Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ Τσάμπιονς Καπ!!!!!!!!!!!!

Το κόλλημα του Πανελληνίου να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Καπ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ελπίζει για την έξοδο του στην Ευρώπη.


Με έγγραφο στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (CEV) ο Πανελλήνιος δήλωσε κόλλημα όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Καπ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και το θέμα είναι αν ο ΠΑΟΚ πάρει τη θέση του ή η Ελλάδα θα αγωνιστεί με μία ομάδα λιγότερη στην Ευρώπη. Κάτι, που αναμένεται να ξεκαθαριστεί από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Μένει ο Μέλκας, θέλει Χιετάνεν και Ογιανσίβου

Η παραμονή του Γιάννη Μέλκα στον πάγκο του ΠΑΟΚ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θεωρείται σχεδόν δεδομένη και έτσι ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκινήσει στο μυαλό του το σχεδιασμό της ομάδας. Ήδη ο Γιάννης Μέλκας έχει εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση του “Δικεφάλου” για την παραμονή των Χεϊτάνεν και Ογιανσίβου.

Οι δύο αθλητές από τη Φιλανδία ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο ο Μέλκας τους θέλει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να διατηρήσουν το βασικό κορμό της φετινής ομάδας και με την προσθήκη ορισμένων παικτών Ελλήνων και ξένων να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Άλλωστε ο Δικέφαλος έχασε στις λεπτομέρειες την έξοδο του στην Ευρώπη και την επόμενη χρονιά θα επιδιώξει να επιστρέψει τόσο στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και στα κύπελλα της “Γηραιάς Ηπείρου”.

Σειρά... και οι Έλληνες

Δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις των Ογιανσίβου και Χεϊτάνεν που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Είναι και οι Έλληνες παίκτες που θα κληθούν τις επόμενες μέρες από τη διοίκηση του “Δικεφάλου” για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Θανάσης Ντίνας (κεντρικός), ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης (ακραίος), ο Βασίλης Πλίκας (πασαδόρος), ο Δημήτρης Ωρολογάς (ακραίος) και ο Χρήστος Δημητρακόπουλος. Μάλιστα ο τελευταίος έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Ένας έμπειρος παίκτης που μόνο πολύτιμος μπορεί να χαρακτηριστεί για τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!