Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ζενίτ Καζάν

Η ιστορία επαναλήφθηκε με τη Ζενίτ Καζάν να κατακτά για δεύτερη φορά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Λοντζ της Πολωνίας (όπως και το 2008), αφού κέρδισε μετά από έναν συναρπαστικό τελικό με 3-2 την οικοδέσποινα του φαιναλ φορ Σκρα Μπελχάτοφ.
Οι Πολωνοί έχασαν για δεύτερη φορά σε τελικό, μόνο που χθες η αλήθεια είναι ότι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να πανηγυρίσουν (για πρώτη φορά), αφού είχαν τρία ματς μπολ (ένα στο δ' σετ και δύο στο τάι μπρέικ).
Αν και δεν ξεκίνησαν καλά, αφού η Ζενίτ έκανε περίπατο στο πρώτο σετ, εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση των Ρώσων και προηγήθηκαν με 2-1 σετ για να φτάσουν στο 24-23 στο δ' σετ, ωστόσο σε εκείνο το σημείο έλαμψε το άστρο του Βλαντιμίρ Αλεκνό, ο οποίος ρίσκαρε και δικαιώθηκε.
Ο Λευκορώσος τεχνικός της Καζάν κάλεσε τάιμ άουτ πριν το σερβίς του Βλάζλι για να δώσει οδηγίες και να ηρεμήσει τους παίκτες του. Όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν και λίγο πριν οι διαιτητές δώσουν το σφύριγμα για την επανέναρξη ο Αλέκνο χτύπησε ξανά το κουδούνι ζητώντας και το δεύτερο τάιμ άουτ (στο οποίο δεν έδωσε καμία οδηγία). Με την επανέναρξη του αγώνα είχαμε: χαμένο σερβίς του Βλάζλι (24-24), κόντρα επίθεση του Μιχαΐλοφ (24-25) και άσος του Απαλίκοφ με τη βοήθεια του φιλέ για το 24-26 και την ισοφάριση σε 2-2.
Οι Ρώσοι πάντως μυαλό δεν έβαλαν και με το καλημέρα στο τάι μπρέικ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 5-1, ωστόσο ο Μιχαΐλοφ με τα σερβίς του έφερε το σκορ στο 5-4. Η Σκρα είχε σταθερά το προβάδισμα (7-5, 8-7) για να ισοφαρίσει η Ζενίτ 10-10. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το 14-14 οι κεντρικοί της Ζενίτ κρατούσαν όρθια την ομάδα τους, ενώ οι Πολωνοί είχαν δύο ματς μπολ (14-13, 15-14) που τα έσπασε ο Μπερέζκο.
Ακολούθησε μπλοκ του συγκλονιστικού Μιχαΐλοφ στον Κούρεκ (15-16) και η άουτ επίθεση του Βλάζλι για το τελικό 15-17 (με τους Πολωνούς να διαμαρτύρονται έντονα για μπλοκ άουτ). Ο Πολωνός διαγώνιος σε 42 επιθέσεις που έκανε χθες είχε μόλις 3 λάθη, αλλά το τρίτο ήταν και το καταδικαστικό για την ομάδα του.
Τα σετ: 15-25, 25-16, 25-22, 24-26, 15-17
Οι συνθέσεις:
Σκρα (Ναβρόφσκι): Βλάζλι 25, Πλίνσκι 9, Κούρεκ 16, Φαλάσκα 4, Βιμνιάρσκι 16, Μοζντζονεκ 6, Ζατόρσκι -λ / Κλος, Βοίτσκι
Ζενίτ (Αλέκνο): Απαλίκοφ 15, Βερμίλιο 3, Σιβοζέλεζ 5, Βολκόφ 17, Μπερέζκο 11, Μιχαΐλοφ 20, Ομπμτσάεφ -λ / Πρίντι 3, Τσερεμίσιν, Γκούτσαλιουκ.
*Στην Τρίτη θέση βρέθηκε η Τρεντίνο του Δημήτρη Τζούριτς που κέρδισε με 3-0 (25-20, 25-19, 25-19) την Αρκάς του Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!