν κάναμε λάθη, ειδικά στα δύο πρώτα σετ, ενώ στο τρίο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας αν και είναι λογικό. Μπορεί να... βγήκαμε λίγο στην επιφάνεια, αλλά είμαστε 7 ομάδες στο ίδιο καζάνι αφού οι διαφορές είναι πολύ μικρές και δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε ούτε στιγμή».
Στον αντίποδα ο Γιώργος Χριστόπουλος ήταν προβληματισμένος όχι τόσο από την 3η συνεχόμενη ήττα της ομάδας του, αλλά από την μέτρια εμφάνιση.
«Δεν πήραμε το παραμικρό... Για τρίτο παιχνίδι ήμασταν κακοί στην υποδοχή, ακόμη και σε εύκολα σερβίς, αλλά έτσι δεν μπορούμε να παίξουμε, δεν μπορούμε να κάνουνε ανάπτυξη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πρέπει να βρούμε την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση μας. Οι αλλαγές στο ρόστερ μας έχουν επηρεάσει αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Χρειαζόμαστε μια καλή νίκη καλή για να ανέβουμε και να αλλάξει η ψυχολογία των νέων παιδιών που είναι λογικό να έχουν σκαμπανεβάσματα. Έχουμε τρία ματς χωρίς νίκη, σίγουρα τώρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά πρέπει από μόνοι μας να βρούμε τις λύσεις».


TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
 

Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΕΑ Πατρών ανοίγει αύριο το βράδυ (19.00, Novasports), ανοίγει αύριο η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
ΠΑΟΚ - ΕΑ Πατρών
Με ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι ξεκινά ο β' γύρος της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, καθώς ο 9ος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ (10 βαθμούς), υποδέχεται την 7η ΕΑ Πατρών (11 βαθμούς).
Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟ, ενώ η ΕΑΠ από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες (με Ολυμπιακό και Εθνικό, ενώ ενδιάμεσα υπήρξε και η ματαίωση του αγώνα με την Καλαμαριά.
«Τα παιχνίδια με την ΕΑΠ είναι πάντα ντέρμπι κι έτσι το αντιμετωπίζουμε. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη, αλλά θέλουμε να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια για να ανέβουμε και ψυχολογικά», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε:
«Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο φετινό πρωτάθλημα καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της. Παρά τα προβλήματα μας, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Τι έγινε πέρσι
Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την κούραση της ΕΑΠ από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι που είχε προηγηθεί, αλλά και τις απουσίες των Αχαιών, επικρατώντας με 3-1 σετ στο κλειστό της Πυλαίας.
Τα σετ: 18-25, 25-20, 25-15, 25-20
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 8 (5/7 επ., 2 μπλοκ), Γουίντερ, Μπόγιτς 17 (15/31 επ., 62% υπ. - 52% άριστες), Καραγιάννης 7 (4/8 επ., 3 μπλοκ), Στέινμπεργκ 10 (8/14 επ., 1 μπλοκ, 1 άσο), Λινς 21 (17/31 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι, 78% υπ. - 61% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 94% υπ. - 38% άριστες / Πλίκας 3, Παπαδημητρίου
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Ντέιβινσον 16 (14/26 επ., 2 μπλοκ, 61% υπ. - 39% άριστες), Σουλτανόπουλος 11 (9/14 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κουρνέτας 1, Μαντέκας 5 (5/16 επ., 56% υπ. - 44% άριστες), Ντορνέλας 21 (17/42 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Μακρυγιάννης 2 (2/2 επ.), Στεφάνου -λ 60% υπ. - 33% άριστες) / Αντρεζίνια, Χριστοφορίδης 2 (2/3 επ.), Λιβαθηνός, Παπαδόπουλος
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
Παρασκευή 13/1
19.00, ΠΑΟΚ (Novasports), ΠΑΟΚ - ΕΑ Πατρών, Πανούτσος, Βασιλειάδης, Κομισάριος: Κάλλης
Σάββατο 14/1
19.00, Βόχας (Novasports), ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΓΣ Λαμία, Ράπτης, Βουδούρης, Κομισάριος: Βασιλειάδης
19.00, Σύρου, Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός, Βαρθαλίτης, Παπαδογούλας, Κομισάριος: Πέρρος
19.00, Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Κηφισιάς, Καραμπέτσος, Τζεπκινλής, Κομισάριος: Μιχελινάκης
19.00, Μίκρας, Ηρακλής - Άρης, Θεμελής, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Λαδάς


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!