Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

21η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1 Π.Α.Ο.Κ. vs Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ!! 3-2 ΣΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ!!

           
















            21η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1  
  ΣΑΒΒΑΤΟ 17/3/2012
(  PAOK SPORTS ARENA (ΠΑΛΑΤΑΚΙ) )

TIMH EIΣΗΤΗΡΙΟΥ 10 ΕΥΡΩ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00 
ΤV: -
 

                                    Π.Α.Ο.K. vs Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ

  3 - 2 ΣΕT ΤΕΛΙΚΟ!

Τα σετ: 21-25, 19-25, 25-18, 25-19, 15-5
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 10 (8/15 επ., 2 μπλοκ), Παπαϊακώβου 9 (2/11 επ., 7 μπλοκ, Πλίκας 2, Ρομέρο 9 (5/20 επ., 3 άσοι, 65% υπ. - 41% άριστες), Μπορόβνιακ 22 (21/43 επ., 67% υπ. - 50% άριστες), Αρμενάκης 27 (21/45 επ., 5 άσοι), Παπαδημητρίου -λ 82% - 64% άριστες) / Γεωργιάδης, Ωρολογάς, Ίλιτς.
ΓΣ Λαμία (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 3 (2 μπλοκ), Χατζηηλιάδης 11 (11/32 επ., 57% υπ. - 48% άριστες), Κόβακς 13 (10/40 επ., 2 μπλοκ), Παντακίδης 6 (4/10 επ., 2 μπλοκ), Σιμεούνοβιτς 14 (10/26 επ., 3 μπλοκ, 48% υπ. - 32% άριστες), Σφενδυλάκης 12 (7/11 επ., 4 μπλοκ), Γκαράς -λ (59% υπ. - 56% άριστες) / Βλαχόπουλος, Ανάγνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: (Γεωργιάδης - Δεληκωστίδης, Κομισάριος: Κάλλης)

ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok O   Ivan BOROVNJAK (SRB)






Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

Μπορεί να βρέθηκε με 0-2 σετ πίσω, όμως ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε. Ο "Δικέφαλος"... σοβαρεύτηκε αφότου ήταν με την πλάτη στον τοίχο και γύρισε το ματς κερδίζοντας την Λαμία στο "Παλατάκι" με 3-2

Στο μοναδικό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής που κρίθηκε στα πέντε σετ, ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Λαμία, πήρε τη νίκη και διατήρησε ζωντανές της ελπίδες του για να καταλάβει την 5η θέση, στην οποία βρίσκεται όμως από σήμερα η Λαμία με τον πόντο που κέρδισε στην Πυλαία.
Ο Γυμναστικός παρά την απουσία του Τσούροβιτς και το γεγονός ότι ο Χατζηηλιάδης έπαιζε χωρίς να έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα, εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα σετ (στο α' σετ το 18-15 υπέρ του Δικεφάλου έγινε 18-22 και στο β' σετ το 12-10 έγινε 13-19) και πήρε ένα σοβαρό προβάδισμα, αλλά το παιχνίδι άλλαξε μορφή από εκείνο το σημείο και μετά.
Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν επιθετικά, πίεσαν περισσότερο στο σερβίς με την Λαμία να αρχίζει από την πλευρά της τα λάθη κι έτσι αφού το 2-2 έγινε εύκολα, ακόμη πιο εύκολα ήρθε η νίκη στο 5ο σετ όπου ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 8-1...
«Μετά το 0-2, κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε από την αρχή. Ανεβάσαμε τα ποσοστά μας στην επίθεση, παραμείναμε καλή στην υποδοχή και πιέσαμε τον αντίπαλο., Πήραμε μια σπουδαία νίκη, μακάρι να ήταν τρίποντο, αλλά έστω κι έτσι μείναμε ζωντανοί και θα παλέψουμε την 5η θέση», δήλωσε ο Γιάννης Μέλκας με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να συμπληρώνει: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένα και παίρναμε πόντους με την τακτική μας αλλά κι από τα λάθη του ΠΑΟΚ. Μετά το υπέρ μας 2-0 όμως η εικόνα άλλαξε, ο ΠΑΟΚ περιόρισε τα λάθη του, εμείς τα αυξήσαμε κι έτσι ήρθε η ανατροπή. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα προβλήματα που είχαμε, αλλά για μας είναι τεράστια επιτυχία το ότι κυνηγάμε τη 5η θέση με τόσα που έχουν γίνει., Φτάσαμε να κάνουμε προπονήσεις με 7 παίκτες λόγω απουσιών, ωστόσο θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την 5η θέση».


TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
ΠΑΟΚ - ΓΣ Λαμία
Δύο βαθμοί χωρίζουν την 6η Λαμία από τον 8ο ΠΑΟΚ κι ο αγώνας στο PAOK Sports Arena θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη των δύο ομάδων.
«Για εμάς η κατάκτηση της 5ης θέσης είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο και βλέπω στα παιδιά πολύ μεγάλη όρεξη για να κλείσουμε την κανονική περίοδο με πετυχημένο τρόπο», παραδέχθηκε ο Γιάννης Μέλκας ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αλλά συνέστησε και μεγάλη προσοχή.
«Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αφού αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία έχει κάνει φέτος μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Η απώλεια του Τσούροβιτς είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει επ ουδενί να πιστέψουμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα»
Ο Γυμναστικός θα αγωνιστεί χωρίς τον Πέταρ Τσούροβιτς (δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό), ενώ αμφίβολος είναι και ο Χατζηηλιάδης (ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο).
«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι σε μια παραδοσιακά, για μας, δύσκολη έδρα, με τον νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης να έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης», είπε αρχικά ο Θάνος Μαρούλης και συνέχισε: «Όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς, ωστόσο φέτος έχουμε συνηθίσει να έχουμε τέτοια θέματα και όποιοι παίξουν θα δώσουν το 100% για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Τι έγινε πέρσι (19η αγωνιστική)
Αν και στο δεύτερο σετ έκανε τα εύκολα δύσκολα (προηγήθηκε με 21-16, ωστόσο η Λαμία ισοφάρισε 24-24 και το σετ κρίθηκε στο 30-28), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 την ομάδα της Ρούμελης, πανηγύρισε την 7η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Volleyleague και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Στον Δικέφαλο ο Γιάννης Μέλκας δεν χρησιμοποίησε τον Ράφαελ Λινς λέγοντας ότι πρόκειται για "οικογενειακό θέμα", ενώ με την Λαμία δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Αλαν Κόμελ.
Τα σετ: 25-18, 30-28, 25-18
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 9 (7/10 επ., 2 μπλοκ), Γουίντερ 3, Μπόγιτς 20 (15/29 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ, 77% υπ. - 50% άριστες), Καραγιάννης 11 (7/12 επ., 4 μπλοκ), Στέινμπεργκ 13 (11/21 επ., 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου 6 (4/10 επ., 2 μπλοκ, 90% υπ. - 50% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 77% υπ. - 55% άριστες / Πλίκας 1, Χρηστάρας 1.
ΓΣ ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος) Μαρούλης 1, Ανάγνου 1, Ρόλιτς 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 29% άριστες), Πράις 18 (17/46 επ.), Πελεκούδας 8 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Σφενδυλάκης 6 (5/12 επ., 1 μπλοκ), Γκαράς -λ 60% υπ. - 33% άριστες) / Μανιάτης, Δραγκίδης 8 (6/14 επ., 2 μπλοκ, 63% υπ. - 44% άριστες)




ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!