Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ Β ΕΘΝΙΚΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ SUPER MARKET 3!!!
ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΧΡΕΟΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ 44 ΚΤΛ... ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΤΕ??? ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΗΣΕΙ ΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ... ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ??? ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ???
ΟΠΑΠ: Ανακουφίζει...!!!

«Ο κόσμος απαιτεί δικαιοσύνη και αν δεν συνέλθουμε δεν ξέρω τι μέλλον θα έχει το πολιτικό μας σύστημα, οι πολίτες και η ίδια η πατρίδα» αναρωτήθηκε κάποια στιγμή, από την έδρα της Βουλής των Ελλήνων, ο Υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος. Δεν πρόλαβε καν να ολοκληρωθεί η φράση του ή κι αν την ολοκλήρωσε δεν πρόλαβε να κατέβει από το βήμα και η απάντηση δόθηκε από τους ίδιους του βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, εκλεγμένος στη Θεσσαλονίκη βουλευτής, κ. Σπ. Βούγιας, πέρα και έξω από κάθε αρμοδιότητά του, δεσμεύτηκε να βοηθήσει οικονομικά μια Ανώνυμη Εταιρεία, γνωστή για της επαιτείες, τις λιτανείες και τα απλωμένα χέρια σε πάσης φύσεως και προέλευσης κρατικά (μπλε ή πράσινα κατά περίσταση) και ιδιωτικά (κόκκινα ή πράσινα κατά περίοδο) χρήματα.

Δεσμεύτηκε να βρει (!) χρήματα για να φτιάξει το γήπεδο μίας Α.Ε, όταν ο ΑΡΗΣ - και ουσιαστικά ο κόσμος του γιατί στον ΑΡΗ δεν υπάρχουν «περήφανες» χορηγίες και παραφούσκωμενες πωλήσεις ποδοσφαιριστών - πλήρωνε από τη τσέπη του την κατασκευή του χλοοτάπητα, τη στεγανοποίηση των θυρών 1, 2 και 3, το αποστραγγιστικό δίκτυο, την αντικατάσταση των αποχετεύσεων, την ενίσχυση των δομικών στοιχείων, την κατασκευή των χώρων υγιεινής.

Την ίδια ώρα λοιπόν που ο ΑΡΗΣ με τσίπα και νοικοκυρεμένα συμμάζευε το σπίτι του, Υφυπουργός κυβέρνησης χώρας που ζει με δανεικά και με την εποπτεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου υπόσχεται 1.000.000 € (!!!) σε ανώνυμη εταιρεία που δεν γουστάρει να τα βάλει από τη τσέπη της επειδή έχει καλομάθει στο «τζάμπα» και στη «δημόσια δαπάνη».

Είναι όμως ο ίδιος Υφυπουργός που σε θέματα κυριολεκτικά της αρμοδιότητας του δεν δεσμεύτηκε για τίποτα και δεν έπραξε και τίποτα σε ό,τι αφορά τον ΑΡΗ. Να αναφερθούμε στα γεγονότα της Καβάλας, όπου αστυνομικοί, υφιστάμενοι του Υφυπουργού, απέκρυψαν και διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα συντάσσοντας μια προκλητικά ελλιπή και παραπλανητική Έκθεση;

Μια Έκθεση που δεν ανέφερε πουθενά αυτά που κατονομάστηκαν από εφημερίδες της πόλης της Καβάλας, από πολιτικούς της Καβάλας, από ραδιόφωνα της Καβάλας, από τηλεοράσεις της Καβάλας, από πλήθος βίντεο στο διαδίκτυο που κατέγραψαν την οργανωμένη και με την ανοχή της αστυνομίας είσοδο κρανοφόρων με διακριτικά του παοκ οι οποίοι έφεραν σιδερογροθιές, αλυσίδες και γκλοπ με σκοπό τη δημιουργία επεισοδίων, άσχετα αν στη διάρκεια το θεώρησαν… ανέφικτο!

Τις δηλώσεις συμπαράστασης του κ. Βούγια προς τη χαϊδεμένη ομάδας του συστήματος και των υπουργών, ενίσχυσαν και οι τοποθετήσεις 3 βουλευτών του ΛΑΟΣ. Οι δυο εξ αυτών, ο Κ. Βελόπουλος (Β’ Θεσσαλονίκης) και ο Α. Κολοκοτρώνης (Α’ Θεσσαλονίκης) με ευκολία υποστήριξαν τη διάθεση χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων προς μια ιδιωτική Ανώνυμη Εταιρεία.

Είναι οι ίδιοι βουλευτές οι οποίοι συνυπέγραψαν και κατέθεσαν την επαίσχυντη επερώτηση στην Ελληνική Βουλή που περιέγραφε ψευδή και ανυπόστατα γεγονότα σχετικά με υποστολή Ελληνικών σημαιών στο Κλ. Βικελίδης, επερώτηση η οποία, στα όρια της συκοφάντησης και της σκόπιμης ψευδολογίας, έβλαπτε το κύρος του ΑΡΗ.

Φυσικά ο τρίτος βουλευτής του ΛΑΟΣ που στάθηκε στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας του συστήματος και των υπουργών είναι ο κ. Γ. Ανατολάκης, παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Οι παλιές «αγάπες», βλέπετε, δύσκολα ξεχνιούνται.

