Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνέχεια αύριο με τέσσερις αναμετρήσεις ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Με τέσσερις αγώνες (κοινή ώρα έναρξης 19.00) ολοκληρώνεται αύριο η 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός
Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να απεμπλακούν οριστικά από τα πλέι άουτ και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς για να έχει ελπίδες να διεκδικήσει την παραμονή του μέσω των play outs.
«Θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τυπικά την παραμονή κι αυτό είναι το πρώτο μέλημά μας. Από εκεί και πέρα, στοχεύουμε σε δυο νίκες μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλει οφ, γιατί εκεί πιστεύω ότι είναι η θέση μας και σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να αγωνιζόμαστε για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Η θέση μας στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του Εθνικού. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο», είπε ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος που θα πασάρει αύριο στον Πέπε Γκονζάλες (ο Αργεντινός έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε), ενώ ο έμπειρος πασαδόρος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του τον Παναθηναϊκό.
«Ο ΠΑΟ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι μεγάλος. Δυστυχώς, τα χρήματα σε συνθήκες επαγγελματικού αθλητισμού παίζουν μεγάλο ρόλο και έτσι από τη στιγμή που είχε μεγάλη οικονομική στενότητα κατέληξε σε αυτό το άσχημο σημείο. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μεγάλη ομάδα, ιστορικός σύλλογος και ακόμη και αν δεν τα καταφέρει, εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει γρήγορα δυνατός και να είναι και πάλι πρωταγωνιστής όπως του αξίζει».
Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στον Έβρο χωρίς τον Σωτήρη Πανταλέοντα ο οποίος από την Τετάρτη ανήκει στο δυναμικό της Λατίνα, αλλά και χωρίς τον Μιχάλη Χριστοφορίδη (λουμπάγκο).
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένας ακόμη τελικός για εμάς και θέλουμε οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε μαθηματικά ελπίδες για την παραμονή...», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Καζάζης ο οποίος παραδέχθηκε ότι η απώλεια του Πανταλέοντα είναι σημαντική, αλλά ποντάρει στην καλή κατάσταση της ομάδας του.
«Ο Σωτήρης ήταν ο φυσικός αρχηγός της ομάδας. Οποιαδήποτε απώλεια είναι σημαντική, αλλά αυτή του Σώτου είναι πιο ιδιαίτερη. Δεν μπορούμε όμως τώρα να κάνουμε κάτι. Η ομάδα έδειξε στη Σύρο ένα πολύ καλό πρόσωπο κι η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά είναι πιο απελευθερωμένα. Αυτό το παιχνίδι όμως είναι πιο δύσκολη, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Διάθεση υπάρχει απ' όλα τα παιδιά κι ελπίζω να αντέξουμε και ψυχολογικά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τι έγινε πέρσι (8η αγωνιστική)
Παρά την απουσία του Στέλιου Καζάζη, ο οποίος λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος δεν ακολούθησε την αποστολή στη Θράκη, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εθνικού, υποχρεώνοντας την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στην Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
Τα σετ: 19-25, 20-25, 19-25
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Ράιτς 13 (9/20 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Κουμεντάκης 3 (2/4 επ., 25% υπ. - 25% άριστες), Σιδηρόπουλος 1, Γραμματικάκης 7 (6/6 επ.), Τέσιτς 4 (3/3 επ.), Αλ Ναμπχάν 7 (4/14 επ., 2 μπλοκ, 62% υπ. - 50% άριστες), Κωνσταντινίδης -λ 73% υπ. - 59% άριστες) /Δαλακούρας Α. 5 (4/4 επ., 33% υπ. - 29% άριστες), Δαλακούρας Κ., Γεωργιάδης 1.
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Πετρέας 5 (3/4 επ., 2 μπλοκ), Μηνούδης 9 (4/4 επ., 3 άσι, 2 μπλοκ, 75% υπ. - 69% άριστες), Γιορντάνοφ 10 (8/16 επ., 2 μπλοκ), Ψάρρας 4 (2 άσοι, 2 μπλοκ), Πανταλέων 9 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Λάππας 11 (7/10 επ., 4 μπλοκ, 71% υπ. - 57% άριστες), Παπαδημητρίου -λ (93% υπ. - 80% άριστες)/ Κόβατς


ΠΑΟΚ - ΓΣ Λαμία
Δύο βαθμοί χωρίζουν την 6η Λαμία από τον 8ο ΠΑΟΚ κι ο αγώνας στο PAOK Sports Arena θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη των δύο ομάδων.
«Για εμάς η κατάκτηση της 5ης θέσης είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο και βλέπω στα παιδιά πολύ μεγάλη όρεξη για να κλείσουμε την κανονική περίοδο με πετυχημένο τρόπο», παραδέχθηκε ο Γιάννης Μέλκας ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αλλά συνέστησε και μεγάλη προσοχή.
«Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αφού αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία έχει κάνει φέτος μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Η απώλεια του Τσούροβιτς είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει επ ουδενί να πιστέψουμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα»
Ο Γυμναστικός θα αγωνιστεί χωρίς τον Πέταρ Τσούροβιτς (δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό), ενώ αμφίβολος είναι και ο Χατζηηλιάδης (ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο).
«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι σε μια παραδοσιακά, για μας, δύσκολη έδρα, με τον νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης να έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης», είπε αρχικά ο Θάνος Μαρούλης και συνέχισε: «Όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς, ωστόσο φέτος έχουμε συνηθίσει να έχουμε τέτοια θέματα και όποιοι παίξουν θα δώσουν το 100% για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τι έγινε πέρσι (19η αγωνιστική)
Αν και στο δεύτερο σετ έκανε τα εύκολα δύσκολα (προηγήθηκε με 21-16, ωστόσο η Λαμία ισοφάρισε 24-24 και το σετ κρίθηκε στο 30-28), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 την ομάδα της Ρούμελης, πανηγύρισε την 7η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Volleyleague και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Στον Δικέφαλο ο Γιάννης Μέλκας δεν χρησιμοποίησε τον Ράφαελ Λινς λέγοντας ότι πρόκειται για "οικογενειακό θέμα", ενώ με την Λαμία δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Αλαν Κόμελ.
Τα σετ: 25-18, 30-28, 25-18
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 9 (7/10 επ., 2 μπλοκ), Γουίντερ 3, Μπόγιτς 20 (15/29 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ, 77% υπ. - 50% άριστες), Καραγιάννης 11 (7/12 επ., 4 μπλοκ), Στέινμπεργκ 13 (11/21 επ., 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου 6 (4/10 επ., 2 μπλοκ, 90% υπ. - 50% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 77% υπ. - 55% άριστες / Πλίκας 1, Χρηστάρας 1.
ΓΣ ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος) Μαρούλης 1, Ανάγνου 1, Ρόλιτς 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 29% άριστες), Πράις 18 (17/46 επ.), Πελεκούδας 8 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Σφενδυλάκης 6 (5/12 επ., 1 μπλοκ), Γκαράς -λ 60% υπ. - 33% άριστες) / Μανιάτης, Δραγκίδης 8 (6/14 επ., 2 μπλοκ, 63% υπ. - 44% άριστες)


Ολυμπιακός - ΑΟ Κηφισιάς
Την επιστροφή στις νίκες (μετά την ήττα που γνώρισε στην Πάτρα) αναζητά ο Ολυμπιακός, προκειμένου να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που ο ΑΟ Κηφισιάς δίνει τον τελευταίο του αγώνα στην κανονική περίοδο (ακολουθεί το ρεπό του) και ψάχνει τους βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην 5η θέση.
«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και γενικά θέλουμε να έχουμε ένα καλό φινάλε στην κανονική περίοδο, αλλά σιγά, σιγά δουλεύουμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν στα πλέι οφ», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος θα προφυλάξει τον Ντίμα Φιλίποφ (θα είναι στην αποστολή) κι ίσως τον Ανδρέα Ανδρεάδη (κι οι δύο έχουν ενοχλήσεις από παλαιότερους τραυματισμούς) με τον τεχνικό των ερυθρολεύκων να συμπληρώνει: «Δεν αδιαφορούμε για την τελική κατάταξη, αλλά δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με την υγεία των αθλητών προκειμένου να είμαστε καλά στα πλέι οφ».
Μία σημαντική απουσία θα έχει όμως και ΑΟ Κηφισιάς, καθώς ο Γιόχαν Εστράδα δεν θα αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στα γόνατα.
«Θεωρώ ότι η διακοπή λόγω του Κυπέλλου μας έχει κάνει κακό γιατί ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και τώρα δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούμε...», σημείωσε αρχικά ο Κώστας Αρσενιάδης και κατέληξε: «Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει το Κύπελλο για τον Ολυμπιακό που έχασε ένα στόχο και προετοιμάζεται για τον επόμενο. Σίγουρα πάντως θα θέλει να βελτιώσει την εικόνα του και μάλλον θα λειτουργήσει θετικά. Για μας είναι το τελευταίο ματς στην κανονική περίοδο, αλλά θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τι έγινε πέρσι
Η σούπερ έκπληξη της 15ης αγωνιστικής έγινε στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο εντυπωσιακός ΑΟ Κηφισιάς κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο ματς το οποίο κρίθηκε στο τάι μπρέικ για την ομάδα του Σωτήρη Δρίκου, η οποία με τους δύο βαθμούς που κατέκτησε έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή της στην Volleyleague.
