Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ - Φιλιππος Βέροιας 8/5 17:00 ΑΠΟ fcpaok.gr






ΜΙΑ ΝΙΚΗ = ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ

ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Το Σάββατο 8/5 ο ΠΑΟΚ με νίκη επί του Φιλίππου Βέροιας στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς, κατακτά το πρωτάθλημα, καθώς θα διατηρηθεί τουλάχιστον 2 βαθμούς μπροστά από Δούκα και υπερτερεί στην ισοβαθμία. Είναι η ευκαιρία να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ με την ομάδα την κατάκτηση του 2ου σερί πρωταθλήματος και ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου στη Λαμία με την αεκ.

Συνέντευξη με τον άσσο της ομάδας Νίκο Ριγανά...


fcpaok.gr: Την Κυριακή Νίκο πετύχατε μια μεγάλη νίκη με την άεκ και κάνατε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 2ου πρωταθλήματος.

Ν. Ριγανάς: Σίγουρα ήταν σημαντική νίκη. Η άεκ αν κέρδιζε έμπαινε και αυτή και ο Φίλιππος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα τους κάναμε όλους ενδιαφερόμενους δηλαδή. Αυτό, δεν ήταν μέσα στις σκέψεις μας, δεν το θέλαμε...

fcpaok.gr: Ανησυχήσαμε λίγο στο β' ημίχρονο, μας πλησίασε στο ένα γκολ, χαλαρώσαμε στην άμυνα και δεν κάναμε καλές επιθέσεις.

Ν. Ριγανάς: Εμείς καθόλου. Σίγουρα και μέσα τον αγωνιστικό χώρο το αντιλαμβάνεσαι αλλιώς, πάντως είμαστε καλύτεροι και προσωπικά δεν ανησύχησα ούτε στιγμή. Τους βοήθησε πολύ ο αναπληρωματικός τους τερματοφύλακας, αλλά το ματς δεν γυρνούσε.


fcpaok.gr: Τώρα το Σάββατο με μια νίκη παίρνουμε το πρωτάθλημα! Τι πιστεύεις ότι θα γίνει;

Ν. Ριγανάς: Θέλουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να αφοσιωθούμε από τώρα στον ημιτελικό της Λαμίας με την άεκ. Θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ και να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας, δεν μας φτάνει μόνο το πρωτάθλημα. Αλλά προέχει το ματς του Σαββάτου, γιατί για μας είναι όλη η χρονιά. Ο Φίλιππος είναι αδιάφορος και αυτό μπορεί να τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Δεν είναι εύκολο ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη - πρωτάθλημα.

fcpaok.gr: Φέτος ο ΠΑΟΚ φαίνεται πιο δυνατός από πέρσι;

Ν. Ριγανάς: Εγώ ήρθα φέτος στην ομάδα, πιστεύω ότι βοηθώ κι εγώ στο να είναι καλύτερη η ομάδα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και παίζουμε για τον κόσμο. Από το χάντμπολ δεν περιμένεις να γίνεις πλούσιος, παίζεις από μεράκι πιο πολύ. Κι εγώ διάλεξα να έρθω στον ΠΑΟΚ λόγω του κόσμου.


fcpaok.gr: Ο οποίος όμως κόσμος, λείπει από τη Μίκρα.

Ν. Ριγανάς: Πράγματι, είναι και κάτι που συζητάμε αρκετές φορές με τα παιδιά. Δεν νοείται ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ να μην μαζεύει 500 έστω άτομα μέσο όρο στην έδρα του. Εμείς για τον κόσμο παίζουμε, ενθουσιαζόμαστε όταν τον έχουμε στο γήπεδο και μας ανεβάζει πάρα πολύ την ψυχολογία. Στη Γαλλία ήρθαν 4.000 θεατές και ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα.

fcpaok.gr: Είχες πρόταση από την Ρουμάνικη Κονστάντζα;

Ν. Ριγανάς: Ναι, έδειξαν ενδιαφέρον. Είμαι αριστερόχειρας κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Εγώ προτιμώ να αγωνίζομαι Ελλάδα, δεν έχω αποφασίσει κάτι άλλο. Για του χρόνου είναι όλα ανοικτά, εγώ θέλω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ λόγω της ομάδας και του κόσμου, τον οποίο όμως δεν νιώθουμε κοντά μας. Τους θέλουμε πολύ σε αυτό το ματς, που η νίκη είναι επιτακτική και με αυτήν κατακτάμε το πρωτάθλημα. Στο τελευταίο ματς, που πιθανόν θα είναι αδιάφορο, ξέρουμε ότι θα έρθουν πολλοί να πανηγυρίσουν την κούπα, φωτογραφίες κτλ

fcpaok.gr: Εκτός έδρας, σε μερικά ματς είχαμε αρκετό κόσμο όμως!

Ν. Ριγανάς: Πράγματι. Στην Αθήνα, έστω και 20 άτομα θα έρθουν, ενώ σε Κιλκίς, Βέροια, αλλά και Έδεσσα είχαμε πολύ κόσμο, μας εξέπληξε ! Ευχαριστούμε πολύ και τα παιδιά που ήρθαν οδικώς στην Ουγγαρία μαζί μας!

fcpaok.gr: H ευρωπαϊκή εμπειρία πώς σου φάνηκε; Ακόμα και η πρόκριση στους ομίλους ήταν άθλος! Θυμάμαι τι ντερέκια ήταν οι Ουκρανοί και αναρωτιόμουν πώς θα τους παίξουμε!

Ν. Ριγανάς: Οι Ουκρανοί είχαν 5-6 σερί παρουσίες σε ομίλους και παίζανε πρώτη φορά προκριματικούς. Ήρθαν με αρκετό τουπέ, ότι είναι ανώτεροι κτλ. Εμείς τους κερδίσαμε με ψυχή. Ήταν πολύ δύσκολη ομάδα, αλλά τα καταφέραμε. Στους ομίλους δώσαμε πολλά δυνατά ματς. Στην Ευρώπη πρέπει να δώσεις το 130% των δυνάμεων σου, όχι για να κερδίσεις, αλλά απλά να σταθείς στο ματς. Σίγουρα παίζοντας αυτά τα δυνατά ματς, γυρνούσαμε καλύτεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα και μας βοήθησαν να βελτιωθούμε ατομικά και ως ομάδα. Ήταν κουραστικό, δώσαμε 12 επίσημα ματς, χώρια τα δυνατά τουρνουά προετοιμασίας που μετείχαμε. Και τώρα κάπου μας βγαίνει αυτή η κούραση. Θέλουμε να τελειώνουμε το Σάββατο με το πρωτάθλημα, χωρίς να περιμένουμε τον τελευταίο αγώνα.


fcpaok.gr: Σε ευχαριστούμε πολύ Νίκο, είναι κάτι τελευταίο που θες να μας πεις;

Ν. Ριγανάς: Κι εγώ ευχαριστώ. Θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα, εκ μέρους όλων των παικτών, στον κόσμο να έρθει να γεμίσει το γήπεδο της Μίκρας το Σάββατο, να μας βοηθήσει να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Δεν περιμένουμε το τελευταίο ματς, για μας αυτό το ματς είναι τελικός. Κι αν δεν κάνω λάθος, ο ΠΑΟΚ έχει να σηκώσει πρωτάθλημα από το 1991 στο μπάσκετ σε αντρικό άθλημα. Μετά βέβαια τον χρειαζόμαστε δίπλα μας και στη Λαμία, στον ημιτελικό με την άεκ στις 29/5 που ουσιαστικά είναι τελικός. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα για το νταμπλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!