Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΤΟ FINAL FOUR!






PREDNJI BRAĆA

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Παρτιζάν - Ολυμπιακός 7/5/2010 22:00 ΣΚΑΙ

Μια λαοθάλασσα από γκρομπάρι κάνει απόβαση στο Παρίσι και ετοιμάζεται να λιώσει την ομάδα του δημοσίου! Αυτοί με τα 30 εκ. και εμείς με την καρδιά, το πάθος, την ψυχή! Μαζί τους, φυσικά και πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, που θα δώσουν ξεχωριστό τόνο στην κερκίδα! Καλή επιτυχία αδέρφια!

Η Παρτιζάν λοιπόν θα ψάξει στο Final Four ακόμα μια υπέρβαση! Σε μια χρονιά που κανένας δεν πίστευε ότι θα περάσει καν από τους ομίλους, τα αδέρφια μας απέδειξαν σε όλους ότι μπάσκετ δεν παίζουν μόνο τα τσεκ των επιταγών, αλλά και η καρδιά και η ψυχή!

Υπέρβαση η πρόκριση στους 16, υπέρβαση η πρόκριση έναντι του ΠΑΟ από το top 16, υπέρβαση και το στεγνό καθάρισμα της Μακάμπι με 3-1 στους προημιτελικούς.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα, με παίκτες β' διαλογής, αλλά με προπονητή τον μαέστρο Ντούλε Βουγιόσεβιτς, κατάφερε το ακατόρθωτο!

Σήμερα καλείται να ξανακάνει αυτό που έκανε στην πρώτη φάση της σεζόν, όταν στη φλεγόμενη Χάλα Πιονίρ, έλιωσε τον Ολυμπιακό με 86-80.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, έχει πρωτοκλασάτους παίκτες, αλλά πολύ αμφιβάλω αν έχει την ψυχή να αντεπεξέλθει το βάρος του φαβορί!

Πάμε όμως να γνωρίσουμε λίγο τους πιο σημαντικούς παίκτες της Παρτιζάν, αφού φαντάζομαι ότι θα είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό.

4. Λόρενς Ρόμπερτς

8.9 πόντοι, 7.7 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ

Τεράστια προσφορά από τον Αμερικάνο φόργουορντ της Παρτιζάν, ο οποίος μπορεί να μην είναι μεγάλος σκόρερ, αλλά έχει τρομερή δύναμη και είναι μεγάλο κεφάλαιο σε ριμπάουντ και άμυνα. Χρωστάει κάτι στον Ολυμπιακό, αφού τον είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2007 και τον έδιωξε πριν αρχίσει η σεζόν.

6. Μπο ΜακΚάλεμπ

13.1 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 1.9 κλεψίματα

Ο πυραυλοκίνητος γκαρντ της Παρτίζαν, ήρθε από την μικρή τούρκικη Μερσίν και βγάζει μάτια με την απόδοση του. Είναι ταχύτατος και μπορεί να προκαλέσει τρομερά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Γιαννάκης εκτιμώ ότι θα ρίξει τον Μπέβερλι επάνω του, που του ταιριάζει, αφού ούτε ο Τεόντοσιτς, ούτε ο Παπαλουκάς μπορούν να τον ακολουθήσουν!

7. Ντούσαν Κέτσμαν

9.3 πόντοι, 3.3 ριμπάουντ, 1.3 ασσίστ

Ο μεγάλο αρχηγός! Ο περσινός πρωταθλητής Ευρώπης με τον ΠΑΟ, θέλει να σηκώσει ξανά το τρόπαιο, αυτή τη φορά με την ομάδα της καρδιάς του! Δεν ηγήθηκε της ομάδας στη στατιστική όλη τη σεζόν, αλλά όταν έπρεπε, σκότωσε με 29 πόντους και 7 τρίποντα τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Είναι ο πιο έμπειρος παίκτης και περιμένει πολλά ο Βουγιόσεβιτς από αυτόν!

10. Αλεξάνταρ Ράσιτς

7.3 πόντοι, 1.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ

Κλασσικότατος Σέρβος γκαρντ, μπορεί στη μέρα του να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα, όπως είχε κάνει και με τους 25 πόντους του στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό! Κομβικό σημείο θα είναι και η άμυνα του στους Τσίλντρες και Κλέιζα, αφού είναι εξαιρετικός αμυντικός.