«Ίσως να μας βγήκε η ψυχολογική κούραση από τα προηγούμενα παιχνίδια και την κατάθεση ψυχής και ενέργειας αλλά αυτός είναι ο πρωταθλητισμός. Πρέπει να αντλείς συνεχώς ενέργεια σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα, μέτρησε και η απουσία του Ντεσπέιν αλλά αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες» είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης και πρόσθεσε: «Ελπίζω αυτή η ήττα να μας ταρακουνήσει λίγο θετικά και να δούμε ότι αν δεν δίνουμε το 100 τοις εκατό δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Είχαμε δυσκολία στην υποδοχή και δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την επίθεσή τους παρότι είναι αρκετά απλός ο τρόπος που παίζει η Κηφισιά».
Από την πλευρά του ο Σωτήρης Δρίκος τόνισε ότι η νίκη κρίθηκε: «στην απουσία του Ντεσπέιν, γεγονός που μας βοήθησε να φτάσουμε τους ψηλούς παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και στο ότι σταθεροποιήσαμε την απόδοσή μας στη διάρκεια του αγώνα οδηγώντας έτσι σε λάθη τον αντίπαλο, ιδιαίτερα στους τελευταίους πόντους των σετ. Με αυτή τη νίκη καταφέραμε να σωθούμε. Αξίζει ένα γενναίο και ολόθερμο μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν».
Τα σετ: 16-25, 25-23, 21-25, 25-14, 11-15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καλμαζίδης): Φράγκος 15 (11/17 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι, 50% υπ. - 31% άριστες), Φιλίποβ 3, Εστράδα 6 (4/9 επ., 2 μπλοκ), Ανδρεάδης 11 (8/14 επ., 3 μπλοκ), Τζούριτς 29 (25/45 επ., 4 μπλοκ), Γιαμπλόνσκι 11 (7/25 επ., 3 μπλοκ, 1 άσο, 67% υπ. - 38% άριστες), Κουζούνης -λ 58% υπ. - 45% άριστες) / Σωτηρίου, Χαριτωνίδης, Κοκκινάκης
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Δρίκος): Νικολάκης 3, Παπαγγελόπουλος 8 (6/13 επ., 1 μπλοκ), Ντάνγκουμπιτς 14 (9/11 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Γιάρμοχ 18 (16/37 επ., 64% υπ. - 33% άριστες), Μπέλλος 21 (20/44 επ., 1 άσο), Καριπίδης 7 (6/17 επ., 53% υπ. - 37% άριστες), Ταμπουρατζής -λ 46% υπ. - 14% άριστες) / Καρακίτσος, Γεώργας, Νανγκά.


Φοίνικας Σύρου - Άρης
Στο Final 8 του Κυπέλλου δεν έμελλε να συναντηθούν καθώς αμφότεροι αποκλείστηκαν στους προημιτελικούς, αλλά μία εβδομάδα αργότερα αναμετρώνται για τη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 αναζητώντας τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν Φοίνικας για να συνεχίζει να ελπίζει στη διεκδίκηση της 2ης θέσης, ο δε Άρης για να πλασαριστεί ακόμη ψηλότερα στο γκρουπ 5-8.
«Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά τον όχι και τόσο ευχάριστο αποκλεισμό και να μπούμε σιγά, σιγά σε ρυθμούς πλέι οφ. Ο Άρη έχει σωθεί, θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και είναι επικίνδυνος. Εμείς σίγουρα στεναχωρηθήκαμε μετά την ήττα από την Λαμία, αλλά θέλω να πιστεύω ότι την έχουμε αφήσει πίσω μας και θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», δήλωσε ο Βασίλης Κουρνέτας.
Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην αποστολή τον Στέλιο Νικηφορίδη (άρρωστος), αλλά επανέρχεται ο Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς, ενώ κι ο Άρης (που επίσης αποκλείστηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό) θα αγωνιστεί με μια σημαντική απουσία καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Αινείας Τζελάτης (θλάση).
«Εχουμε δύσκολη αποστολή, αφού η Σύρος είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει να επιδείξει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, ενώ η μόνη άσχημη ήττα που έκανε ήταν με την Λαμία στο Κύπελλο. Στόχος μας είναι να παίξουμε ελεύθερα, να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να προσπαθήσουμε να έχουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος από τον συγκεκριμένο αγώνα», είπε από την πλευρά του ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Τι έγινε στον πρώτο γύρο
Ο Φοίνικας Σύρου πέρασε νικηφόρα από το Αλεξάνδρειο, επικρατώντας με 3-0 του Άρη, παρά τις απουσίες των Ντάνγκουμπιτς, Παπαγγελόπουλου, αλλά και την αποχώρηση κατά τη διάρκεια του αγώνα του Αντώνη Θάνου που έδωσε την ευκαιρία στον Ζένια Γκόρτσανιουκ να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας έστω και ως κεντρικός.
