Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ PLAY OFF META KAI THN NEA AΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 11! Επίσης, όπως γνωστοποιήθηκε, τα άλλα... μισά πλέι οφ, για τις θέσεις 5-8, -άρα και ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Αρη- και τα πλέι άουτ, θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα, την Τετάρτη (18/4).

Θετικός στην έναρξη των ημιτελικών των πλέι οφ της Βόλεϊ Λιγκ το Σάββατο 31 Μαρτίου είναι και ο Ολυμπιακός με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν έλεγχοι από την ΕΕΑ. Διαφωνία υπάρχει για το εάν θα πρέπει να γίνουν και οι τρεις αγώνες της ημιτελικής φάσης ή, μόνο ένας αγώνας στην ημιτελική φάση (το Σάββατο) και μετά να γίνει η διακοπή λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων...
Ο Ολυμπιακός έχει τον Μενέλαο Κοκκινάκη στην Εθνική Εφήβων αλλά η προκήρυξη αναφέρει πως μόνο αν υπάρχουν δύο παίκτες μπορεί να πάρει αναβολή. Για τον ίδιο λόγο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχει 4 παίκτες στην Εφήβων δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα πλέι οφ των θέσεων 5-8 και οι αγώνες αυτοί θα αρχίσουν το νωρίτερο στις 18 Απριλίου όπως και τα πλέι άουτ μεταξύ της ΕΑΠ και του Παναθηναϊκού.
Ξεκίνησε πριν από μισή ώρα η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ όπου σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων των 11 ΤΑΑ είναι υπέρ της έναρξης των ημιτελικών των πλέι οφ το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Σύμφωνη είναι και η NOVA η οποία απέρριψε την περίπτωση να γίνουν οι αγώνες την Κυριακή 1 Απριλίου λόγω των αγώνων της Σούπερ Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!