Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - αρης 3 - 0 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΕΙ Α1 ΑΝΔΡΩΝ
















ΠΑΟΚ - αρης 
3 - 0 



ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

Τα σετ: 25-21, 25-22, 25-23
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 4 (2/6 επ., 2 μπλοκ), Γουίντερ 4, Μπόγιτς 11 (9/21 επ., 2 μπλοκ, 69% υπ. - 62% άριστες), Καραγιάννης 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ), Στέινμπεργκ 10 (9/16 επ., 1 μπλοκ), Λινς 17 (14/25 επ., 2 μπλοκ, 72% υπ. - 67% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 78% υπ. - 61% άριστες / Πλίκας
ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ (Οικονομίδης): Τερζής 1, Ριζόπουλος 5 (5/13 επ., 85% υπ. - 77% άριστες), Ρουμελιώτης 20 (18/40 επ., 1 μπλοκ ), Τακουρίδης 6 (3/9 επ., 3 μπλοκ), Κιόσης 9 (5/10 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Σαρικεΐσογλου 11 (9/20 επ., 2 μπλοκ, 61% υπ. - 55% άριστες), Σάμαρτζιτς -λ 88% υπ. - 75% άριστες) / Τζελάτης, Δημητριάδης 1.

Λινς: "Πάντα παίζω με καρδιά"

 Ο Βραζιλιάνος ακραίος, μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι με τον Άρη, χαρακτήρισε φανταστική την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του "Δικεφάλου". Στην βοήθεια του κόσμου στάθηκε και ο Νίκος Καραγιάννης

Ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Άρη. Οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς ως τη νίκη και δικαιωματικά του αξίζει ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη. Ο Ράφαελ Λινς είχε στο παιχνίδι με τους "κίτρινους" όλα τα στοιχεία εκείνα που αρέσουν στην κερκίδα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στάθηκε στην βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ, αλλά και στο κλειδί που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ράφαελ Λινς στην τηλεόραση της NOVA:
"Παίξαμε σαν ομάδα και αυτό ήταν το σημαντικό. Η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας ήταν το κλειδί, είχαμε θέληση να κερδίσουμε. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Παίζω με την καρδιά μου, μου αρέσει. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και τον ευχαριστούμε που ήρθε".
"Ευχαριστούμε τον κόσμο"
Το εγκώμιο των "ασπρόμαυρων" φιλάθλων έπλεξε σε δηλώσεις του και ο Νίκος Καραγιάννης. Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε πολύ καλά, ωστόσο, κέρδισε λόγω της εμπειρίας που έχουν κάποια παίκτες του "Δικεφάλου" από μεγάλα παιχνίδια.
Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ:
"Ήρθε ο κόσμος και μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, όμως κάποιοι συμπαίκτες μου που είναι προσωπικότητες μπόρεσαν και πήραν το παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, τα κεφάλια κάτω, προπόνηση και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και μας έσπρωξε προς τη νίκη".


Παρέμεινε πρωτοπόρος!

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του επί του Άρη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κράτησε την πρώτη θέση... συγκατοικώντας με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε άνετα τον Επίκουρο στην Αθήνα

Το 4 στα 4 του ΠΑΟΚ μεταφράζεται με την πρώτη θέση στην βαθμολογία. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα κέρδισε τον Άρη, αύξησε την διαφορά από τους "κίτρινους", ενώ άφησε πίσω του ομάδες που στο μέλλον θα τον "απειλήσουν". Στο ίδιο τέμπο πρέπει να συνεχίσουν οι "ασπρόμαυροι" και την επόμενη αγωνιστική, όταν θα αντιμετωπίσουν τον Επίκουρο στην Πολίχνη.
Η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές έχει ως εξής:
Π.Α.Ο.Κ. 11
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 11
Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 9
Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 9
Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 7
Α.Σ. ΑΡΗΣ Μαρμούρης Α.Ε. 6
Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ 6
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 4
Ε.Σ.Ο.Π. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ISS 3
Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 3
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ Λούξ 3
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. 0
Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Γ.Σ. - ΛΑΜΙΑ
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ Λουξ Γ.Σ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Α.Σ. ΑΡΗΣ Μαρμούρης Α.Ε.- Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΣΟΠ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ISS - Π.Α.Ο.Κ.

"Μας αρέσει που είμαστε ψηλά"

Ο Γιάννης Μέλκας απέδωσε την νίκη επί του Άρη στο γεμάτο θέληση και καρδιά παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ενώ ζήτησε από όλους να κρατήσουν χαμηλά τα κεφάλια τους

Για την ψυχραιμία στα δύσκολα σημεία, την καρδιά και τη θέληση που επέδειξαν οι παίκτες του έκανε λόγο ο Γιάννης Μέλκας. "Όταν το ματς πήγαινε στον πόντο είχαμε ψυχραιμία, κάναμε καλές άμυνες και τελικά πήραμε τη νίκη. Αν βγάζεις καρδιά και θέληση, παίρνεις το παιχνίδι. Βέβαια μετράνε και τα στοιχεία του βόλεϋ. Ο Άρης έπαιξε καλά όμως δεν μπόρεσε στα δύσκολα σημεία να αντιδράσει" τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: "Αυτή η ομάδα χτίστηκε να κάνει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μας αρέσει που είμαστε ψηλά, αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε. Θέλει προσοχή, τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε".
Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε και στην υποστήριξη του κόσμου προς την ομάδα: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο και εμείς τον θέλουμε κοντά μας. Συγχαρητήρια σε όσους ήρθαν. Οι παίκτες τους θέλουν δίπλα τους και ειδικά οι ξένοι που το ζουν για πρώτη φορά. Τα έχω πει και στα παιδιά ότι εμείς θα φέρουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο".

 




Τα μαγικά του Ογιανσίβου στον αγώνα της δεκαετίας περυσι...


Ήταν σίγουρο το κορυφαίο ντέρμπι στην ιστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Άρη αν και δεν έκρινε τίποτε καθώς έγινε για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Στα Βασιλικά, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-2 σετ (21-25 και 21-25) και έδειξε να «καθαρίζει» τον αγώνα, όμως η αντίδραση του Αρη ήταν άμεση. Μείωσε σε 1-2 με 25-17 και στο τέταρτο σετ έκανε την ανατροπή. Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με 22-24 αλλά οι «κίτρινοι» κέρδισαν με 29-27 και ισοφάρισαν σε 2-2. Η ψυχολογία ήταν πλέον με το μέρος των γηπεδούχων, οι οποίοι προηγήθηκαν με 9-4 και 14-7, έχοντας 7 ευκαιρίες να τελειώσουν τον αγώνα. Τότε, όμως, ο Ογιανσίβου άρχισε τα μαγικά του, έχοντας πέντε συνεχόμενους άσους ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 14-14 και τελικά πήρε το τάι μπρέικ με 16-18 πανηγυρίζοντας έναν απίστευτο θρίαμβο
Δείτε βίντεο από τον αγώνα

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!