Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η ΣΑΠΙΛΑ(ΟΣΦΠ - ΠΑΟ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ!!!

"Αυτοί θα τινάξουν τον Ολυμπιακό στον αέρα": ηχητικό ντοκουμέντο (;) "καίει" τον Θεοδωρίδη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!


http://www.liveleak.com/mp.swf?config=http%3A%2F%2Fwww.liveleak.com%2Fflash_config.php%3Ftoken%3D65e_1274974915%26embed%3D1



Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη, για ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ((theodoridisavas.blogspot.com), και φαίνεται να έχει καταγράψει δική του συνομιλία, με τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Δουκάκο. Το περιεχόμενο της συζήτησης είναι "καυτό" και περιέχει ατάκες που θα συζητηθούν...


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παράγοντας των "ερυθρόλευκων" θεωρεί το ντοκουμέντο προϊόν υποκλοπής και απειλεί να κινηθεί νομικά, ενώ δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για να γνωρίζουμε αν πρόκειται σύμφωνα με τον δημοσιογράφο για πραγματική συνέντευξη ή όχι.

"Ο Λαυρεντιάδης δεν έχει ακόμα ιδέα, αυτοί θα τινάξουν τον Ολυμπιακό στον αέρα. Τρέμουνε την αλήθεια", λέει σε ένα σημείο και προσθέτει: "Θα τον γ... τον Λούβαρη, θα πω στο συμβούλιο ότι είναι η καταστροφή της ομάδας. Να φύγει χτες από την Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ. Εκανε τα αδύνατα δυνατά να παρασύρει τον πρόεδρο".

"Ο Δαλούκας μόλις με είδε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έπαθε... συγκοπή.... Και όντως τελικά έπαιξε μια χαρά τον Ολυμπιακό", προσθέτει σε ένα άλλο σημείο. "Ολοι οι προπονητές με παρακάλαγαν να είμαι δίπλα τους. Που με ήξερε εμένα ο Ζίκο που με απομάκρυνε, άλλοι το έκαναν...Ο Πατέρας με έφαγε ή ο Πιλάβιος; Ο Κόκκαλης με έφαγε", σχολιάζει.

"Οταν βγει η εφημερίδα "Γαύρος" θέλω να σε βάλω εκεί μέσα. Εφημερίδα που θα κάνει πάταγο. Θα δώσω εκεί συνέντευξη και θα τους τσακίσω. Εχουνε πεθάνει όλοι και στο ΦΩΣ και στον Πρωταθλητή. Ο καθένας έχει και από έναν τσάτσο", τονίζει στη συνέχεια, ενώ μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον πρόεδρο της ΕΠΟ:

"Ξέρεις τι π... είναι ο Πιλάβιος. Σούζα τον έχει ο Πατέρας. Αυτός φταίει για τα λάθη των διαιτητών. Θα σε γ... του είπα. Δεν μπορείς να παίζεις με τον Ολυμπιακό. Και την επόμενη μέρα με πήρε δέκα φορές τηλέφωνο να με ρωτήσει τι έπαθα".

"Αν ανοίξω το στοματάκι μου στον πρόεδρο, θα πάρει πόδι με τις κινήσεις που έχει κάνει ο Λούβαρης. Μια ζωή κρύβεται. Δεν είχε τον ανδρισμό ούτε να παραιτηθεί και να φύγει. Ο Γκαγκάτσης μου λέει ρε Σάββα, είναι δυνατόν να είναι τόσο μ... ο πρόεδρος, να μην βλέπει; Μου είπε ότι του έλεγε βάλε με με τον Σάββα και να δεις για πότε σου παίρνουμε το πρωτάθλημα"!

"Οι νταβατζήδες της ΘΥΡΑΣ 7 είχαν πέσει πάνω στους Μαρινάκηδες και τους έγλειφαν", ανέφερει επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!