Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

"Χρυσά" τα δελφίνια του ΠΑΟΚ


Ζευγάρωσε τις πρωτιές με τον Ματτέο Λιούπη που κατέκτησε την πρώτη θέση στη μικτή ατομική. "Χρυσός" και ο Αντώνης Φωκαΐδης, λίγο νωρίτερα στα 400μ. ελεύθερο. Τι έκαναν οι υπόλοιποι αθλητές του ΠΑΟΚ


Ο Αντώνης Φωκαΐδης δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα του χώρου της κολύμβησης για διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. με χρόνο 3,54,55. Η χαρά του 21χρονου κολυμβητή ήταν απερίγραπτη και καταγράφτηκε και μέσα από τις δηλώσεις του λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της "χρυσής" κούρσας: "Ήταν μία μεγάλη νίκη, αν αναλογιστεί κανείς ότι κέρδισα τον Γιαννιώτη (σ.σ. επί χρόνια πρωταθλητή του Ολυμπιακού). Είναι τιμή μου που κολυμπώ μαζί του και αισθάνομαι χαρούμενος που τον κέρδισα. Το σημαντικότερο είναι ότι έδωσα βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Αυτό μετράει για εμένα".

Μετάλλιο και στις γυναίκες

Ιδανικά ξεκίνησε και για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών που διεξάγεται στην Κέρκυρα. Τρεις αθλήτριες του "Δικέφαλου" κατάφεραν το πρωί της Παρασκευής (7/5) να περάσουν στον τελικό των 50 μ. ελεύθερο. Στη μεγάλη κούρσα που διεξήχθη το απόγευμα της ίδιας μέρας η Μαρία Αναστασιάδου κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, αφού κατετάγη τρίτη με χρόνο 27.03. Οι υπόλοιπες αθλήτριες του ΠΑΟΚ με καλές εμφανίσεις κατετάγησαν σε χαμηλότερες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καϊσίδου με χρόνο 27.11 κατετάγη τέταρτη, ενώ η Δωροθέα Ιωαννίδου όγδοη με χρόνο 27.52.

Οι υπόλοιπες συμμετοχές του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

400 μ. Ελεύθερο Γυναικών

4η Θέση: Αραούζου Καλλιόπη 1991 04:24.43

200 μ. Πεταλούδα Ανδρών

7η Θέση: Σανιζίδης Σπύρος Ν 1989 02:07.00

50μ. Πρόσθιο Ανδρών

5η Θέση Κουγιουμτζόγλου Σάββας 1985 00:29.26

50μ. Πρόσθιο Γυναικών

7η θέση Γεωργίου Ελευθερία 1987 00:34.17

100μ. Ύπτιο Γυναικών

6η θέση Ιωαννίδου Δωροθέα 1991 01.06.85

4Χ200μ. Ελεύθερο Γυναικών

4η Θέση 08:50.60

Βασιλειάδου Ελένη

Μπρόζου Μαρία - Χρυσοβαλάντω

Καϊσίδου Μαρία

Αραούζου Καλλιόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!