Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΒΟΛΕΙ: Σε εγρήγορση ως το τέλος - Δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Χιετάνεν

Σε εγρήγορση ως το τέλος

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της, για τουλάχιστον ακόμη 10 ημέρες, όταν και ο Γιάννης Μέλκας θα... κηρύξει λήξη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο


Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Μέλκας έχει την ευκαιρία, κατά τη διάρκειά τους, να δουλέψει με τους Έλληνες παίκτες της ομάδας, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον κύριο κορμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μοναδικός απών είναι ο Ηλίας Παντακίδης, αφού ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και ο Μέλκας αποφάσισε να μην ζορίσει τον παίκτη. Στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι το οριστικό τέλος της σεζόν ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες άλλων ομάδων που μπορεί να ενταχθούν στο δυναμικό του "Δικέφαλου". Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού έχει συμπληρωθεί περίπου ένας μήνας από τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας.

Καθυστερεί η συνάντηση με τη διοίκηση λόγω... Ζαγοράκη

Όπως σας είχε ενημερώσει πριν από αρκετές μέρες το olaPAOK.gr ο Γιάννης Μέλκας θα συναντιόνταν με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συνάντηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε και όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει λίγο ακόμη.

Αυτόν τον καιρό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, είναι απασχολημένος με θέματα που αφορούν την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Αφιερώνει όλο του τον χρόνο ασχολούμενος με τα ζητήματα που εκκρεμούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα (έργα στην Τούμπα) και έτσι δεν υπάρχει χρόνος για τη συνάντηση με τους ανθρώπους του τμήματος βόλεϊ. Βέβαια, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, αφού το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πρώτη επίσημη παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είναι μεγάλο.


Δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Χιετάνεν

Φινλανδική ιστοσελίδα θεωρεί δεδομένο ότι ο ακραίος του "Δικέφαλου" δεν θα είναι τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας. Τι λέει ο ίδιος ο παίκτης για τους Έλληνες φιλάθλους


Ο Μάτι Χεϊτάνεν, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.iltalehti.fi την Τετάρτη (26/5), δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ευελπιστεί μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Φιλανδός ακραίος του "Δικέφαλου", σε δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στο εν λόγω κείμενο, τονίζει ότι μόνο στην Ελλάδα φοβήθηκε από τις αντιδράσεις του κοινού στη διάρκεια ενός αγώνα βόλεϊ!

"Σε γενικές γραμμές, στα παιχνίδια μας υπήρχαν λίγοι θεατές, περίπου 200 με 300, αλλά στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη ήταν πάνω από τρεις χιλιάδες. Πετάχτηκαν κέρματα και φωτοβολίδες, υπήρχε μεγάλος φανατισμός. Τέτοια γεγονότα δεν συμβαίνουν μόνο στον χώρο του βόλεϊ, αλλά και σε ποδοσφαιρικούς αγώνες", ανέφερε σχετικά ο Χιετάνεν.

Σε άλλο σημείο, το δημοσίευμα αναφέρει: "Ο Χιετάνεν δεν προτίθεται να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ, και πιστεύει ότι θα έχει βρει νέα ομάδα μέχρι τον Ιούλιο".

Δείτε το δημοσίευμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!