Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

20η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1 αρουλης vs ΠΑΟΚ 3-1 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΚΑ!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΙΚΑ!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΑΛΗΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟ ΝΟΥΣΟΥ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?? ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ?? ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ!! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!! ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ!! ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕΣΑ?? Η ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ?? ΜΕΛΚΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!

 
 













20η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1  
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/3/2012
(  ΠΡΩΗΝ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ - ΠΑΛΕ)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00 
ΤV: NOVASPORTS
 

  αρουλης vs Π.Α.Ο.K. 

  3 - 1 ΣΕT

Τα σετ: 25-18, 23-25, 25-20, 27-25

Άρης (Γιάτσης): Κυριακίδης 19 (16/29 επ., 2 μπλοκ, 52% υπ. - 42% άριστες), Ζέλιτς 11 (7/10 επ., 4 μπλοκ), Μποϊκοβιτς 6 (3/4 επ., 2 μπλοκ), Κιόσης 9 (6/11, 2 μπλοκ), Τζελάτης 19 (18/48 επ., 1 μπλοκ), Ριζόπουλος 10 (6/13 επ., 3 μπλοκ, 71% υπ. - 64% άριστες), Μπαμπαλιούτας -λ (66% υπ. - 45% άριστες) / Χαριτωνίδης, Κυπριανός

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Ντίνας 1, Παπαϊακώβου 8 (7/13 επ., 1 μπλοκ), Πλίκας 4 (2/2 επ., 2 μπλοκ), Μπορόβνιακ 18 (11/33 επ., 7 μπλοκ, 79% υπ. - 66% άριστες), Ρομέρο 5 (4/10 επ., 67% υπ. - 39% άριστες), Αρμενάκης 20 (18/40 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 62% - 57% άριστες) / Γεωργιάδης, Καρασαρλίδης, Γκιρτζίκης 7 (6/15 επ., 1 μπλοκ), Ωρολογάς 1

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: (Βαρθαλίτης - Καραμπαλάσης, Κομισάριος: Αντωνούλης)

ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok O  ΚΑΝΕΝΑΣ!! ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!






Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

Μετά από τρεις συνεχόμενες χρονιές, όπου γνώριζε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΟΚ σε ένα άκρως τρελό κι ανατρεπτικό παιχνίδι (με εξαίρεση το πρώτο σετ).
Ένα παιχνίδι που είχε πάθος, ένταση, φοβερές διακυμάνσεις στο σκορ με το δε τελευταίο σετ να εξελίσσεται σε ένα καταπληκτικό θρίλερ με ακόμη πιο απίστευτο φινάλε.
Κι αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Άρη να πανηγυρίσει μια νίκη επί του ΠΑΟΚ έχοντας καταφέρει να πετύχει μια εκπληκτική ανατροπή στο δ' σετ.
Στο πρώτο σετ, ο Άρης από το 6-4 και μετά πήρε μια σημαντική διαφορά, αφού με το σερβίς του προκάλεσε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του ΠΑΟΚ, που βρέθηκε να χάνει με 11-6.
Ο Δικέφαλος μείωσε σε 11-8 με δύο επιθέσεις του Αρμενάκη, αλλά αυτή ήταν κι η ελάχιστη τιμή της διαφοράς, καθώς το 14-10 μετατράπηκε σε 16-10 και λίγο αργότερα σε 20-12. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 21-16 χάρις σε κάποια λάθη των γηπεδούχων που καθάρισαν το σετ με ευκολία.
Στο β' σετ ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο 2-3 και εκ τότε δεν το έχασε ξανά, παρόλο που ο Άρης πάλεψε το σετ έως το τέλος.
Οι παίκτες του Μέλκα, έχοντας βελτιώσει την υποδοχή και πιέζοντας πλέον κι αυτοί στο σερβίς, ήταν σταθερά μπροστά, με τον Αρμενάκη να καθαρίζει όλες τις δύσκολες φάσεις. Το ίδιο γινόταν όμως και στην αντίπερα όχθη με τον Τζελάτη, ωστόσο ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ νίκησε το τριπλό μπλοκ του Άρη και διαμόρφωσε το τελικό 23-25.
Στο επόμενο σετ μέχρι το 10-9 το ματς έμοιαζε απολύτως ισορροπημένο, αλλά ακολούθησαν δύο απίθανα σερί. Το πρώτο από τον Άρη, που με τα σερβίς του Κιόση βραχυκύκλωσε την υποδοχή του ΠΑΟΚ κι έφτασε στο 16-9, αφού ο Τζελάτης τελείωσε όλες τις κόντρες.
Μάλιστα ο Άρης έφτασε και στο 17-9, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν τελικά απόφαση δίνοντας μπλοκ άουτ στην επίθεση του ΠΑΟΚ κι εκεί άρχισε το σερί του Δικεφάλου. Με τον Αρμενάκη στο σερβίς μείωσε σε 16-12 κι έφτασε στο 16-15 με τρία συνεχόμενα μπλοκ του Μπορόβνιακ στον Τζελάτη!
Η σκυτάλη των σερί όμως πέρασε και πάλι στον Άρη, που απάντησε με ένα δικό του 4-0 (με όπλο το εξαιρετικό του μπλοκ) φτάνοντας στο 20-15 χωρίς αυτή τη φορά να απειληθεί εκ νέου από τον Δικέφαλο.
Το σκηνικό άλλαξε εκ νέου στο δ' σετ, αφού όπως και στο β' ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε από την αρχή το προβάδισμα (1-5). Ο Άρης μείωσε τη διαφορά μέχρι τον πόντο (5-7, 10-11), αλλά το 11-13 έγινε 12-17 και 13-19, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις επιθέσεις τους, ωστόσο το χαμένο σερβίς του Γκιρτζίκη ήταν η αρχή της κίτρινης αντεπίθεσης.
Ο Μποϊκοβιτς έβαλε στο σημάδι τον Μπορόβνιακ με τον τελευταίο να δίνει δύο άσους και να δέχεται ένα μπλοκ, για να ακολουθήσει κόντρα επίθεση του Κυριακίδη για το 18-19... Ο Μέλκας πήρε τάιμ άουτ, αλλά με την επιστροφή των ομάδων ο κ. Βαρθαλίτης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Πλίκα για διαμαρτυρία (19-19) και αμέσως μετά ο Κυριακίδης με νέα κόντρα έδωσε προβάδισμα στον Άρη με 20-19... Το μπλακ άουτ του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με την άουτ επίθεση του Μπορόβνιακ, την επίθεση του Ωρολογά στο φιλέ, το άουτ του Παπαϊακώβου για το 23-19... Το σερί του Άρη έφτασε στο 10-0 και σταμάτησε με το χαμένο σερβίς του Μποΐκοβιτς, αλλά με πλασέ του Κυριακίδη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο ματς μπολ. Το 24-20 όμως έγινε 24-21 με επίθεση του Ωρολογά για να ακολουθήσουν τρία μπλοκ του Μπορόβνιακ στον Τζελάτη για το 24-24!!! Κι όμως το θρίλερ δεν είχε τελειώσει, όπως αρχικά πίστεψαν όλοι όταν στο 26-25 οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το τέλος του αγώνα με τον άσο του Τζελάτη. Οι δίκαιες διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ έπιασαν τόπο καθώς ο κ. Βαρθαλίτης συμβουλευόμενος και τον β' διαιτητή κ. Καραμπαλάση έδωσε επανάληψη, αφού όπως φάνηκε κι από την τηλεόραση ο Παπαδημητρίου είχε βγάλει την υποδοχή και η μπάλα δεν είχε σκάσει στο τάραφλεξ.
Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να διακόψουν τους πανηγυρισμούς, όμως με την επιστροφή των δύο ομάδων στο παρκέ ο κ. Βαρθαλίτης απέβαλε από το ματς τον Ιβάν Μπορόβνιακ (διαμαρτυρήθηκε έντονα) κι όταν το παιχνίδι ξανάρχισε η άστοχη επίθεση του Τόλη Αρμενάκη έδωσε οριστικό τέλος στον αγώνα.
«Παίξαμε μετά από αρκετό καιρό πλήρεις και τα καταφέραμε. Η παραμονή μας είναι τελειωμένη υπόθεση πλέον, πήραμε μια μεγάλη νίκη κι αυτή η επιτυχία ανήκει στους παίκτες που έχουν δουλέψει πάρα πολύ τους 2.5 τελευταίους μήνες. Πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο, αλλά μαζέψαμε 14 βαθμούς στο β' γύρο και δικαιωθήκαμε. Κάθε νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο του Άρη», δήλωσε ο Γιώργος Γιάτσης ενώ ο Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Εμείς το κάναμε συγκλονιστικό το παιχνίδι, αφού ελέγχαμε το δ' σετ, αλλά έγινε αυτό που έλεγα όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Δεν θέλω να σχολιάσω το τι έγινε στο τέλος, δεν θέλω να πω για τη διαιτησία, αφού εμείς φταίμε πρώτα απ' όλους που χάσαμε το τέταρτο σετ.
Δεν περίμενα ότι θα έπαιζαν οι Κυριακίδης, Ζέλιτς κι η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος έκανε σπουδαίο παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους πιέσαμε στο σερβίς και του αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πάντως για το δ' σετ δε δικαιολογείται σε τέτοια παιχνίδια αυτό που έγινε. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, όμως εμείς νομίζαμε ότι τελείωσε το σετ και το πληρώσαμε...»




TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρη - ΠΑΟΚ (20.00, Novasports, Αλεξάνδρειο, Βαρθαλίτης, Καραμπαλάσης, Κομισάριος: Αντωνούλης) ανοίγει αύριο το βράδυ η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Στον Άρη ο Γιώργος Γιάτσης εξακολουθεί να έχει τους πονοκεφάλους με τους Γιάννη Κυριακίδη, Μάριο Ζέλιτς, οι οποίοι θα είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ στο λακωνικό του σχόλιο σημείωσε: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τη νίκη θέλουμε τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος του Άρη».
Στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μέλκας είδε με ικανοποίηση το τελευταίο διήμερο τον Γιασέρ Ρομέρο να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς (έλλειψε από τον ματς με τον Παμβοχαϊκό λόγω γαστρεντερίτιδας) και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. «Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο δεν έχει σημασία η βαθμολογία αλλά μόνο νίκη», είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου και κατέληξε: «Έχουμε δύσκολο έργο γιατί παίζουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο αλλά και γιατί ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα συγκριτικά με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Εχουν δείξει καλά στοιχεία και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε χαμηλά σε κάποιους τομείς ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Τι έγινε πέρσι
Με ένα αγώνα θρίλερ, που θύμισε έντονα το περσινό αντίστοιχο ματς, άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, που βρήκε τον ΠΑΟΚ να κατακτά μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Αρη Μαρμούρης ΑΕ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 σετ, είχαν στη διάθεση τους 9 ματς μπολ, αλλά αυτός που πανηγύρισε στο φινάλε ήταν ο Δικέφαλος.
Η πρώτη ανατροπή στο ματς πάντως έγινε από τον Αρη, αφού αν και βρέθηκε να χάνει στο α' σετ με 18-21, το κατέκτησε με 26-24, ενώ στο β' μετά το 17-15 ο Νίκος Ρουμελιώτης ήταν πραγματικά ασταμάτητος...
Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε σε εκείνο το σημείο, αφού με τον ΓΟυίντερ στην πάσα κι έχοντας πλέον πολύ καλύτερη υποδοχή (αλλά και εξαιρετική άμυνα) η ομάδα του Γιάννη Μέλκα, ισοφάρισε σε 2-2 με σχετική ευκολία για να ακολουθήσει ένα 5ο σετ γκραν γκινιόλ.
Ο Αρης έφτασε στο πρώτο ματς μπολ χάρις στις κίτρινες κάρτες που έδειξε ο κ. Ράπτης σε Μπόγιτς, Τακουρίδη, αλλά έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 19-18 όταν ο Μπόγιτς σταμάτησε με μπλοκ την επίθεση του Ρουμελιώτη.
Ο Αχαιός αν και πρώτος σκόρερ του Αρη αποδείχθηκε μοιραίος, καθώς στο 22-22, κάρφωσε άουτ, δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ με δική του άουτ επίθεση διαμορφώθηκε και το τελικό 23-25.
«Μας έλειψε η διάρκεια στη θέληση και την πίστη, ιδιαίτερα στο 3ο σετ, ενώ στο δ' ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτική άμυνα», είπε μετά το ματς ο Γιώργος Οικονομίδης και συμπλήρωσε: «Δεν πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι στο 2-0 αλλά χάσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Πλέον ο στόχος για την τετράδα είναι πολύ δύσκολος».
Στην αντίπερα όχθη ο Γιάννης Μέλκας σημείωσε: «Είχαμε πίστη ενέργεια και πάθος. Η είσοδος του Γούιντερ άλλαξε το παιχνίδι. Το μυστικό για την ανατροπή ήταν αυτό, αφού πάντα παίζουμε για τη νίκη. Μετά τις 6 πρώτες νίκες κάναμε μια κοιλιά γιατί πιστέψαμε ότι γίναμε υπερομάδα. Σήμερα αποδείξαμε ότι ένα ματς δεν τελειώνει αν δεν πάρεις τον τελευταίο πόντο. Είναι σημαντική νίκη, αλλά ο δρόμος για την τετράδα είναι ακόμη ανοικτός»
Τα σετ: 26-24, 25-17, 18-25, 19-25, 23-25
ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ (Οικονομίδης): Τερζής 7 (4/7 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Σιριάνις 18 (17/32 επ., 67% υπ. - 49% άριστες), Ρουμελιώτης 34 (32/71 επ., 2 άσοι), Τακουρίδης 7 (4/9 επ., 2 μπλοκ), Κιόσης 10 (7/10 επ., 3 μπλοκ), Σαρικεΐσογλου 2 (2/5 επ., 25% υπ. - 25% άριστες), Σάμαρτζιτς -λ 91% υπ. - 70% άριστες) / Ριζόπουλος 5 (3/8 επ., 2 μπλοκ, 91% υπ. - 70% άριστες), Τζελάτης, Δημητριάδης, Κριστιάνο, Κοντογιάννης 1.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 14 (8/10 επ., 6 μπλοκ), Πλίκας, Μπόγιτς 27 (23/43 επ., 3 μπλοκ, 60% υπ. - 49% άριστες), Καραγιάννης 10 (6/13 επ., 4 μπλοκ), Στέινμπεργκ 7 (5/20 επ., 2 μπλοκ), Λινς 18 (16/28 επ., 1 μπλοκ, 82% υπ. - 64% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 58% υπ. - 42% άριστες / Γουίντερ 4 (2/4 επ., 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου, Ωρολογάς


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!