21. Αλεκς Μάριτς

14.4 πόντοι, 8.6 ριμπάουντ

Μετά τους Μιλόγεβιτς, Πέροβιτς και Πέκοβιτς, άλλος ένας ψηλός-αποκάλυψη για την Παρτιζάν. Ο Αμερικανοθρεμένος Άλεκς Μάριτς, μετά από 4 χρόνια στο κολέγιο Νεμπράσκα και μια χρονιά σαν αναπληρωματικός στη Γρανάδα, φέτος έκανε το μεγάλο μπαμ και ήδη πολλές ομάδες των γλυκοκοιτάζουν. Πολύ δυνατός μέσα στη ρακέτα, θα δώσει μάχες με τους ψηλούς του ΟΣΦΠ.

24. Γιαν Βέσελι

8 πόντοι, 4.6 ριμπάουντ, 1.3 ασσίστ

Το παιδί με τα ελατήρια στα πόδια, που σίγουρα θα αφήσει την Παρτίζαν για ομάδα του NBA, είναι ένας κομβικότατος παίκτης για τον Βουγιόσεβιτς. Ο Τσέχος έχει τρομερά αθλητικά προσόντα, ενώ, παρά τα 2.10 του, παίζει γκαρντ και διασχίζει το γήπεδο με μεγάλη ταχύτητα. Θα γίνω ιερόσυλος, αλλά μου θυμίζει Κλιφ Λέβινγκστον στο πιο ελαφρύ του....

33. Σλάβκο Βράνιες

4.3 πόντοι, 4.7 ριμπάουντ, 1.5 τάπες

Δεν έκανε ποτέ την καριέρα που θα μπορούσε (επάνω αντίπαλος με τον Λάζο), αφού είναι αρκετά άτεχνος. Παρόλα αυτά, τα 229 εκατοστά του είναι ικανά να προκαλέσουν απίστευτα προβλήματα στον Ολυμπιακό και την επίθεση του, αφού είναι εξαιρετικός αμυντικός και μπλοκέρ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΝΤΟΥΣΚΟ ΒΟΥΓΙΟΣΕΒΙΤΣ

Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη του Final Four. Ο προπονητής της Παρτίζαν τόνισε ότι η ομάδα του έχει μεγάλο κίνητρο για να νικήσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Αναφερόμενος στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ο Βουγιόσεβιτς υπογράμμισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη:"Όλοι πρέπει να καταλάβουν, ότι το φάιναλ-φορ είναι το σημαντικότερο γεγονός. Εργαστήκαμε σκληρά για να είμαστε εδώ. Προχωρήσαμε και χαίρομαι που αυτή την χρονιά είναι στο Παρίσι. Είναι η πόλη του Φωτός και σίγουρα η καλύτερη πόλη για τέτοιους τελικούς.

Τώρα σχετικά με τον αυριανό αγώνα (Παρασκευή 7/5), να σας πω ότι είμαστε έτοιμοι, υγιείς και ήρεμοι. Δύσκολο να προβλέψεις τι θα γίνει αύριο και την Κυριακή βέβαια. Γιατί, ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Θα παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα, είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ".

Βουγιόσεβιτς και Γιαννάκης συναντήθηκαν ξανά στο Final Four της Γάνδης όταν ο πρώτος είχε πάρει ήδη το δρόμο της προπονητικής και ο άλλος έπαιζε ακόμα μπάσκετ. Η επόμενη ερώτηση στον Σέρβο τεχνικό ήταν αναφορικά με αυτό:

"Αυτό το φάιναλ- φορ που έγινε στη Γάνδη, ήταν η πρώτη φορά, μόλις άλλαξε ο τρόπος διοργάνωσης. Πρώτη φορά οργανώθηκε φάιναλ- φορ. Έπαιζαν παλιότερα σε ουδέτερο γήπεδο οι ομάδες.

Έχουμε συναντηθεί, τότε παίζαμε για την τρίτη θέση. Έπαιζαν Γκάλης και Γιαννάκης. Ο Γιαννάκης ήταν υπέροχος αμυντικός και επιθετικός. Πλέον όμως άλλαξε το μπάσκετ, κάθε χρόνο αλλάζει. Υπάρχουν διαφορές. Όμως παίκτες όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Πασπάλι, ο Γκάλης, ο Γιαννάκης ήταν σπουδαίοι. Δε συγκρίνονται, ήταν οι φανταστικοί στην εποχή τους".

"Κίνητρο για μας η νίκη επί του Ολυμπιακού"

Το κίνητρο για την Παρτίζαν είναι πολύ μεγάλο σε αυτό το Final Four όπου κατέχει τον τίτλο του αουτσάιντερ και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς παραδέχεται ότι η ομάδα του έχει μεγάλο κίνητρο να νικήσει τον Ολυμπιακό.