Με τον Άρη έκανε ντεμπούτο και ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ο οποίος όμως όπως και στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής (ως παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς) γνώρισε την ήττα.
«Η Σύρος κέρδισε δίκαια, αφού ιδιαίτερα από το β' σετ και μετά έπαιξε καλύτερα κι εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά», είπε ο έμπειρος λίμπερο των κιτρίνων που είδε την ομάδα του στα δύο πρώτα σετ να είναι μαζί με τον Φοίνικα μέχρι τον 13ο πόντο και μετά να χάνει την επαφή με το σκορ.
«Στο πρώτο και στο δεύτερο σετ σε εκείνα τα σημεία δόθηκαν ανάποδα σφυρίγματα από τους διαιτητές, εκνευριστήκαμε και δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει ιδιαίτερα στο πρώτο σετ στο μπλοκ. Η Σύρος πάντως έπαιξε καλά και κράτησε σε υψηλά επίπεδα την υποδοχή της», τόνισε από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη Γιώργος Γιάτσης που είδε την ομάδα του στο γ' σετ να χάνει με 17-22, αλλά να πλησιάζει στον πόντο (22-23). Ωστόσο το χαμένο σερβίς του Κυπριανού έδωσε τέλος στον αγώνα.
«Κλείσαμε πετυχημένα τα ταξίδια μας στη Θεσσαλονίκη κι η εικόνα της ομάδας σήμερα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Παρά τα προβλήματα που είχαμε με τους δύο κεντρικούς μας και τον Νικηφορίδη ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, παίξαμε καλά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά», είπε ο Νίκος Νεόφυτος ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στον Γκόρτσανιουκ: «Ο Ζένια δεν είναι κεντρικός, αλλά μπήκε, έπαιξε κι όπως είδατε ήταν και αρκετά καλός...».
Όσον αφορά τον Γκόρτσανιουκ, πέρσι είχε αναδειχθεί MVP της 3ης αγωνιστικής όταν αγωνίστηκε και πάλι ως κεντρικός (στη θέση του τραυματία Κράβαρικ) ενώ και την περίοδο 2008-2009 είχε αγωνιστεί (και πάλι ως παίκτης του Ηρακλή στην συγκεκριμένη θέση).
«Δεν περίμενα καν ότι θα παίξω πόσο μάλλον ως κεντρικός, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα είχε ανάγκη δεν το σκέφτηκα καν», παραδέχθηκε και συμπλήρωσε: «Πήραμε μια σημαντική νίκη και έτσι όπως βλέπω εγώ την ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια απολύτως πετυχημένη χρονιά.»
Τα σετ: 21-25, 17-25, 23-25
Άρης (Γιάτσης): Τερζής 1, Μπαρούτοφ 13 (13/27 επ.), Τακουρίδης 4 (3/7 επ., 1 μπλοκ), Κιόσης 8 (4/7 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Σαρικεΐσογλου 9 (8/18 επ., 1 άσο, 27% υπ. - 20% άριστες), Ριζόπουλος 5 (5/8 επ., 69% υπ. - 50% άριστες), Μπαμπαλιούτας -λ 41% υπ.- 29% άριστες) / Κυριακίδης 3 (2/3 επ., 1 μπλοκ), Παλέντζας, Κυπριανός.
Φοίνικας (Νεόφυτος): Σουλτανόπουλος 7 (6/7 επ., 1 μπλοκ), Κουρνέτας 5 (3/5 επ., 2 άσοι), Θάνος 1, Λάππας 11 (9/20 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 70% υπ. - 44% άριστες), Ντόκιτς 13 (12/19 επ., 1 άσο), Νικηφορίδης 8 (7/11 επ., 1 μπλοκ, 60% υπ. - 40% άριστες), Κουρούπης -λ 56% υπ. - 39% άριστες / Αρβανίτης, Τσέργας, Μπρίτζιτς, Γκόρτσανιουκ 6 (2/3 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ)


Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας:
Σάββατο 17/3/2012
Σύρου, 19.00, Φοίνικας Σύρου - Άρης, Ράπτης - Φραγκάκης, Κομισάριος: Πέρρος
ΠΑΟΚ, 19.00, ΠΑΟΚ - ΓΣ Λαμία, Γεωργιάδης - Δεληκωστίδης, Κομισάριος: Κάλλης
Αλεξανδρούπολης, 19.00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός, Γεωργουλέας - Μπαντιανίδης, Κομισάριος: Λαδάς
Ρέντη, 19.00, Ολυμπιακός - ΑΟ Κηφισιάς, Ονόπας - Μουλά Λ., Κομισάριος: Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!