Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Θα γίνει κανονικά το φάιναλ φορ!!! Δεν τίμησαν την ιστορία τους ΠΑΟΚ-ΑΕΚ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...


Ο αστυνομικός διευθυντής της Λαμίας δήλωσε πως οι ημιτελικοί θα γίνουν κανονικά αφού έρχονται από την Αθήνα δυνάμεις τήρησης της τάξης για να ληφθούν έκτακτα μέτρα ασφαλείας.


Σοβαρά επεισόδια έχουν λάβει χώρα από το πρωί στην πόλη της Λαμίας μεταξύ οπαδών. Τα επεισόδια έγιναν σε διάφορα σημεία, ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Γίνονται αναφορές ακόμη και για μαχαιρώματα μεταξύ οπαδών, καθώς επίσης και για μία μολότοφ που έπεσε μέσα στον σύνδεσμο της ΑΕΚ, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Επιπλέον, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για λάθος χειρισμούς από την Αστυνομία η οποία δεν φρόντισε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης πιέζουν να αναβληθεί το φάιναλ φορ, κάτι που δεν θέλει ο ταξίαρχος Διαμαντάκος ο οποίος πιέζει να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Μάλιστα έχει ενημερώσει τους ανθρώπους όλων των ομάδων ότι περιμένουν ενίσχυση με διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες υπάρχουν επτά τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας μαχαιρωμένος. Αυτή την ώρα περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση από δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες τους μετακινούν μακριά από το κέντρο της πόλης της Λαμίας.

Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση που υπάρχει οι οπαδοί θα πάνε στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Αυτή την ώρα πάντως φαίνεται να ηρεμούν τα πράγματα στο κέντρο της πόλης.

Πιθανή η διεξαγωγή του φάιναλ φορ

Η σύσκεψη έχει διακοπεί, καθώς ο ταξίαρχος κ. Διαμαντάκος, έχει πάει στον τόπο όπου έγιναν τα επεισόδια για να επιβλέψει την τήρηση των μέτρων τάξης. Ωστόσο φαίνεται ότι το τελευταίο ημίωρο επικρατούν σκέψεις να διεξαχθεί κανονικά το φάιναλ φορ του Κυπέλλου χάντμπολ και αυτό γιατί φαίνεται ότι έχει εκτονωθεί η ένταση που είχε δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί.

Οργή στην ΟΧΕ

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας χάντμπολ είναι σαφώς ενοχλημένοι από τη γενικότερη στάση της αστυνομίας και τα ελλειπή μέτρα τάξης τα οποία εφαρμόστηκαν. Χαρακτηριστικά είναι όσα λένε στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στη Λαμία: "Πριν λίγες μέρες στείλαμε επίσημο έγγραφο στην ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας με το οποίο ζητούσαμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη ο κίνδυνος δημιουργίας επεισοδίων λόγω της παρουσίας εκατοντάδων οπαδών στην πόλη της Λαμίας. Τελικά το μόνο που έκαναν ήταν να στείλουν ελάχιστες αστυνομικές δυνάμεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα αποτελέσματα τα είδατε".

Φθάνουν στην Λαμία τα πούλμαν των οπαδών της ΑΕΚ

Μία νταλίκα που έχει διπλώσει στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας είχε ως αποτέλεσμα να "κολλήσουν" τα πούλμαν που μετέφεραν τους οπαδούς της ΑΕΚ στην πόλη της Φθιώτιδος. Ωστόσο σύντομα το εμπόδιο αυτό θα ξεπεραστεί και οι οπαδοί της "'Ενωσης" θα βρεθούν στην Λαμία, γεγονός που θα αποτελέσει ακόμη ένα κρας τεστ για την αστυνομία.

Δηλώσεις του Δημάρχου Λαμίας

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος της Λαμίας κ. Κοτρωνιάς: "Δεν είναι καθόλου καλή μέρα για την πόλη. Τα γεγονότα που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή για την τοπική κοινωνία. Η αστυνομική διεύθυνση εξέδωσε άδεια για να διεξαχθεί το φάιναλ φορ, αλλά αδυνατεί να ελέγξει τις μάχες μεταξύ οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Από όσο γνωρίζω ζήτησε ενίσχυση, η οποία δεν ήρθε. Έχω ενημέρωση για υλικές ζημιές, αλλά όχι για τραυματίες".

Σε ερώτηση αν ο Δήμος Λαμίας συναινέσει στη διεξαγωγή των αγώνων ο κ. Κοτρωνιάς τόνισε: "Εμείς θα τηρήσουμε τις συμβατικές μας δεσμεύσεις. Το θέμα είναι να μπορέσει η αστυνομία να ελέγξει τους οπαδούς. Εμάς μας ενδιαφέρει να υπάρχει ασφάλεια για τον κόσμο".

Διμοιρίες από Αθήνα στη Λαμία

Όπως γίνεται γνωστό αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα φθάνουν στην πόλη της Λαμίας για να ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο χώρο εκτός του γηπέδου και φυλάσσεται από μία διμοιρία, η οποία περιμένει εντολές από την αστυνομική διεύθυνση.

Κανονικά η διεξαγωγή των αγώνων

Ο ταξίαρχος κ. Διαμαντάκος δήλωσε πως οι αγώνες θα γίνουν κανονικά. Απομένει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κατευθυνθούν οι οπαδοί των δύο "Δικεφάλων" στο γήπεδο.

Υ.Γ. volleypaok OI AΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Ntrepomai pou eimai paoktsis giati den mporoume na tous dioksoume apo tin omada mas...
Mono giauto ntrepomai...
Yperifanoi organomenoi pou den thelete piso ton salpi, ton prodoti...
Giati kata ta alla ESEIS EISTE KATHAROI KAI SOSTOI KAI POTE DEN PRODOSATE TON PAOK!
Prodidete ton paok kathe fora pou petate ena kapaki apo mpoukali kai kathe fora pou diasirete to onoma tou me epeisodia...
ESEIS EISTE OI PRODOTES KAI KANENAS SALPI DEN SAS FTAIEI
EKSO APO TON PAOK PIA! ARKETI ANOXI EXOUME!
Mia einai i lisi... Sta kagkela oloi osoi kanoun epeisodia kai amauronoun to onoma tou paok kai ton filathlon tou!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!