"Δεν χρειάζεται να μιλάμε για κίνητρα, όλοι είχαμε. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα με νέους παίκτες και νεαρούς παίκτες. Συμμετέχουν από διάφορες εθνικότητες, πολλές ομάδες και παίζουν μπάσκετ με αγάπη. Δείχνουν ότι πρέπει να συνεργαστούν.

Ήταν μια πολύ καλή περίοδος, φτάσαμε στο φάιναλ- φορ. Κερδίσαμε και Αδριατική Λίγκα, είναι σημαντική διοργάνωση και αυτή. Με τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό το ματς. Αποτελεί κίνητρο να τον κερδίσουμε. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει κίνητρο. Προβλέψεις πάντως δεν μπορείς να κάνεις", κατέληξε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.


ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΤΣΜΑΝ

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για να δώσει ότι καλύτερο μπορεί, εξέφρασε ο Ντούσαν Κέτσμαν ο οποίος δίνει το παρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four της Ευρωλίγκα:

"Η Παρτίζαν είναι η πιο νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα. Κερδίσαμε πολλές φορές παλιά, αλλά τώρα θα παίξουμε απέναντι σε δυνατές ομάδες. Ήρθαμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Ως σήμερα, σταθήκαμε και τυχεροί, ήρθαμε εδώ και πρέπει να επωφεληθούμε την ευκαιρία. Να δώσουμε τη μάχη μας ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Να προσπαθήσουμε περισσότερο.

Εμείς παίζουμε σαν ομάδα, βλέπουμε πως προχωράει ο αγώνας. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και δίνουμε ό,τι καλύτερο. Προσπαθούμε να δείξουμε ικανότητες και να βελτιωθούμε".

ΜΠΟ ΜΑΚ ΚΑΛΕΜΠ

"Ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε. Να βγούμε έξω και να τα δώσουμε όλα. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτε.

Εχουμε αντιμετωπίσει και τις τρεις ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μαρούσι) στην εφετινή Ευρωλίγκα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι μεγάλη οικειότητα που θα ξαναβρούμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί και οι τρεις ομάδες έχουν το δικό τους –διαφορετικό- στιλ.

Εμπιστοσύνη έχουμε πριν από όλα τα παιχνίδια. Το σίγουρο είναι ότι θα βγούμε στο γήπεδο για να πολεμήσουμε για το καλύτερο.

Στην ομάδα μας υπάρχει και ο Ντούσαν Κέτσμαν, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία. Πέρυσι, κατέκτησε την Ευρωλίγκα, οπότε υπάρχουν στιγμές που τον ρωτάμε να μας πει τη γνώμη του και συζητάμε για το Φάιναλ Φορ.

Δεν μπορώ να προβλέψω ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον «match up», που θα μπορούσε να περιμένει κανείς να δει αύριο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και ο στόχος μας είναι να τους σταματήσουμε. Οχι σε ατομικό επίπεδο, αλλά σαν ομάδα.

Η εμπειρία δεν παίζει αύριο. Το παιχνίδι είναι «do or die». Η το κάνεις ή πεθαίνεις. Και οι δύο ομάδες θα βγουν έξω για να κερδίσουν. Αυτός είναι ο στόχος".

ΣΛΑΒΚΟ ΒΡΑΝΙΕΣ

"Για κάποιους η συμμετοχή μας στο Φάιναλ Φορ μπορεί να αποτελεί έκπληξη, όχι όμως και για μας. Γιατί ξέρουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Κερδίσαμε σημαντικούς αγώνες, δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις και με το ίδιο σκεπτικό έχουμε προετοιμαστεί για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Για μας είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς. Και για τον σύλλογο τα δέκα τελευταία χρόνια, οπότε καταλαβαίνετε...

Εχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά η αυριανή αναμέτρηση είναι εντελώς διαφορετική, καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ουδέτερο γήπεδο. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι με τον Ολυμπιακό γνωριζόμαστε πολύ καλά και η ομάδα που θα είναι αποτελεσματική από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Το σουτ του Κέτσμαν από τη μια μπασκέτα στην άλλη μας έδωσε τον τίτλο της Αδριατικής Λίγκας, αλλά -πιστέψτε με- εξηγεί κάτι πολύ σημαντικό. Οτι ένας αγώνας μπάσκετ δεν τελειώνει πριν από τον τελευταίο ήχο της κόρνας. Σε ένα παιχνίδι είναι όλα πιθανά, αρκεί να παλεύεις ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μακάρι να πανηγυρίσουμε αύριο, όπως κάναμε προ ημερών στο Ζάγκρεμπ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί εδώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας"


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝΑΡΑ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ISTE BOJE ISTA VERA!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!