Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Σύσκεψη κορυφής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τι ειπώθηκε στην συνεδρίαση της Δευτέρας (10/5), στην οποία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής και ο ομόλογός του του μπάσκετ, Μιλτιάδης Κανώτας


Σημαντική συνάντηση με θέμα τον οικονομικό απολογισμό της ΚΑΕ, κατά την επίσημη εκδοχή, είχαν την Δευτέρα (10/5) το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιλτιάδης Κανώτας, με το προεδρείο του Ερασιτέχνη κ.κ. Κατσαρή, Καπετανάκη, Παπασόπουλου και την παρουσία των μελών της επιτροπής μπάσκετ κ.κ. Ησαϊάδη και Μπεκιάρη.

"Καλύτερη εικόνα"

Όπως δήλωσε ο κ. Κατσαρής μετά το τέλος της συνάντησης "ο απολογισμός που μας έγινε μέχρι την 1η Μαΐου μας έδωσε μια εικόνα καλύτερη από την προηγούμενη χρονιά". Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη συμπληρώνοντας, τόνισε: "Υπάρχει ένα άνοιγμα αλλά υπάρχει και τάξη. Το άνοιγμα μπορεί να μετακυλιστεί στις επόμενες χρήσεις και είναι αντιμετωπίσιμο".

Το διοικητικό θέμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και διοικητικά θέματα καθώς στο τέλος Ιουνίου, λήγει η θητεία της παρούσας διοίκησης. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα σχηματισμού νέας διοίκησης στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα, με θέμα την επικύρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που είναι σε εξέλιξη και την προκήρυξη νέας. Οριστική απόφαση πάντως δεν πάρθηκε και ίσως για αυτό τον λόγο ο Θανάσης Κατσαρής στο τέλος της συνεδρίασης, τόνιζε: "Δεν μιλήσαμε για διοικητικά θέματα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει διοίκηση. Ο Ερασιτέχνης περιμένει να του καταθέσουν τις προτάσεις για να πάρει τις αποφάσεις του".

Ξεκίνησαν προπονήσεις

Στον αγωνιστικό τομέα, ξεκίνησαν από την Δευτέρα (10/5) οι προπονήσεις των εναπομεινάντων παικτών στον ΠΑΟΚ. Το παρών έδωσαν έξι παίκτες, όλοι Έλληνες εννοείται, αφού οι ξένοι έχουν αποχωρήσει ήδη από τη Θεσσαλονίκη για τις πατρίδες τους ή όπου αλλού. Οι παρόντες στο "Παλατάκι", συγκεκριμένα, ήταν οι Ταπούτος, Καλαϊτζίδης, Δεμερτζής, Καλλές, Αράπης και Γιαννακίδης. Κυρίως θα ακολουθήσουν από ΄δω και στο εξής πρόγραμμα συντήρησης, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!