Ο κ. Ανατολάκης δήλωσε «μιλάμε για χρήματα που δίνει ο ΟΠΑΠ και τα οποία δεν επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους», προσπαθώντας προφανώς να μας πείσει ότι τα χρήματα ο ΟΠΑΠ τα συγκεντρώνει από κατοίκους της… Ζιμπάμπουε και ότι έχει δικαίωμα τα χρήματα αυτά να τα διαθέτει όπως γουστάρει, ευνοώντας για μια ακόμα φορά προκλητικά μία ομάδα και στερώντας ταυτόχρονα αυτά τα λεφτά από τους Έλληνες φορολογούμενους που έχουν την απαίτηση να δουν κοινωφελή έργα και όχι «βολέματα ημετέρων».

Βεβαίως, τον δρόμο είχε σπεύσει ν’ ανοίξει ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης, ο οποίος, βιαστικός όντας να προλάβει να πιστωθεί πολιτικά οφέλη, πρότεινε και εισηγήθηκε τη χρηματοδότηση μιας ιδιωτικής Ανώνυμης Εταιρείας με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι βουλευτές όμως που ακολούθησαν στη σπέκουλα και στο μοίρασμα χρημάτων (μήπως δικά τους είναι; Από τον Ελληνικό λαό τα στερούν) υποσχέθηκαν τα ίδια χρήματα μέσω του ΟΠΑΠ, μιας εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο, η οποία θεωρητικά θα έπρεπε να λαμβάνει τις αποφάσεις της με βάση τη γνώμη του Προέδρου, του Διευθύνοντα Συμβούλου και του Διοικητικού της Συμβουλίου. Στην Ελλάδα όμως τα πράγματα λειτουργούν αλλιώς γι’ αυτό καταντήσαμε εδώ που καταντήσαμε, υπό κηδεμονία και με υποθηκευμένο το μέλλον μας.

Οι ίδιοι όμως βουλευτές δεν συνυπέγραψαν την επερώτηση στη Βουλή του βουλευτή κ. Α. Ντινόπουλου ο οποίος περιγράφει μια κατά τη γνώμη του ύποπτη ενέργεια του ΟΠΑΠ στον αγώνα (μαντέψτε) ολυμπιακός - παοκ από τον οποίο ωφελήθηκαν πολλοί Θεσσαλονικείς, όπως αναφέρει η επερώτηση (ημερομηνία επερώτησης 19 Μαΐου 2010, αριθμ. πρωτοκ. 10388… μήπως και θέλουν κάποιοι να ενημερωθούν).

Αν φιλοτιμηθεί κανένας πολιτικός ή φορέας, ας μας απαντήσει και στο ερώτημα γιατί η ΓΓΑ και η Νομαρχία Θεσσαλονίκης πληρώνουν επί χρόνια τη συντήρηση του γηπέδου στην Πυλαία που παραχωρήθηκε στον παοκ και που ο Ελληνικός Λαός το πλήρωσε με 10 δισεκατομμύρια δραχμές, έναντι 4 δισεκατομμυρίων δραχμών που ήταν το αρχικό κόστος.

Δώστε τώρα εξηγήσεις, μεγαλόστομοι πολιτικοί που με ύφος καταβεβλημένο και μωβ γραβάτες περιφέρατε τη θλίψη σας στις οθόνες των τηλεοράσεων και στα έδρανα της Βουλής ζητώντας οικονομικές θυσίες από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Βρήκατε χρήματα πουθενά και τα μοιράζετε; Άνοιξε καμιά διαθήκη και σας έπεσε καμιά κληρονομιά;

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρεθεί κάποιος που να διαθέτει έστω και το ελάχιστο ίχνος ευθιξίας και να βάλει τα πράγματα αλλά και τα πρόσωπα στη θέση τους. Να βρεθεί κάποιος να τους πιάσει από το αυτί και να τους κάνει να το βουλώσουν.

Είναι προκλητικό, σε μία περίοδο που ακούμε καθημερινά για «βολέματα» και κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ δεξιά κι αριστερά, να έρχονται πολιτικοί και ξετσίπωτα να υποστηρίζουν μία ακόμα τέτοια περίπτωση.

Είναι εντελώς απίστευτο (αν κι αυτή η έννοια έχει ξεφτιλιστεί πλέον στην Ελλάδα) να μας κοροϊδεύουν έτσι, εντελώς αναίσχυντα, μέσα στα μούτρα μας και να κάνουν τους χουβαρντάδες με τα χρήματα όλων μας!!!

Οι… χέστρες και τα καζανάκια μιας ιδιωτικής ανώνυμης εταιρείας σίγουρα δεν είναι δα και εθνική προτεραιότητα ούτε και κανένα μείζον αθλητικό ζήτημα της χώρας ούτε και είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για να σπεύσει ο ΟΠΑΠ για να τους… ανακουφίσει

Όπως τα έκαναν σαν τα μούτρα τους - σκ@τ@ δηλαδή - ας κοιτάξουν να τα «καθαρίσουν» κιόλας. Με… βουρτσάκι και υπομονή! Κι αν χρειαστούν βοήθεια, σίγουρα θα υπάρξουν αρκετοί μεταξύ των 300 της Βουλής να τους προσφέρουν ένα… χεράκι.

Όχι όμως με τα λεφτά όλων μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!