Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

"Έλάτε στη Μίκρα να το σηκώσουμε!"




Ο αγώνας του Σαββάτου (8/5) είναι ο κρισιμότερος αγώνας στην ιστορία χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" αντιμετωπίζει την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας σε έναν αγώνα... με φόντο το δεύτερο σερί τίτλο. Οι "ασπρόμαυροι" με νίκη κατακτούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας του ΠΑΟΚ χρειάζονται δίπλα τους τον κόσμο, όσο καμία άλλη φορά. Γι' αυτό και απηύθυναν μήνυμα μέσω του olaPAOK.gr στους φίλους της ομάδας, να δώσουν βροντερό παρών στη Μίκρα, στο παιχνίδι-σταθμός: "Ελάτε στο γήπεδο να σηκώσουμε την κούπα!". Λόγια χαρακτηριστικά από τον προπονητή του τμήματος, Στέλιο Σεϊρεκίδη, τα οποία εκφράζουν ολόκληρη την ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε, ακόμη: "Το "Μίκρα 3" χωράει 1200 άτομα. Στον τελικό της περασμένης σεζόν ήταν τόσοι και περισσότεροι. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τώρα τους χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο".

"Μαζί θα το τελειώσουμε"

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό. Παίκτες και τεχνικό τιμ είναι έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου. Έτοιμοι, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Το ψυχολογικό είναι... δουλειά του κόσμου.

Άπαντες στο τμήμα χάντμπολ θέλουν κάθε ΠΑΟΚτσής να βρεθεί δίπλα τους. "Τους χρειαζόμαστε όλους", έλεγαν στην τελευταία προπόνηση κι η λαχτάρα για μία γεμάτη Μίκρα φαίνονταν σε κάθε τους συζήτηση. "Πρέπει να έρθουν δίπλα μας, για να τελειώσουμε με πανηγυρισμούς το πρωτάθλημα".

Ο αγώνας με την ομάδα της Βέροιας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17.00, το απόγευμα του Σαββάτου (8/5).

Ριγανάς: "Όλα ανοικτά για του χρόνου"

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα fcpaok.gr, ο άσος του ΠΑΟΚ, Νίκος Ριγανάς, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την παραμονή του στους "ασπρόμαυρους":

"Είμαι αριστερόχειρας και αυτό είναι πλεονέκτημα. Εγώ προτιμώ να αγωνίζομαι Ελλάδα, δεν έχω αποφασίσει κάτι άλλο. Για του χρόνου είναι όλα ανοικτά, εγώ θέλω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ λόγω της ομάδας και του κόσμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!