Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Πρωταπριλιά το σερβίς των πλέι οφ - Το πρόγραμμα των ημιτελικών - ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?? ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ!!


Α΄ημιτελικοί:
Κυριακή 1/4, 20.45: Ηρακλής - Παμβοχαϊκός
Κυριακή 1/.4, 18.30: Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός
*Παραμένει ανοικτό το ζήτημα των τηλεοπτικών μεταδόσεων.
Β΄ημιτελικοί:
Τετάρτη 4/4: Παμβοχαϊκός - Ηρακλής
Τετάρτη 4/4: Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου
Γ΄ημιτελικοί (εφόσον χρειαστούν):
Σάββατο 7/4: Ηρακλής - Παμβοχαϊκός
Τρίτη 17/4: Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός
(λόγω της συμμετοχής του αθλητή του Ολυμπιακού Μενέλαου Κοκκινάκη στην Εθνική εφήβων)...*Τα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8:

Το ΔΣ συζήτησε και αποδέχθηκε το νέο (κοινό) αίτημα που κατέθεσαν τα ΤΑΑ Άρης και ΠΑΟΚ για διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα για τις θέσεις 5-8, στην έδρα του Άρη (Αλεξάνδρειο) την επόμενη εβδομάδα. Η ακριβής ημερομηνία θα γίνει γνωστή αύριο Παρασκευή.

Ο άλλος αγώνας για τις θέσεις 5-8 μεταξύ του ΓΣ Λαμία και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου λόγω συμμετοχής αθλητών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Εθνική Εφήβων.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο νικητών από τα προαναφερθέντα ζευγάρια (ΓΣ Λαμία - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Άρης - ΠΑΟΚ) θα γίνει στην έδρα της υψηλότερης βαθμολογικά ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής των αγώνων για τις θέσεις 5-8 θα αντιμετωπίσει στην έδρα του, σε μονό αγώνα, τον ηττημένο των αγώνων για τις θέσεις 3-4.

* Τα πλέι άουτ ΕΑΠ - ΠΑΟ:-Όσον αφορά τα play outs θα συζητηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους, μετά την ολοκλήρωση των νομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν το ΤΑΑ ΕΑ Πατρών.

-Αποφασίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ντόπινγκ σε έναν αγώνα της ημιτελικής φάσης, σε έναν αγώνα της τελικής φάσης και σε έναν αγώνα για τις θέσεις 5-8.

-Το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!