Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Απειλή λουκέτου


Έκκληση της ΕΣΑΠ στην Πολιτεία για βοήθεια, διαφορετικά θα προχωρήσει σε επ' αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο!

Τα χρέη έχουν πνίξει το βόλεϊ! Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφάσισε την Πέμπτη (18/11) να προχωρήσει σε αναστολή του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Η ΕΣΑΠ αναφέρει ότι δεν έχει λάβει καμια απάντηση στις τρεις επιστολές που έχει στείλει στον υφυπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Νικητιάδη και τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή. Η Πολιτεία δεν έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της προς τους διοικούντες την ομοσπονδία.

Η λίγκα αναφέρει ότι δεν έχει γίνει καμία πρόοδος στο θέμα της θεσμικης κατοχυρωσης της ετησιας τακτικης επιχορηγησης των ΤΑΑ της Α1 παρόλο που έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις για την διατήρηση της ενίσχυσης αυτής για τα επόμενα έτη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, στην σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και μετά απο τα επανειλημένα αιτήματα προς την πολιτική ηγεσία για να εξεταστούν τα προβλήματα που αφορούν την αμειβόμενη πετοσφαίριση.

Μετά απο τρεις επιστολές που έχει αποστείλει ηδη στον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Νικητιάδη και στον Γενικό Γραμματέα κ. Μπιτσαξή στις 21 Ιουλίου 2010, στις 1 Σεπτεμβρίου 2010 και στις 7 Οκτωβρίου 2010, με τις οποίες τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν το Πρωτάθλημα που διοργανώνει στις οποιες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του, για την μη επίλυση, μέχρι σήμερα, των εκκρεμών θεμάτων που απασχολούν την Ένωση και τα ΤΑΑ-Μέλη της, με αποτέλεσμα το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών να βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και τα μελη αυτης να αδυνατουν να συνεχιζουν να εκπληρωνουν τις οικονομικες τους υποχρεωσεις τους. 

Ιδιαίτερα, δεν έχει γίνει καμία πρόοδος στο θέμα της θεσμικης κατοχυρωσης της ετησιας τακτικης επιχορηγησης των ΤΑΑ της Α1, παρόλο που έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις για την διατήρηση της ενίσχυσης αυτής για τα επόμενα έτη.

Σε περίπτωση μη θετικής ανταπόκρισης στα συγκεριμένα αιτήματα της ΕΣΑΠ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2010, η ΕΣΑΠ, λόγω οικονομικού αδιεξόδου, θα αναγκαστεί να αναστείλει επ' αόριστο και από την 1η Δεκεμβρίου 2010 και επ' αόριστο το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Επίσης, θα αποστείλει επιστολές προς την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών με τις οποίες θα αναλύει τις θέσεις της ΕΣΑΠ για τα προβλήματα που την απασχολούν και θα ζητάει την συμπαράταξή τους στα αιτήματά της.

Το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε επίσης:
Την παραπομπή στην Επτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας του φακέλου με όλα τα στοιχεία του αγώνα Ηρακλή-ΑΟ Κηφισιάς (Φύλλο Αγώνος, εκθέσεις παρατηρητών κ.α.) για να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Παράλληλα, το ΔΣ αποφάσισε να αποστείλει στα ΤΑΑ επιστολή οτι, σε κάθε περίπτωση διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας, τα ΤΑΑ θα έχουν την ευθύνη για την συμπεριφορά των εικοσι ατόμων που θα δηλώνουν, με συγκεκριμένες ιδιότητες και επωνύμως στις σχετικές λίστες. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΣΑΠ, θα παραπέμπει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα τον οποιονδήποτε προκαλεί προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης, το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε:
Την εκπόνηση Πειθαρχικού Δικαίου Α1 Ανδρών, όπως προβλέπεται στην σχετική νομοθεσία. Επίσης, έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα θέματα βίας και συμφωνήθηκε όπως γίνει συνάντηση με την ΚΕΔ για να συμφωνηθεί ενιαία πολιτική απο όλους τους διαιτητές, στο ηδη υπάρχον πειθαρχικό πλαίσιο. Για τα θέματα βίας, θα ζητηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολιτη και την Ελληνική Αστυνομία.

Λόγω και της νέας αναβολής της προγραμματισμένης συνάντησης με τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας για οικονομικά και θεσμικά θέματα αποφασίστηκε να αποσταλεί επιστολή προς την ΟΔΒΕ, με την οποία θα ζητείται η αποστολή απο μέρους της των τελικών προτάσεών της σχετικά με το νεο οικονομικό πλαίσιο που διαμορφώνουν οι υπάρχουσες συνθήκες.

Τέλος, το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης όρισε νέο εκπρόσωπο στο ΔΣ της ΕΣΑΠ τον κ. Α. Χατζησταύρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!