Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Συνέχεια αύριο με τέσσερις αγώνες

Η πρώτη αγωνιστική του Β' γύρου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, ολοκληρώνεται αύριο με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων.
Ηρακλής - Άρης
Στο κλειστό της Μίκρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τους κυανόλευκους να θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και τους κιτρινόμαυρους να προέρχονται από τρεις σερί ήττες.
«Μετά από μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών που συσσωρεύουν και κούραση και μικροτραυματισμούς, ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο σου είναι πάντα δύσκολος. Περισσότερο δε επειδή ο Άρης έχει αλλάξει και προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του. Εμείς πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και να μην χάσουμε το πλεονέκτημα που με κόπο κατακτήσαμε στο παιχνίδι του Ρέντη», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος που θα στερηθεί σε ένα ακόμη παιχνίδι των υπηρεσιών του Κώστα Προύσαλη.
Στον Άρη ο Γιώργος Γιάτσης μετά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας, μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Αινεία Τζελάτη, το συμβόλαιο του οποίου εγκρίθηκε σήμερα, ενώ όπως τόνισε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας:
«Είναι υπερβολικά δύσκολο για εμάς αυτό το παιχνίδι... Καθαρό φαβορί είναι ο Ηρακλής, αλλά όπως και στο Βραχάτι έτσι και στη Μίκρα θα μπούμε ελεύθερα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Τι έγινε πέρσι
Μετά από ένα δραματικό πρώτο σετ, στο οποίο οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη (και κρίθηκε από μια κακή υποδοχή των φιλοξενούμενων) ο Ηρακλής κέρδισε δίκαια με 3-0 τον Αρη Μαρμούρης ΑΕ στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
Τα σετ: 32-30, 25-19, 25-17
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπρουκς): Όουενς 11 (9/18 επ., 1 άσο, 40% υπ. - 20% άριστες) , Γκόρτσανιουκ 3 (1/2 επ., 2 μπλοκ), Προύσαλης 4, Κιρόγκα 11 (9/14 επ., 2 μπλοκ, 80% υπ. - 64% άριστες), Μπίλινγκς 11 (8/15 επ., 2 μπλοκ), Κανέλλος 7 (4/6 επ., 3 μπλοκ), Μπαμπαλιούτας -λ 79% υπ. - 57% άριστες) / Εφραιμίδης Ν., Χαραλαμπίδης 5 (3/6 επ., 2 μπλοκ), Πιπέργιας, Εφραιμίδης Δ..
ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ (Οικονομίδης): Τερζής 1, Ριζόπουλος 2 (2/7 επ., 69% υπ. - 46% άριστες), Ρουμελιώτης 13 (10/26 επ., 1 μπλοκ, 2 άσοι), Τακουρίδης 6 (4/8 επ., 2 μπλοκ), Κιόσης 4 (3/11 επ., 1 μπλοκ), Ερνάντεζ 11 (10/21 επ., 1 άσο, 64% υπ. - 40% άριστες), Σάμαρτζιτς -λ (82% υπ. - 45% άριστες) / Σαρικεΐσογλου 1, Τζελάτης, Δημητριάδης, Κοντογιάννης 1

Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός
Επιστροφή στη δράση για τον Φοίνικα (το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με την Λαμία είχε αναβληθεί λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΓΣ) που υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας Παναθηναϊκό με τους πράσινους να έχουν πλέον στην σύνθεση τους τον Βούλγαρο διαγώνιο Αλεξ Γκορμπάτκοφ.
Για τους γηπεδούχους είναι νοκ άουτ ο τραυματίας Ντάνγκουμπιτς και αμφίβολοι οι Μπρίτζιτς, Θάνος, με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά ως κεντρικός αν χρειαστεί.
«Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα με τη βαθμολογική του θέση, το σίγουρο είναι ότι έχεις μπροστά σου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πόσο μάλλον όταν έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και θα έχει στη σύνθεση του νέους παίκτες τους οποίους δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται», τόνισε από την πλευρά των γηπεδούχων ο Βασίλης Κουρνέτας.
«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα που κάνει λίγα λάθη στο παιχνίδι της και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς», είπε ο Δημήτρης Καζάζης και συμπλήρωσε με νόημα: «Περιμένω μετά την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ μία αντίδραση από την ομάδα μου γιατί ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν έχουμε πλέον πολλά περιθώρια και πρέπει από κάθε παιχνίδι να έχουμε βαθμολογικά οφέλη».
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις που έγιναν στη Σύρο ο Παναθηναϊκός μετρά ισάριθμες νίκες στο τάι μπρέικ.

