Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΡΜΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ!! «Δεν θέλω να διασύρομαι» ΔΗΛΩΣΕ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!! ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ!! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΙΑΣΚΟ!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ, ΜΕΛΚΑΣ, ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ

«Δεν θέλω να διασύρομαι»
Ο Κώστας Προύσαλης δήλωσε μετά την πρόκριση του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ...
«Πέρα από την πρόκριση, το θετικό είναι ότι για ένα μεγάλο διάστημα παίξαμε και καλό βόλεϊ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που στάθηκε καλά στο γήπεδο στα δύο πρώτα σετ. Εμείς, όμως, είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να μην κινδυνέψουμε στην πραγματικότητα. Ηρθαμε στη Σύρο για να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο, ανεξάρτητα από το ποιον θα έχουμε αντίπαλο».

Τα συγχαρητήριά του στον Ηρακλή για τη δίκαιη, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη του έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας μετά το τέλος του αγώνα: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή γιατί ακόμα και στα σημεία που εμείς προσπαθήσαμε να του βάλουμε εμπόδια εκείνος κατάφερε και τις δύο φορές στο πρώτο και το δεύτερο σετ να βρει τις λύσεις. Στόχος μας ήταν να καταφέρουμε να πάρουμε το πρώτο ή το δεύτερο σετ για να παίξουμε υπό διαφορετικές προϋποθέσεις τον αγώνα, όμως δεν μας… βγήκε. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον Κράβαρικ για τη σημερινή του παρουσία. Για εμάς, πλέον υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα και εκεί εστιάζουμε. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην απουσία του Μπορόβνιακ, δεν είναι δικαιολογία».

Πιο καυστικός ήταν ο Απόστολος Αρμενάκης, ο οποίος έδειξε επηρεασμένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, κυρίως στο 3ο σετ: «Δεν μπορέσαμε να πιέσουμε τόσο πολύ τον Ηρακλή, ώστε στα δύο πρώτα σετ να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι. Δυστυχώς, όταν φτάναμε κοντά, μετά το 20 περίπου, ο Ηρακλής και πάλι ξέφευγε. Ούτε η απουσία του Μπορόβνιακ, ούτε το ταξίδι που δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις αποτελεί δικαιολογία. Τις επόμενες ημέρες θα ζητήσω να κάνουμε έναν διάλογο με τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, γιατί εάν εκείνοι θέλουν να διασύρονται, εγώ δεν το θέλω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!