Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

22η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. vs Π.Α.Ο.Κ. 2 - 3 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ! Ο ΠΑΟΚ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ! ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF ΜΕ ΤΟΝ αρη!!! Ο παναθηναικος ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ PLAY OUT ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!!!

            












             22η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1 
 
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3/2012
( Κλειστό Γυμναστήριο Μέτς "Π.Γκάζκας"
)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00 
ΤV: -
  live μετάδοση και όλο το ρεπορτάζ απο το "VolleyPaok Web Radio" απο τις 17.00 ζωντανά εώς και το τέλος της πολύ σημαντικής αυτής αναμέτρησης..
μας ακόυτε απο τα παρακάτω link:

 http://volleypaok.listen2myradio.com
http://volleypaok.listen2mymusic.com

http://volleypaok.radiostream321.com

http://volleypaok.listen2myshow.com

http://volleypaok.radio12345.com

http://volleypaok.radiostream123.com


                                 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. vs Π.Α.Ο.K.

  2 - 3 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ!

Ο ΠΑΟΚ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ! ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF ΜΕ ΤΟΝ αρη!!!

Τα σετ: 20-25, 25-23, 25-21, 21-25, 9-15

 Παναθηναϊκός (Καζάζης): Ζουπάνης 11 (8/15 επ., 2 μπλοκ), Πιπέργιας 2, Πρωτοψάλτης 13 (12/28 επ., 65% υπ. - 53% άριστες), Γκορμπάτκοφ 19 (19/48 επ.), Κοτσιλιάνος 9 (8/30 επ., 1 μπλοκ, 37% υπ. - 27% άριστες), Στίγγας 1, Δαρίδης -λ 50% υπ. - 39% άριστες / Χριστοφορίδης 10 (5/9 επ., 4 μπλοκ), Αγγελόπουλος 4

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 9 (3/10 επ., 5 μπλοκ), Παπαϊακώβου 12 (8/11 επ., 3 μπλοκ), Πλίκας 6 (4/5 επ.), Ρομέρο 13 (8/19 επ., 4 άσοι, 33% υπ. - 21% άριστες), Μπορόβνιακ 21 (17/34 επ., 4 μπλοκ, 50% υπ. - 32% άριστες), Αρμενάκης 19 (15/31 επ., 4 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 43% - 14% άριστες) / Γεωργιάδης, Ωρολογάς, Ίλιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: (Βαρθαλίτης - Βουδούρης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος)

ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok O    Ivan BOROVNJAK (SRB)






Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

Πιο γλυκιά ήττα δεν πρέπει να έχει γνωρίσει στη σύγχρονη ιστορία του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ναι μεν ηττήθηκε με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στο Μετς, αλλά με τον βαθμό που πήρε και σε συνδυασμό με την ήττα της ΕΑΠ, μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 6 βαθμούς και απέκτησε δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή του στα play outs.
Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τους Αχαιούς σε μια σειρά αγώνων που θα κριθεί στις 3 νίκες με την ΕΑΠ πάντως να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.
Ο ΠΑΟΚ με τρίποντο θα έπαιρνε την 5η θέση, αλλά στην τριπλή ισοβαθμία με Λαμία και Άρη, βρέθηκε τελικά στην 7η.


TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στη Volleyleague (ουσιαστικά για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή μέσω των play outs) γνωρίζοντας όμως ότι δεν έχει την τύχη στα χέρια του (αφού θα πρέπει να έχει απώλεια βαθμού ή βαθμών κι η ΕΑΠ), την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ επιζητά τη νίκη (και παράλληλα με τη σειρά του την απώλεια βαθμών της Λαμίας) για να μπορέσει να καταλάβει την 5η θέση της βαθμολογίας.
«Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα, ελπίζοντας ότι κι ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων θα μας φέρει στα play outs. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα εξαντλήσουμε και την τελευταία. Κι ΠΑΟΚ έχει κίνητρο από την δική του πλευρά, δεν είναι αδιάφορος και θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι», δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης ο οποίος υπολογίζει πλέον και στον Μιχάλη Χριστοφορίδη.
Χωρίς προβλήματα κατεβαίνει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ (απουσιάζει μόνο ο στρατευμένος Καρασαρλίδης) με τον Γιάννη Μέλκα να κάνει λόγο για: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου κι οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τη νίκη. Η θέση είναι ανοικτή, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Βέβαια το μυαλό μας είναι πρώτα στο δικό μας παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αφού παίζουμε μια ομάδα που δείχνει να έχει βρει πλέον ισορροπία, έχει συνειδητοποιημένους παίκτες και παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή».

Τι έγινε πέρσι (7η αγωνιστική)
Ο Παναθηναϊκός έμελλε να είναι η ομάδα που θα σταματήσει το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ, αφού το Τριφύλλι επικράτησε με 3-1 του Δικεφάλου στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.
Ο Παναθηναϊκός πήρε με σχετική ευκολία τα δύο πρώτα σετ, για να ακολουθήσει το δραματικό τρίτο όπου οι Πράσινοι έχασαν τέσσερα ματς μπολ και τελικά το σετ κατέληξε στον ΠΑΟΚ με άουτ επίθεση του (κορυφαίου) Γιορντάνοφ.
Στο δ' σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 8-9, το οποίο μετατράπηκε σε 14-9 για τον ΠΑΟ, χωρίς στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι να πλησιάσουν στο σκορ.
«Θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και κλειδί σε όλο το ματς ήταν η ηρεμία που είχε η ομάδα» είπε ο Στέλιος Καζάζης με τον Γιάννη Μέλκα να συμπληρώνει: «Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα, αλλά ο στόχος μας δεν ήταν να μείνουμε αήττητοι., Όταν όμως είσαι ψηλά πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο για τη νίκη κι εμείς σήμερα δεν παίξαμε και τόσο καλά».

Τα σετ: 25-20, 25-20, 30-32, 25-20

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Πετρέας 6 (4/14 επ., 1 μπλοκ), Μηνούδης 13 (9/14 επ., 3 μπλοκ, 82% υπ. - 55% άριστες), Γιορντάνοφ 27 (26/52 επ., 1 άσο), Ψάρρας 6 (2/4 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Πανταλέων 9 (8/14 επ.), Λάππας 19 (14/23 επ., 4 μπλοκ, 63% υπ. - 42% άριστες), Παπαδημητρίου -λ 62% υπ. - 31% άριστες)/ Κόβατς 1, Ντονάς.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (3/10 επ., 4 μπλοκ), Γουίντερ 3, Μπόγιτς 27 (26/40 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 39% άριστες), Καραγιάννης 6 (6/12 επ.), Στέινμπεργκ 12 (8/23 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Λινς 15 (14/31 επ. 71% υπ. - 46% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 81% υπ. - 50% άριστες / Πλίκας, Παπαδημητρίου, Ωρολογάς

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!