Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κατσαρής: "Χρειάζεται χρηματοδότες η ΚΑΕ"


Το κάλεσμα του προέδρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ για το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που έχει ανάγκη οικονομικής ένεσης


Θέση επί του ζητήματος των διοικητικών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που εξακολουθεί να παραμένει ανοικτό, πήρε με δηλώσεις του στο "Metrosport", την Παρασκευή 7/5, ο πρόεδρος του Α.Σ., Θανάσης Κατσαρής. Ο τελευταίος μίλησε για την παρούσα κατάσταση, όσο και για την οικονομική ένεση που έχει άμεσα ανάγκη η ΚΑΕ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Θανάσης Κατσαρής δήλωσε για το μέλλον της παρούσας διοίκησης, που είναι διορισμένη από το Πρωτοδικείο: «Θα περιμένω να ενημερωθώ, να δω τι έχουν στο μυαλό τους όλοι οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν φέτος διοικητικά. Θα πρέπει να κάνουμε συζητήσεις, να δούμε ποιος θα μπει. Ακούω για τον Κώστα Αμοιρίδη. Δεν ξέρω όμως… Θα μιλήσουμε και με τον κ. Γαλατσόπουλο, που ήταν ο σύνδεσμος του ΑΣ με την ΚΑΕ και φυσικά γνωρίζει περισσότερα»

Και συνέχισε ο πρόεδρος του Α.Σ., σχολιάζοντας για τα οικονομικά του τμήματος μπάσκετ: «Πρέπει να βρεθούν χρήματα και άνθρωποι να πλησιάσουν κοντά στην ομάδα. Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε τις επαφές, τις συζητήσεις και αφού ενημερωθώ για το τι έγινε το τελευταίο δίμηνο - τρίμηνο, θα αρχίσουμε και τα ραντεβού. Είναι κάτι που πρέπει να τελειώσει άμεσα. Μέχρι το τέλος Μαΐου το θέμα πρέπει να έχει κλείσει. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην διοίκηση προς το καλύτερο».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την Πέμπτη (6/5) ακούστηκε το όνομα του Σάκη Κουλουτμπάνη για το πόστο αυτού που θα έχει το δικαίωμα υπογραφής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς πάντως να επιβεβαιωθεί η φημολογία.

Όσο για τον Μιλτιάδη Κανώτα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι όπως είπε ο ίδιος... "η θητεία της παρούσας διοίκησης Πρωτοδικείου λήγει στις 10 Οκτωβρίου». Τοποθέτηση που δείχνει ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει στο πόστο του προέδρου της ΚΑΕ.

Ο Αμοιρίδης

Όσο για τον Κώστα Αμοιρίδη, το ρεπορτάζ του "Metrosport" αναφέρει ότι αρκετοί ήταν οι άνθρωποι της ομάδας που προσπάθησαν να τον κρατήσουν «ζεστό» αυτή τη σεζόν, αλλά αν αποφασίσει να μην παραμείνει ούτε ως χορηγός, είναι δική του απόφαση. Η φημολογία αναφέρει ότι προς το παρόν (ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει πόσο θα είναι αυτό το… παρόν) προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κρίση στην αγορά και να ενισχύσει με περισσότερη δουλειά την επιχείρηση του και δεν έχει χρόνο για άλλες δραστηριότητες. Μπορεί αργότερα το καλοκαίρι αυτό το δεδομένο να αλλάξει και ο χορηγός της ΚΑΕ να επιστρέψει πάντα σε επίπεδο σπόνσορινγκ, αφού δεν τίθεται θέμα να αναλάβει διοικητικό πόστο. Έπαιξαν πάντως ρόλο και τα τελευταία ζητήματα που προέκυψαν με τον Κούβελα και τον Τσόλη και για τα οποία ο ίδιος δεν γνώριζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!