Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!

Ανακοίνωση : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ


Το κακό έχει παραγίνει πλέον, ο καθένας νοιώθει άξιος να εκφράζει άποψη είτε πίσω από ένα μικρόφωνο είτε νομίζοντας ότι είναι συγγραφέας και να χαρακτηρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Για το αγωνιστικό αν και εκεί οι περισσότεροι είστε ανιστόρητοι και ανίδεοι πείτε ο καθένας ότι νομίζετε, από αυτό ζείτε άλλωστε...αλλά όσον αφορά το κεφάλαιο που λέγεται οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. για χαλαρώστε ...η μάλλον βουλώστε το γιατί αρκετά σας ανεχτήκαμε.

Η άνεση και η ασφάλεια που νοιώθει κάποιος πίσω από έναν υπολογιστή, ένα μικρόφωνο ή στην ζεστασιά του σπιτιού του, έχει μεγάλη διαφορά από την ιστορία που γράφεται στους δρόμους και στα χαρακώματα. Βέβαια παρόμοιες είναι και οι ιστορίες που εξιστορείτε και εσείς οι ίδιοι για το παρελθόν με μεγάλη περηφάνια, παρόμοιο είναι και το περιεχόμενο των συνθημάτων που φωνάζετε ή δεν φωνάζετε στο γήπεδο και απλώς τραβάτε βιντεάκια για να περηφανεύεστε και να καυχιέστε στις παρέες σας αργότερα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ως Club Π.Α.Ο.Κ. Μακεδόνες σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε εκφραστές του οπαδικού κόσμου κάτι paokmania-paokplanet και τα συναφή επαγγέλματα, αλλά αντιθέτως τους κρίνουμε άκρως επικίνδυνους και ανίκανους να πιάνουν στο στόμα τους , τους οπαδούς μας. Καλούμε όμως όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να φωνάξει ένα σύνθημα που την φετινή χρονιά έγινε ύμνος : «Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια μες την Αθήνα στέλναμε βαγόνια με Παοκτσήδες τρελλοκομεία και αθηναίους στα νοσοκομεία» που για την ιστορία η πρώτη εκτέλεση έλεγε : «με Παοκτσήδες εγκληματίες και αθηναίους χιλιάδες τραυματίες»

ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

Υ.Γ. volleypaok
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ...
ΚΑΝΤΕ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΚΑΡΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠ'ΕΥΘΥΝΕΤΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
ΖΩΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΑ ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ!!!
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!