Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σκέψεις για άδεια !!

Τα ειρωνικά χαμόγελα των παικτών του ΠΑΟΚ όταν ενημερώθηκαν από τον Γιάννη Μέλκα για την αναβολή των play offs ήταν ενδεικτικά για το πώς υποδέχθηκαν την συγκεκριμένη είδηση.
Κι αν ο προπονητής του δικεφάλου καλείται τώρα να βρει ένα κίνητρο για να κρατήσει «ζεστούς» τους παίκτες του, η αλήθεια είναι ότι αν τελικά η απόφαση της ΕΕΑ εκδοθεί στα τέλη Απριλίου το… ξενέρωμα θα είναι τεράστιο για όλους.
Έτσι λοιπόν, τις σκέψεις του κ. Μέλκα (ο οποίος περιμένει να ξεκαθαρίσει το πότε θα συνεδριάσει η ΕΕΑ) είναι να δώσει άδεια λίγων ημερών στον Ιβάν Μπορόβνιακ, προκειμένου να βρεθεί για λίγες ημέρες στη Σερβία (δεν έχει πάει σπίτι του από τη στιγμή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη), ενώ ανάλογη άδεια ίσως δοθεί και στον Γιάσερ Ρομέρο, ο οποίος ούτως ή άλλως θέλει να ταξιδέψει τη Ρώμη το προσεχές διάστημα για να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες, προκειμένου να πάρει την ιταλική υπηκοότητα.


Κόντρα στο χρόνο
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε χθες, αλλά η μοναδική απόφαση που πήρε αφορούσε την ΕΑ Πατρών (την ομάδα που μαζί με τον Ολυμπιακό κατήγγειλε τον Ηρακλή) και την αποστολή εισηγητικής έκθεσης στον αθλητικό δικαστή για αφαίρεση βαθμών.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο κ. Μπρίλλη για την καταγγελία Ολυμπιακού, ΕΑΠ, χωρίς όμως να γίνει κάποια περαιτέρω συζήτηση και να μπουν στην ουσία της υπόθεσης. Κι αυτό γιατί τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη ήθελαν να ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες της καταγγελίας πριν ασχοληθούν. Κι αν η καταγγελία αυτή καθ’ αυτή είναι το ένα ζητούμενο, αυτό που προκύπτει πλέον είναι η ημερομηνία στην οποία θα εκδικαστεί, αφού η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ έχει προγραμματιστεί για τις 24 Απριλίου!!!

Τι σημαίνει αυτό για το πρωτάθλημα; Είτε αθωωθεί, είτε καταδικαστεί ο Ηρακλής, τα πλέι-οφ δεν πρόκειται να αρχίσουν πριν από τις 26, 27 Απριλίου, τις ημέρες δηλαδή όπου θεωρητικά θα ολοκληρωνόταν η σειρά των τελικών. Αυτό το ενδεχόμενο προφανώς δεν το είχε υπολογίσει κανείς και δεν ξέρουμε αν θα αλλάξει τους συσχετισμούς, αφού ήδη χθες το μεσημέρι υπήρξε έντονη αντίδραση από τον Φοίνικα Σύρο

Όσον αφορά τώρα την ουσία της υπόθεσης, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Ολυμπιακός και ΕΑΠ στην καταγγελία τους αφού τονίζουν ότι καλώς δόθηκε στον Ηρακλή το πιστοποιητικό στις αρχές Οκτωβρίου, ζητούν την αποβολή των κυανόλευκων, γιατί στην πορεία της σεζόν προέκυψαν νέα δεδομένα, τα οποία έχουν να κάνουν με το υπέρογκο χρέος του ΓΣ Ηρακλή προς το Δημόσιο, την έλλειψη φορολογικής ενημερότητας και την διενέργεια μεταγραφών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Άρα, επί της ουσίας η Επιτροπή θα κληθεί να αποφανθεί για το αν όντως υπάρχουν νέα στοιχεία, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του Ηρακλή στη συνέχεια του πρωταθλήματος ή αν όλα αυτά ήταν γνωστά και η Επιτροπή (με την συναίνεση όλων των σωματείων) έδωσε ορθώς το πιστοποιητικό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναιρέσει.



Όλες αυτές οι θεωρίες, όμως, δεν αποκλείεται να μείνουν θεωρίες μετά την ξαφνική παρέμβαση του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος χθες το απόγευμα ζήτησε από την ΕΕΑ να διεξάγει έκτακτο έλεγχο σε όλα τα ΤΑΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν παραβάσεις που θίγουν το δημόσιο, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί, δικαιώνοντας όλους όσοι έλεγαν ότι η κίνηση του Ολυμπιακού και της ΕΑΠ ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

Ο ΓΓΑ, όπως αποκάλυψε, μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, ζητώντας από την Ομοσπονδία να πάρει θέση στο αν και κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διενέργεια επαγγελματικού πρωταθλήματος! Κοινώς αν πρέπει να γίνεται επαγγελματικό πρωτάθλημα ή αν πρέπει να επιστρέψουμε στον ερασιτεχνισμό!
Μετά από αυτή την εξέλιξη, αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου της ΕΟΠΕ με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ για να συζητήσουν τα νέα δεδομένα, ενώ για αύριο η ΕΣΑΠ έχει προαναγγείλει και έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Από κει και πέρα χθες, η ΕΕΑ αποφάσισε να εισηγηθεί την αφαίρεση βαθμών στην ΕΑ Πατρών για οφειλή στον Ριβέρα, ο Ηρακλής δεν κατέθεσε, χθες τουλάχιστον, την προσφυγή κατά του Ολυμπιακού (για μη καταβολή προστίμου), ενώ σήμερα θα πάει στην ΕΕΑ ο Γκενς έχοντας κερδίσει στα πολιτικά δικαστήρια την προσφυγή κατά του ΠΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!