Παμβοχαϊκός - ΓΣ Λαμία
Ο αήττητος εντός έδρας Παμβοχαϊκός υποδέχεται την Λαμία σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι της περιφέρειας, με τους φιλοξενούμενους να αγνοούν την εκτός έδρας νίκη από την 5η αγωνιστική όταν νίκησαν στην Πάτρα την ΕΑΠ.
«Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού αν πάρουμε το τρίποντο απομακρυνόμαστε αρκετά από την ζώνη των πλέι άουτς κι ερχόμαστε πιο κοντά στην πρώτη τετράδα», παραδέχθηκε ο Νίκος Καραγιάννης και συμπλήρωσε: «Έχουμε μπροστά μας μια σειρά αγώνων, όπου όπως και στον πρώτο γύρο μπορούμε να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς και να εξασφαλίσουμε οριστικά την παραμονή μας».
Στο στρατόπεδο της Λαμίας (αμφίβολος ο Σιμεούνοβιτς), αφήνουν για λίγο στην άκρη τον επαναληπτικό με την Κνακ Ροζελάρε (την ερχόμενη Πέμπτη στο Χαλκιπούλιεο) κι όπως τόνισε ο εορτάζων Δημήτρης Χατζηηλιάδης (είχε γενέθλια): «Θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω για την ήττα στην πρεμιέα του πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αποστολή. Φαβορί είναι ο Παμβοχαϊκός, που έχει επιδείξει μεγάλη σταθερότητα, αλλά θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα τους υποχρεώσουμε στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα».

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - AO Κηφισιάς
Ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες είναι το παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς (έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με αντίπαλο τον ΑΟΚ στην Θράκη).
Οι γηπεδούχοι είναι στην 5η της βαθμολογίας με 14 βαθμούς κι ο ΑΟΚ στην 6η με 11 (όσους έχουν και οι ΕΑΠ, Λαμία).
«Είναι ένα παιχνίδι κομβικό, αφού εφόσον επικρατήσουμε με καθαρό σκορ θα ξεφύγουμε αρκετά από την ζώνη των πλέι άουτς», παραδέχθηκε ο Γιάννης Ανδρέαδης χαρακτηρίζοντας τον ΑΟΚ «δύσκολο και πάντα υπολογίσιμο αντίπαλο. Το καλό είναι πάντως ότι φέτος στην έδρα μας έχουμε πάρει αρκετές καθαρές νίκες. Από κει και πέρα δεν μας ξεγελά το γεγονός ότι η Κηφισιά έχει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αφού είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα».
Στην Κηφισιά για μια ακόμη εβδομάδα ο Κώστας Αρσενιάδης έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αφού τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις έγιναν μετ' εμποδίων λόγω των προβλημάτων που είχαν οι Ντε Ρόκο, Καλαϊτζίδης, Ταμπουρατζής, Εστράδα, Καριπίδης (οι δύο τελευταίοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι).
«Να δούμε πρώτα τι ομάδα θα παρατάξουμε και μετά να μιλήσουμε για το παιχνίδι, γιατί έχουμε πάρα πολλά προβλήματα», τόνισε ο τεχνικός του ΑΟΚ και κατέληξε: «Όποιος κι αν παίξει θα κάνουμε την προσπάθεια μας, απέναντι σε μια ομάδα που και φέτος έχει αποδείξει ότι εντός έδρας είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος».
Τι έγινε πέρσι
Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην πρεμιέρα του β' γύρου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 με τον Εθνικό να επικρατεί 3-2 του ΑΟΚ σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, πάθος, φοβερές διακυμάνσεις και στο φινάλε διαμαρτυρίες κι από τις δύο ομάδες για τη διαιτησία.
Τα σετ: 25-22, 22-25, 25-20, 23-25, 21-19
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Φάιγκα 23 (18/36 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Κουμεντάκης 15 (14/29 επ., 67% υπ. - 33% άριστες), Σιδηρόπουλος 3, Γραμματικάκης 10 (4/7 επ., 5 μπλοκ), Τέσιτς 7 (5/11 επ., 1 μπλοκ), Αλ Ναμπχάν 22 (15/30 επ., 7 μπλοκ, 30% υπ. - 19% άριστες), Δαλακούρας Κ. -λ 55% υπ. - 31% άριστες) /Δαλακούρας Α.
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Δρίκος): Νικολάκης 3, Καλαϊτσίδης 12 (11/16 επ., 1 μπλοκ), Ντάνγκουμπιτς 17 (10/17 επ., 4 άσοι, 3 μπλοκ), Γιάρμοχ 24 (23/42 επ., 1 άσο, 58% υπ. - 43% άριστες), Νανγκά 19 (18/52 επ.), Καριπίδης 5 (2/11 επ., 2 άσοι, 48% υπ. - 32% άριστες), Ταμπουρατζής -λ 65% υπ. - 46% άριστες) / Ιωάννου, Μπέλος.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Σάββατο 14/1
19.00, Βόχας (Novasports), ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΓΣ Λαμία, Ράπτης, Βουδούρης, Κομισάριος: Βασιλειάδης
19.00, Σύρου, Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός, Βαρθαλίτης, Παπαδογούλας, Κομισάριος: Πέρρος
19.00, Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Κηφισιάς, Καραμπέτσος, Τζεπκινλής, Κομισάριος: Μιχελινάκης
19.00, Μίκρας, Ηρακλής - Άρης, Θεμελής, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Λαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!