Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Κύπελλο Ανδρών: "Η Σύρος θα πάρει έτσι κι αλλιώς το Κύπελλο" Διοργανωτές και πρωταγωνιστές ευχήθηκαν το καλύτερο εν όψει του φάιναλ έιτ του Κυπέλλου ανδρών που ξεκινάει αύριο στη Σύρο.

Διοργανωτές και πρωταγωνιστές ευχήθηκαν το καλύτερο εν όψει του φάιναλ έιτ του Κυπέλλου ανδρών που ξεκινάει αύριο στη Σύρο.
Ο Γιώργος Λεονταρίτης, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, αφού θυμήθηκε τα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου βόλεϊ που πέρασαν από το νησί πριν από χρόνια, δήλωσε με χαρά πως ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου διεκδικεί και αυτός το Κύπελλο!
«Καλωσορίσατε στην πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ για αυτή την εβδομάδα. Η Σύρος έχει αποδείξει ότι αγαπάει το βόλεϊ, προσπαθεί και βάζει πλάτη σε δύσκολους καιρούς. Εύχομαι σε όλους η παραμονή να τους μείνει αξέχαστη. Όσο για εμάς έχει ανοίξει η όρεξη και του χρόνου εδώ θα είμαστε. Το 1990 πέρασαν οι μετέπειτα κορυφαίοι αθλητές του βόλεϊ, όπως οι αδερφοί Γκρμπιτς, ο Βούγιοβιτς, ο Κονσταντίνοφ, με την εθνική εφήβων της Ελλάδας να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό κόντρα σε υπερομάδες. Επίσης, το 2001 ήταν εδώ ο Ανδρεάδης με την εθνική εφήβων πάλι, όταν νικήσαμε τους Σέρβους με 3-0 μπροστά σε 1000 φιλάθλους. Ακόμα, η εθνική γυναικών πήρε πρόκριση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απέναντι στην πολύ μεγάλη Πολωνία.
Οι φίλαθλοι της Σύρου θα σας αποδείξουν άλλη μια φορά πόσο αγαπάμε το βόλεϊ και είμαι σίγουρος πως όλοι στο τέλος κάτι θα έχουμε κερδίσει. Οργανωτικά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε καιρούς κρίσης να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και θα διαθέσουμε για να καλύψουμε τα έξοδα και τα έσοδα των εισιτηρίων. Εύχομαι η γιορτή του βόλεϊ να μας ενώσει σαν γροθιά. Το βόλεϊ έχει ανάγκη και τη συνύπαρξη και την κοινή δράση και εκτός αγωνιστικών χώρων και οφείλουμε εμείς οι παράγοντες να το διεκδικήσουμε και να το πετύχουμε. Τα όποια προβλήματα σε προσωπικό ή θεσμικό επίπεδο να τα συζητήσουμε και να τα αμβλύνουμε», δήλωσε.
Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιάνης Δεκαβάλας είπε: «Να καλωσορίσω τους αθλητές, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους παράγοντες που βρίσκονται στο νησί μας. Η ανάληψη της διοργάνωσης ήταν μια μεγάλη πρόκληση και για τον δήμο μας και το νησί και δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι. Πρόσφατα διοργανώσαμε το πρώτο Λιγκ Καπ και πριν από τρία χρόνια το κύπελλο γυναικών με μεγάλη επιτυχία. Στη Σύρο χτυπάει η καρδιά του βόλεϊ τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής πορείας του Φοίνικα και θέλουμε, πέρα από το αγωνιστικό μέρος, να καθιερωθεί το νησί για πετυχημένες διοργανώσεις ως τόπος του βόλεϊ. Το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου είναι εντυπωσιακό και είναι πολύ θετικό που οι αρμόδιοι παράγοντες έδωσαν δωρεάν προσκλήσεις σε μαθητές. Να ευχαριστήσω την ομοσπονδία που εμπιστεύτηκε τον δήμο μας και τη Σύρο, τον Γιώργο Λεονταρίτη που έχει καταναλώσει χρόνο για την επιτυχία της διοργάνωσης, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που πάντα συμμετέχει, τον Οργανισμό Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου μας και όλους τους χορηγούς. Δεν εύχομαι απλά, είμαι σίγουρος πως οι αγώνες θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία».
Ο Δημήτρης Γρυπάρης, υπεύθυνος πολιτισμού και αθλητισμού της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανέφερε: «Θέλω να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη που βρίσκεται στη Ρόδο για τις εορταστικές εκδηλώσεις ενσωμάτωσης του νησιού στην Ελλάδα και του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Πυσσαίου, που υπηρεσιακοί λόγοι τον κρατάνε μακριά. Αλλά επειδή είναι παλιός αθλητής του βόλεϊ θα παρακολουθήσει όλους τους αγώνες του φάιναλ έιτ. Εμείς ως περιφέρεια δεν μπορούσαμε να είμαστε απόντες από αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση και γιορτή που γίνεται στο νησί της Σύρου. Εύχομαι καλή παραμονή σε όλους, συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή και ένα ευχαριστώ στην ομοσπονδία. Όλοι θα φύγετε ευχαριστημένοι. Προπονητές και αθλητές να είστε σίγουροι πως οι Συριανοί φίλαθλοι θα σας χειροκροτήσουν. Οι καλύτερες ομάδες ας φτάσουν στον τελικό και η τυχερότερη ας κερδίσει».
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΚΕΠ, Παναγιώτης Σιδέρης υπογράμμισε: «Εκ μέρους της ομοσπονδίας να σας καλωσορίσω κι εγώ στη Σύρο για μία διοργάνωση που συνδιοργανώνουμε με την περιφέρεια, τον δήμο και τον αθλητικό και πολιτιστικό οργανισμό. Το Κύπελλο είναι ο μεγαλύτερος θεσμός στην ιεραρχία της ομοσπονδίας και βασικός άξονας της διοίκησης είναι να αξιοποιήσει τον θεσμό αυτό ώστε να αναπτύξει και να αναδείξει το άθλημά μας στην περιφέρεια. Στο πλαίσιο αυτό η διοργάνωση έχει απλωθεί στα τέσσερα σημεία της Ελλάδας. Πέρυσι πήγαμε Σάμο και Ορεστιάδα, τώρα είμαστε στη Σύρο και σε έναν μήνα στην Πρέβεζα. Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, την περιφέρεια, τους χορηγούς Champion και Blue Star Ferries και τους χορηγούς επικοινωνίας NovaSportFM και Sportday. Να καλέσω το κοινό της Σύρου, που τα τελευταία χρόνια έχει μυηθεί στα μυστικά του αθλήματός μας, έχει αγαπήσει το βόλεϊ και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να απολαύσει αγώνες υψηλού επιπέδου. Να ευχαριστήσω όσους έχουν συμβάλει στην άψογη διοργάνωση. Τέλος, να πω πως ο τελικός ορίστηκε για τις 9 το βράδυ γιατί η τηλεόραση του OTE μας έδωσε τρεις ώρες. Δύο το μεσημέρι, που ήταν πολύ νωρίς, 7 το απόγευμα που είναι ο τελικός του μπάσκετ και 9 το βράδυ και αυτό επιλέξαμε. Να σημειώσουμε πως η ομοσπονδία πρωτοπορεί και θα μεταδώσει ιντερνετικά όλα τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!